Komentari

erobet.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • nedimko

    Vozdra haveru,
    Ne mogu ti odgovoriti na tvoje pitanje jer još nikad nisam pao na osmu stepenicu. Gledajući u svojoj istoriji najviše sam pao na 6. stepenicu, ali sam se uspješno vraćao.
    Valjda sam razumio šta si me htio pitati.

    Samo bih želio spomenuti još par riječi i to na ovom blogu pošto se ovde vodila polemika. Svako bira svoj način i sistem klađenja koji mu odgovara u datom trenutku. Ne mogu da vjerujem da neko počinje klađenje sa bankom koja mu je ogromna. Ipak to je novac koji smo već riješili da potrošimo i koji za nas ne postoji. Upravo na osnovu iznosa te banke formiraju se i ulozi. Svaki sistem klađenja je dobar na svoj način, ali i svaki sistem ima neke nedostatke. Ne postoji idealan sistem klađenja. SREĆA je osnovna stvar.
    Ne vidim razlog da se vrijeđamo. Potrebno je da sarađujemo, da se dogovaramo, da svako iznosi svoj prijedlog i daje argumente.
    Lično sam očekivao da "prijatelj" objasni način upravljanja novcem koji koristi (Money management) i jednostavno da ukaže na nedostatke nekih sistema koje koristimo. Malo nam je ostao dužan.

    Sistem upravljanja novcem, na koji ja mislim, je poznat i veoma uspješan. Suština je u dijeljenju banke i formiranju 4 bloka kako bi se izgubila mogučnost iznenadnog bankrota.
    Pretpostavimo da imamo banku za jedan mjesec u iznosu od 100 novčanih jedinica.
    Dijelimo tu banku na 4 jednaka dijela, tako da svaki dio iznosi 25 novčanih jedinica.
    Biramo odgovarajuči sistem klađenja i igramo sa tom 1/4 banke. Kada ostvarimo profit koji je jednak iznosu 1/4 banke tj. 25 novčanih jedinica, taj profit dodajemo ukupnoj banci tako da sada imamo 100 + 25 = 125 novčanih jedinica.
    Novu banku ponovo dijelimo na 4 bloka i nastavljamo sa klađenjem sa 1/4 nove banke tj., 125/4 = 31,25 novčanih jedinica.
    Ovaj proces stalno ponavljamo.

    Šta se dešava ako imamo lošu seriju pa potrošimo iznos jednog bloka tj. iznos od 1/4 ukupne banke??

    U tom slučaju preostalu banku ponovo dijelimo na 4 bloka.
    U našem primjeru recimo da smo izgubili iznos prvog bloka od 25 novčanih jedinica. Ukupna banka nam tada iznosi 75 novčanih jedinica. Novu ukupnu banku ponovo dijelimo na 4 bloka i počinjemo igrati sa 1/4 nove banke tj. 75/4 = 18,75 novčanih jedinica.

    Sve u svemu korištenjem ovog sistema upravljanja novcem sa uspješnim sistemom klađenja može se doći do uspjeha.

    Mislim da je i "prijatelj" na ovo mislio, ali nije objasnio.

    Jednostavno je da je sistem klađenja odlučujući faktor uspjeha, a sistem upravljanja novcem samo način formiranja banke i uloga za sprovođenje sistema klađenja.

    Nadam se da nisam bio dosadan i bilo bi mi darago da navedene rečenice mogu nekome poslužiti.

    Tu smo da pomažemo jedni drugima. Nemojmo se vrijeđati.

    SRETNO

    avatar

    06.02.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • kladioničarka

    dobri stari nedimko! vidi se da znas znanje. svaka cast i slava! slican nacin upravljanja novcem i sama koristim, ali me to ipak nije dovelo niti me vodi na put prema osvajanju miliona. koristi jedino da ne gubim naglo novce. ajde, molim te objasni mi, kad to prijatelj nece, kako se postaje bogat, kako se tim njegovim nacinom igranja postaje milijareder? i jos bih te lijepo molila da mi odgovoris zasto ti ne koristis nacin igranja kojeg tupi prijatelj, jer po njegovim rijecima za 10 godina toliko bi se obogatio da bi mogao kupiti centar sarajeva? pozdravljam te nedimko i zelim ti puno srece u kladjenju i zivotu i samo da napomenem da cu i dalje biti tvoja svakodnevna posjetiteljica.

    avatar

    06.02.2007. (12:02)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    Ova kladioničarka me se stvarno dovezala i izvrće svaku moju riječ. Moj sistem zapravo nije sistem! To je ključno, samo način upravljanja novca. Može se koristiti svaki sistem koji vam odgovara poput Nedimka, a upravljati novcom ,e to triba znati. Ja sam samo čitavo vrime upozoravao na sve sisteme kod kojih se povećava ulog kad se gubi. Taj sistem možda i donese nešto zarade kod profesionalaca poput Nedimka i Ray Quicka, ali je za početnike vrlo opasan i poguban. Pa ljudi su kuće gubili kod takvih sistema. To je provjereno!!! Problem kod takvih sistema je što vam se nakon kratkog niza promašaja drastično povećava ulog. Prošli sistem u Nedimka je bio super, povećavao se je ulog kad se dobivalo, a smaljivao kad se gubilo i zato je na kraju miseca i bio u plusu!!! Znači svi ti sistemi su slični donekle samo se kod nekih povećava ulog kad se gubim, a kod nekih smanjuje. Da bi bili u plusu s onim sistemima kod kojih se povećava ulog kad se gubi potrebna je čelična stega, a mislim da je Ray Quick nema, a i Nedimko teško da će biti u plusu. To je samo moje mišljenje neka se niko ne uvrijedi. Možda me iznenade ali teško jer sam ja sve te sisteme iskušao!!! Ipak Sretno!!!

    avatar

    06.02.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    Još da spomenem gledajući Nedimkovo klađenje prošle godine imao je padova preko 8. puta. Pogotovo na listićima. A tek oni manji nizovi koji ruše kad se vraćaš samo dvije stepenice nazad kad pogodiš. I razlika je ulagati kad se koristiš tim sistemom jer kod zadnje dvije stepenice gaće se tresu!!!

    avatar

    06.02.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    Moj odgovor kladioničarki: ne postaje se miljarder od ovoga načina upravljana novcom ali do nekoliko milijona može se doći, ali puno vrimena triba 10-ak godina. Ja sam doša do 10000 eura sa 1000 kuna i to u godinu dana. Ali sad nastaju problemi uplaćivanja jer su ulozi veliki, a nemožeš bekonačno novaca uplatiti u kladionicu. Ja sam zaradio male novce za neke kladioničare ali sam povećao svoju banku 80 puta. Da mi je barem još 10 puta ovo povećati sljedeću godinu dvije i mogu si kupiti pristojan stan. A ti kladioničarko radi za to 30 godina!!!

    avatar

    06.02.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • kladioničarka

    vidin ja da tebi prijatelju ne vridi ni crtat. aj prestani baljezgat jer ces mi srusit visoko misljenje o dalmatincima. a sta cu te pobijat kad ti to radis umisto mene. danas si san sebe pobija svojin komentari. jos juce si pisa: ( citat )- "Bitno je da prepisujući od Nedimka , još dvi godine (ako bi on isto pogađao, a nema razloga da ne pogađa) i koristeći ovaj sistem može se zaraditi 1000 000 Eura. Ajde pobij me kad si faca!!! A sa drugim sistemom bi zaradio uz najbolje pogađanje nekih 10000 eura, sto je u 3 godine premalo!!! Ovo govorim vama jer znam da nemožete shvatiti, ali se nadam da ću bar jednome (pametnome) od vas pomoći!!! (Prijatelj 05.02.2007. 15:58) - kraj citata.
    danas govoris da to nije sistem, a u citatu pise. sto pise??? aj procitaj san sebe!!!! naglas!!!! danas govoris da triba 10 godina, a juce si pisa da je nedimko moga za godinu, dvi dana bit na havaii, da je moga imat ferraria i da se igra na taj tvoj "imaginarni" sistem da se more zaradit milijun eura. procitaj si ponovo tvoj komentar od juce! naglas!! aj jos jednom. u sebi! i opet ti prijatelju meni pises u stilu ja ovo, ja ono, a nisi pojasnija kako se dolazi do tih milijuni, e! a velis nemas vrimena za voditi blog!? a imas vrimena obilaziti tudje blogove i prepisivati?? a imas vrimena pljuvati po drugima? ajde ti lipo napravi taj blog pa da vidimo mi luzeri, sirotinja i gubitnici kako to nas bogatun pogadja, kako on to zaradjuje silne solde. i mores ti nama drobit kolko os, al ne vridi. ne virujemo ti.
    a morala sam u ovom komentaru ubaciti dalmatinskog melosa malo. rekoh, mozda covjek ne razumije. a i slikarstvo mu vidim ne ide. a nisam koristila apstrakcije. cisti realizam. crtam lijepo i moji crtezi su poput mihanovicevih. tolko realisticni da ne znas jel fotografija ili slika. a on bidan ne moze dokuciti. a jadan. sve mi ga za, pored njegovi oni silni milioni.
    prijatelju, okani se davanja naredbi. sto mislis, tko si da meni i drugima mozes naredjivati? ti ces meni govoriti sto cu ja raditi 30 godina??? nemam ni potrebe jer, za razliku od tebe, ja stanove imam u tri drzave. nemam ferraria, ali mi i nije neophodan. za sada me sluzi moja toyota rav4 x. i ponavljam ti - ja se kladim iz zabave, ja se tome veselim. a nisam zbog kladjenja upadala u dugove poput tebe ( to zakljucih iz tvog prvog komentara kad si naveo da si sve prosao, svakakve sisteme i da si u pocetku bio naivan ).
    i za kraj: zaradjuj ti na taj svoj specijalni "ostalima nevidljiv i nepoznat" nacin za svoj prvi stan, pa kad ga kupis onda si javi. do tada cemo mi zamisljati da si u japanu. meni osobno neces nedostajati.

    avatar

    06.02.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • kladionicarka

    vidin ja da tebi prijatelju ne vridi ni crtat. aj prestani baljezgat jer ces mi srusit visoko misljenje o dalmatincima. a sta cu te pobijat kad ti to radis umisto mene. danas si san sebe pobija svojin komentari. jos juce si pisa: ( citat )- "Bitno je da prepisujući od Nedimka , još dvi godine (ako bi on isto pogađao, a nema razloga da ne pogađa) i koristeći ovaj sistem može se zaraditi 1000 000 Eura. Ajde pobij me kad si faca!!! A sa drugim sistemom bi zaradio uz najbolje pogađanje nekih 10000 eura, sto je u 3 godine premalo!!! Ovo govorim vama jer znam da nemožete shvatiti, ali se nadam da ću bar jednome (pametnome) od vas pomoći!!! (Prijatelj 05.02.2007. 15:58) - kraj citata.
    danas govoris da to nije sistem, a u citatu pise. sto pise??? aj procitaj san sebe!!!! naglas!!!! danas govoris da triba 10 godina, a juce si pisa da je nedimko moga za godinu, dvi dana bit na havaii, da je moga imat ferraria i da se igra na taj tvoj "imaginarni" sistem da se more zaradit milijun eura. procitaj si ponovo tvoj komentar od juce! naglas!! aj jos jednom. u sebi! i opet ti prijatelju meni pises u stilu ja ovo, ja ono, a nisi pojasnija kako se dolazi do tih milijuni, e! a velis nemas vrimena za voditi blog!? a imas vrimena obilaziti tudje blogove i prepisivati?? a imas vrimena pljuvati po drugima? ajde ti lipo napravi taj blog pa da vidimo mi luzeri, sirotinja i gubitnici kako to nas bogatun pogadja, kako on to zaradjuje silne solde. i mores ti nama drobit kolko os, al ne vridi. ne virujemo ti.
    a morala sam u ovom komentaru ubaciti dalmatinskog melosa malo. rekoh, mozda covjek ne razumije. a i slikarstvo mu vidim ne ide. a nisam koristila apstrakcije. cisti realizam. crtam lijepo i moji crtezi su poput mihanovicevih. tolko realisticni da ne znas jel fotografija ili slika. a on bidan ne moze dokuciti. a jadan. sve mi ga za, pored njegovi oni silni milioni.
    prijatelju, okani se davanja naredbi. sto mislis, tko si da meni i drugima mozes naredjivati? ti ces meni govoriti sto cu ja raditi 30 godina??? nemam ni potrebe jer, za razliku od tebe, ja stanove imam u tri drzave. nemam ferraria, ali mi i nije neophodan. za sada me sluzi moja toyota rav4 x. i ponavljam ti - ja se kladim iz zabave, ja se tome veselim. a nisam zbog kladjenja upadala u dugove poput tebe ( to zakljucih iz tvog prvog komentara kad si naveo da si sve prosao, svakakve sisteme i da si u pocetku bio naivan ).
    i za kraj: zaradjuj ti na taj svoj specijalni "ostalima nevidljiv i nepoznat" nacin za svoj prvi stan, pa kad ga kupis onda si javi. do tada cemo mi zamisljati da si u japanu. meni osobno neces nedostajati.

    avatar

    06.02.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • kladionicarka

    i ne zaboravi nam poslati razglednicu iz japana sa detaljnim objasnjenjima kako da i mi ostali postanemo bogati!!

    avatar

    06.02.2007. (20:00)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    Kladioničarko ti si se stvarno napalila na mene!!! Imaš tri stana svaka čast ti se i možeš zabavljati, a mi siromašni moramo izmišljati razne sisteme da bi izašli iz siromaštva. Za blog napraviti iman vrimena ali jednostavno neću. Ja sam samo tio upozorit na loš sistem, a ti si se baš napalila. Govoriš da si plavuša i imaš tri stana daj mi broj telefona da se upoznamo možda negdi izađemo na kavu! O sistemima i klađenju nemaš veze!!! Tebi je cilj se zabavljati se, mogli bi se ja i ti zabavljati u krevetu!!! Ja sam reka da sam zaradio u godinu dana 10000 eura, a sljedeće ču zaraditi 100000 eura, a sljedeću 1000 000 eura. Možda ćeš onda ti mene moliti za broj kao ja tebe sada!!!

    avatar

    06.02.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • kladionicarka

    sanjaj, mali, sanjaj! mos mislit kako sam se napalila. nema sanse da prodjem istom stranom ulice a kamoli da kavu pijem sa takvima. imuna sam ti ja na takve bisere. ne bih dotaknula takve ni uzarenim zeracem. o ovim drugim stvarima necu trositi rijeci jer su odraz tvog odgoja. znam ja jednu dobru adresu u sredistu europe gdje se lijece umisljeni likovi, ali nema potrebe da ti je govorim jer tebe nitko ne moze izlijeciti. najljepse se osjecam kad takve ne susrecem, zato uslisi mi zelju i otuputuj vec jednom u taj japan. o sistemima i kladjenju znam vise od tebe. nikad tebe i od takvih slicnih tebi, nebi trazila, a jos manje molila broj telefona. samo bi mi stvaralo smece u adresaru, a ja smece metem veoma uspjesno.

    avatar

    06.02.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • Marion Cobretti

    He, he. Ovo je kao da gledam Filipovića kako mlati jednog od svojih protivnika! Svaka čast kladioničarko. Uspješno meteš pod ovim prijateljem. Još izgleda nije svjestan što ga je snašlo pa se i dalje upušta u raspravu.

    avatar

    06.02.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    HaHa!!! Malo sam se šalio, pao sam na tvoj niski nivo i zaslužio sam ovo što si zadnje napisala! Ispričavam se još jednom!!! Erobet barem mi možeš zahvaliti što sam ostavio više komentara nego si dobio od kad si otvorio blog! A očito su svi bili zainteresirani za temu pa su ovako odgovarali na moje kometare! Kladioničarka je knjigu komentara napisala. Sretno svima sa klađenjem, ja ću nastaviti po svom,a vi po svom!!!

    avatar

    06.02.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • kladionicarka

    ma ok prijatelju. isprike prihvacene. drugi put pripazi sto pises, ne vrijedjaj druge i sve pet! sretno i tebi ;)

    erobet, moj blog je tajni i za njega ne zna ni moja sestra. kad bih davala adresu svog bloga on ne bi bio vise tajni. mozda jednog dana naletis slucajno na njega. prepoznati ces ga po stilu pisanja. sretno u kladjenju ;)

    avatar

    06.02.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...