08.02.2007. (19:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
džemperka
JJ glavu gore, osmijeh na lice, i nema šta da te pogađa, ... ne može ti nikako biti gore već samo bolje. Zato, ne osvrći se. Dolaziš na mnogo bolje. :))
08.02.2007. (20:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
džemperka
To je ono što si oduvijek želio, i čemu si težio, je li tak? :))) Sada to imaš i zato oćem da vidim osmijeh. :)))
08.02.2007. (20:44)
-
-
-
nisam toliko intelektualno produhovljen što se tiče nekolikogeneracijski uznapredovalih blogova kao što je ovaj...nisam bio u planu kad se snimala ova pjesma...nisam bio u planu ni kad sam se rodio...ali nema veze...sve je harlekina kriva...mama,mama...ccc
08.02.2007. (22:03)
-
-
-
vwolf
kiša pada i ovdje i ne volim kad se probudim južinasta
08.02.2007. (08:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šuterica
dobro jutro...
vrijeme nikada nije radilo za mene...
08.02.2007. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
džemperka
Pile moje, kako stvari stoje, vreme radi za nas
...upravo tako. Baš mi je jutros fino počeo dan. :))))
08.02.2007. (10:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stopalce
fuf..jos jedna u nizu Djoletovih koje ne znam;(
08.02.2007. (11:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
harlekina
pusti frenda.... gdje je kava u krevetu???
08.02.2007. (13:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
To sam pjevala svojim klincima kad su još bili male bebice :))))
08.02.2007. (13:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
pile moje kako stvari stoje vrijeme radi za nas?
ma to mi uvik govore....al nikako da to dočekam
sa punom odgovornošću kažem: laže pjesma!
08.02.2007. (15:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JJ
idem kuci... pogodilo me idem se oporaviti pa se javim...
08.02.2007. (16:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Ehhhhh, "šta je tu je, sakrijmo se od oluje"... :)))
08.02.2007. (19:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
harlekina
nije mi jasno..kaj te točno pogodilo??;))
08.02.2007. (19:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
džemperka
JJ glavu gore, osmijeh na lice, i nema šta da te pogađa, ... ne može ti nikako biti gore već samo bolje. Zato, ne osvrći se. Dolaziš na mnogo bolje. :))
08.02.2007. (20:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
džemperka
To je ono što si oduvijek želio, i čemu si težio, je li tak? :))) Sada to imaš i zato oćem da vidim osmijeh. :)))
08.02.2007. (20:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Looka Frank
nisam toliko intelektualno produhovljen što se tiče nekolikogeneracijski uznapredovalih blogova kao što je ovaj...nisam bio u planu kad se snimala ova pjesma...nisam bio u planu ni kad sam se rodio...ali nema veze...sve je harlekina kriva...mama,mama...ccc
08.02.2007. (22:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...