Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • comment

    Iz svega napisanog, razvidno je, da Karamarko čvrsto drži poziciju i funkciju koju obnaša.

    avatar

    05.02.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • ...samo anđeli znaju...kako je u raju...

    fora blog...navrati ti do mene pa komentiraj...kiss...

    avatar

    06.02.2007. (09:38)    -   -   -   -  

  • ja

    komentar

    avatar

    06.02.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    @45 lines:

    A jesi ga namirišo ? Il opet monolog neko ima

    Za sve je kriv nesposobni Ivan Jarnjak. On je za socijalizma blisko suradjivao s Misom Devericem, Franjom Vugrincom i Radom Begom. To mu je bla preporuka za ministra policije? Kao sto je suradnja Ante Markova sa Smijanom Reljicem bila preporuka za mjesto predsjedika saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost.
    P.S. comment, ukrao si mi nadimak (dvanula). Vracam se na stari. (A koji mi je nadimak? 06.02.2007. 13:30)

    avatar

    06.02.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • dva nula

    Jarnjak ti i danas usko suradjuje sa Misom Devericom i ne samo s njim, a taj danas podosta toga odradjuje za tog nesposobnog zagorca, koji je izgleda ustrojio neku "svoju policiju", samo jos nisam uspio saznati kako ih palca ! Inace se u vrijeme socijalizma susretao samo sa Devericem, ovu dvojicu nije poznavao, ali ih je dobro upoznao i stitio sve do 1996. godine (posebno Vugrinca) ! A sto se tice Reljica taj je sa Markovom bio i u jednom zajednickom biznisu (Murter) ! Ima jos svasta, ali tko bi sve pisao ! com, kazes: Karamarko čvrsto drži poziciju i funkciju koju obnaša...izgleda da je uglavnom tako, samo je problem u totalnoj neefikasnosti i nevjerodostojnosti sluzbe koju on vodi i kadrovski i organizaciono ! Uvijek se pitam zasto su mu dopustili da provede jednu toliko bezveznu reorganizaciju sluzbe - nije moguce da nisu imali koga pitati, kako bi to trebalo izgledati i kako se radi u svijetu !

    avatar

    08.02.2007. (00:32)    -   -   -   -  

  • comment

    dva nula samo je problem u totalnoj neefikasnosti i nevjerodostojnosti sluzbe koju on vodi i kadrovski i organizaciono !
    Što neefikasnija i inertnija, to bolje kotira na političkoj burzi.
    Uvijek se pitam zasto su mu dopustili da provede jednu toliko bezveznu reorganizaciju sluzbe - nije moguce da nisu imali koga pitati, kako bi to trebalo izgledati i kako se radi u svijetu !
    Dio odgovora sam ti prethodno dao, a upravo oni iz svijeta su ovo napravili. To se zove ''partnersko savjetovanje'' ili u žargonu; uvlačenje u EU guzice na čelu sa britanskim establishmantom. Karamarko se pokazao kao odličan ''plivač'', dok ne naleti na zid, a nije isključeno da mu se to uskoro dogodi.

    avatar

    08.02.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • comment

    dva nula Jarnjak -Ovdje ima mnogo toga za kazati, ali sad nemam volje ni vremena.

    avatar

    08.02.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...