Komentari

ainulindale.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Squall

    O ovome sam ti govorio Hannah...(Love to see you cry)

    avatar

    07.02.2007. (01:30)    -   -   -   -  

  • Hannah

    A ne misliš da ipak postoje i drugi načini da pokažeš nekome da ti je stalo? Mislim da je malo glupo ŽELJETI da netko plače samo da se ti možeš pokazati kao princ na bijelom konju. Naravno, druga je stvar ako je netko sam po sebi u bedu, pa ti uljepšaš situaciju.

    avatar

    07.02.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • Squall

    Postoje drugi načini...ali ovaj je ipak najbolji...ali ti si to jako okrutno rekla...nije da je želim da plače, pa piše ti drugi stih u pjesmi :))

    avatar

    07.02.2007. (18:54)    -   -   -   -  

  • Hannah

    Pa onda je riješeno, ja sam samo protiv toga da netko želi povrijediti osobu do koje mu je stalo samo da se može prikazati u boljem svjetlu.

    avatar

    07.02.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • Squall

    Da, ali niti ja niti Enrique nismo rekli u pjesmi da bi mi namjerno povrijedili osobu samo da bi plakala...samo da bi htjeli da se tako osjeća...i samo zbog toga da bi joj mi pomogli da se osjeća bolje... (iako on kaže da ne zna zašto)

    avatar

    07.02.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • Hannah

    Ne znam, meni je draže vidjeti osobu koju volim sretnu.

    avatar

    07.02.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • Squall

    Pa kak ne kužiš...ovo već postaje smiješno :)) Pa i ja želim vidjeti osobu koju volim sretnu...ali da sam ja uzrok te sreće...tj, želim da plače i onda da ju ja utješim i da onda bude sretna...a ja zaslužan za to...i onda ću znati da me ta osoba treba...

    Btw, promijenio sam pjesmu i sad više nije to značenje...inspiracija me odvela drugdje...

    avatar

    08.02.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • Hannah

    Ma kužim šta je pisac htio reći, ali ipak mislim da je sebično iskoristiti nečiju tugu samo da bi se ti mogao prikazati u boljem svjetlu... Nemoj me krivo shvatiti, lijepo je kad spontano dođe do toga, kad uljepšaš dan nekome tko je tužan, ali mislim da to vrijedi samo ako to napraviš zbog te druge osobe, da se ona osjeća bolje, a ne zbog toga da ti ispadneš neki frajer. Jer ako ti želiš da netko plače samo da možeš vidjeti dal te ta osoba treba... To je sebično.

    Dobro, nećemo više o tome, vidim da se ne možemo razumjeti. Sviđa mi se prerađena verzija! I sorry zbog just a friend, možda jednog dana stvarno budeš THE friend, al za to ipak treba malo vremena... :)

    avatar

    08.02.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • Squall

    Da, bolje da više ne pričamo o tome, nećemo se složit. Postoje razne vrste THE frendova i ja jesam jedna, ali ne ona na koju ti misliš... Ma znaš ti da ja uvijek stvari gledam drugačije!!!

    avatar

    08.02.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...