Komentari

synergiefiles.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lolla2

    e pa jebiga, pas nije avanturist i zatš da mu to uzmemo za zlo?

    avatar

    06.02.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • Jare

    slažem se.

    avatar

    07.02.2007. (10:01)    -   -   -   -  

  • zriliputanac

    razmijšljam da li da ti kao znak svoje dobre i nepovrijeđene volje što si me ošamario tam kod lolle sad napišem neku kobasičetinu teško čitljivu ali ipak nenadjebivo smislenu ili tek tako, ovako subotnje uvečerno usput, samo da ti kažem kak je sve ok :). ovo drugo leži mi bolje. ma nije me bilo dugo, onako nekako malo zasićenja, malo svega pomalo, a sad evo otkrih i tebe, zanimljiv si, sviđaju mi se pjesme kao uvod,, i tako, da te ne hvalim odmah previše, skakutat ću po tebi dragi i nije baš da sam stopalo na risu ali mogel bi ti se dić ... ajd :) ovom osobitom prilikom kad hrvi i ja razbijamo naš junf odađšiljem pusek svim našim prijateljičima čondi lolli tenfu i ostalim alanfordovcima, uz pozdrav jedan je broj jedan!

    avatar

    10.02.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • zriliputanac

    i zakej meni ne urgirate da budnem na kul listi na jednu kul mionutu pa da i taj babilon padne jebemvadavam jebem, ha?!!! čonda neumoljiva i lolla blagoglagoljiva, kaj čovjek mret mora da se dokopa tog bloga odozgora, a? jebemvamdavamjebemnam svima nam j... (nadam se da hrvi nije neki lik kaj bu me sad za spammera pritisnul pa da ne mogu seruckati pod punim imenom okolo zbog psovki, nekak mi se učinil okej čim je vaš fordoviac, al ko bi danas išta znal)...

    avatar

    10.02.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • Jare

    ni na kraj pameti ne pada mi za spammera mrskog pritisnuti te, jer zbog naklonosti sto ju u komentaru svojem iskazala si, ali i zbog prilagodbe stila ogranicenoj lucidnosti mojoj, kao koprena spred ociju, veo nerazumjevanja spao je i ugledah tada smislenost nenadjebivu u recenicama kojima pocastila si kako blog na kojem pametnijim se pravih nego sto stvarno jesam, tako i u drugim kobasicetinama tvojim.

    zaineresiran nenadano (dobro, mozda ipak istinu slutih, il' tocnije nazirah kroz veo, kad vec koprenu spomenuh) uvidenim pritisnuh i do bloga tvojega i kad saznah sve o hotto villama i ostalim masonskim silama, skrolanju se odah muckom micekom opcinjen... pa citam, pa skrolam... cas gore, cas dolje... preskacem pa se vracam, a sve po potrebi ovisno o tome dal suza, il smijeha prohtje mi se vise.

    ZAKON SI ZRILI! :)

    avatar

    11.02.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...