Komentari

frckavaamy.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • u_prolazu

    ajde, ma bum ti ja caj dofurao! :-)

    avatar

    07.02.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • Lady_Delish

    Draga, znam da ti je teško i točno znam o čemu pričati. Ne mogu reć da točno znam kako ti je, ali bar približno znam. Znaš i sama da sam 6 mjeseci živjela bez roditelja, dok sam radila u Istri, a ona 3 mjeseca u Poreču su mi bila katastrofalna, zbog cimerica koje su me pod svaku cijenu htjele izbaciti kako iz sobe, tako i iz Poreča. I uspjele su, i vjerojatno misle da sam to zaboravila, ali nisam. Htjela sam ti reći da su meni u tom trenutku roditelji bili najpotrebniji jer se nisam imala kome iskreno izjadati i izplakati. Kad su me posjetili u Poreču, moje cimerice su glumile da smo si nas četiri jako dobre i bliske, no moj tata je inteligentan čovjek koji brzo shvati kad netko glumi i laže. Kad su moji odlazili iz Poreča, moj se tata rasplakao, baš zbog situacije u kojoj sam se ja nalazila. Znao je koliko mi je teško. Zahvaljujući njemu i njegovim savjetima, ne razmišljajući sam prihvatila posao u Umagu. Nije me bilo briga ni kakav je smještaj ni kolika je plaća, samo sam se htjela maknuti iz onog porečkog pakla. I uspjela sam, jer sam se bolje osjećala čim sam otišla iz Poreča. Slijedeći put kad su me roditelji posjetili u Umagu, na tatinom sam licu vidjela da je ponosan na mene i sretan što sam uspjela sama rješiti svoje probleme i učiniti si život boljim i shvatio je da mu je kćer odgovorna i inteligentna osoba koja više ne očekuje da netko drugi radi sve umjesto nje.
    Napokon, hoću ti reći da sam uvijek uz tebe kad god me trebaš, kad god trebaš moju pomoć, pa makar i da ti pomognem pospremiti kuću. Znam da sam ti to već par puta obećala, a da nijednom nisam napravila, ali zaista možeš računati na mene. Puno te volim, draga moja, i nemoj nikada odustati jer znaš da si okružena ljudima koji ti žele samo dobro. Pusa...

    avatar

    07.02.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • ShkA

    Ženo, dovoljno se dugo znamo i trebala bi znat da me možeš u svako doba dana nazvat ak trebaš nešto. I nemoj mislit da to govorim samo tako, makar bi trebala znat da ne govorim.
    pusa najveća

    avatar

    10.02.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • princessamy

    Thanks Joškec...pusa!!!!!!

    avatar

    11.02.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • just somebody...

    znaš da imaš frendicu koja je uvijek tu za tebe... pusa

    avatar

    17.02.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...