Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • njetocka

    nemanja, previše si ti učen za mene, ne mogu te poloviti. ali, kad mi prodje frka s poslom u koju sam se uvalila sve ću potanko da ti izložim o svim zamislivim temama. A pjesmica je iz preslatkog mjuzikla Gigi, sjećam je se posve jasno.

    avatar

    06.02.2007. (07:57)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Nemanja
    CVEBA, nisi mi odgovorila ni na jedno pitanje, a, moram ti kazati, ovaj mi je upis jedan od dražih posljednjih tjedana:
    Čuj, a je li istina da u Keniji ima jedno drvo koje se noću premiješta po vrtu? I reci mi još ako si ti doktorica, ima li nama spasa? Mi smo već na patologiji, i iako su nas rastavili na dijelove, dušu nisu pronašli. Što da radimo? Možda smo mi ljudi bez duše. Možda se mi samo pravimo kao da imamo dušu. Možda mi umjesto psihologije podliježemo zakonitostima parapsihologije. Možda ja sada potkradam gospodina Hockea. A možda ga je na kraju svoga romana pokrao i Eco. U svakom slučaju, u mojoj duši vladaju sudden choices. Kao što iz tvoga PC-a, draga moja dottoresa, svakog časa može iskočiti Deus, kao ex machina. I di smo onda?
    Nego, jesi li sigurna da u Keniji nema neka kuća čija je sama arhitektura zla? Raspitaj se!

    avatar

    06.02.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..jesam darling, odgovorila sam tamo kod markiza, pa nemrem ja jao jaric skakati vamte i tamte, osim toga u mene se i nekaj radi and there is an issue of time difference, kad vi marendate ja sam u naponu snage a kad se vama pije piva ja vec spavam, druzimo se globalno i moje je nebo naopako..:-)

    avatar

    06.02.2007. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...