Komentari

fearofflying.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • translator wannabe

    Alas, my life is sooooo boring! And my blog is sooooo boring! Otišla bih se smiriti do obližnje oaze u jankomirskoj šumi, ali zatvoreno je preko zime :) I pada fucking kiša. Ova (post)kolonizacijska priča vraća me u kneževićevske dane. Čekamo sljedeći post na temu White Woman's Burden. Not to mention da čekamo mail bez samocenzure!

    avatar

    07.02.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • bejrutka

    Previše mi blješti ova tirkizna boja bazena. Ne uklapa mi se u pogled kroz prozor gdje se za blještavilo brinu jedino studentske vjetrovke. Zapravo, kad razmislim... your blog sucks, uopće te ne želim zamišljati kako u lanenom odijelu i štiklama kročiš tim paralelnim svijetom i cijepaš ga svojim bitchy accentom. Kako se dobro osjećaš, ti vječna skitnice, iako vjerojatno cijelo vrijeme čekaš da se probudiš iz te priče. Uopće nije fora što te ne mogu mrziti od ljubomore i zabadati iglice u svoju K-voodoo lutkicu. Strašno je iritantno što je komadić odvaljenog retrovizora sletio u moju sobu i što te sa stražnjeg sjedala promatram kako cool ulaziš natrag u auto, zabacuješ kosu i stavljaš naočale... Baš blesavo je to uživljavanje, kad ga najmanje priželjkuješ. :-))
    hm, hm...ovo je dakle (translatorice, za tebe) bila krajnje nesuvisla impresionistička crtica. Međutim, budući da se trenutačno bavim postmodernim putopisima, K darling, brace yourself for the worst!
    Kako god, jednostavno mi je drago mi je da si tu, među nama. I da si ondje. I wouldn't have you anywhere else.

    avatar

    07.02.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • a.

    ne znam..mislim da nije fer što nam šalješ takve foke. imam blagu temperaturu i svejedno sutra idem na posao, čuvam sve moguće dane za dolazak. daj pošalji mail do kad ostaješ. kiss

    avatar

    07.02.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • rista

    super rista.... zanimljivo, duhovito, samo tako nastavi i pisi sto vise da mogu redovito pratiti sve sto ti se tamo dogada... p.s. pozdrav od svih doma

    avatar

    08.02.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • translator wannabe

    Novi poooooost, novi poooooost, hoćemo novi poooooost!

    avatar

    09.02.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...