Komentari

sestrepervan.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ..*dawn - maiden*..

    lijepe su slike..drzim fige objema..:)
    pozdrav;))

    avatar

    04.02.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • X

    CURE DRŽITE SE,CHROMOSOVO NASELJE JE UZ VAS!!!

    avatar

    04.02.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • ..*dawn - maiden*..

    a daaaaj mi nemamo zadacu!! Tko bi rekao da cu ja trazit zadacu? uff, stvarno sam pukla...
    a nemoj se ljutit...budemo na kavu drugi put...;p
    pozdrav;))

    avatar

    04.02.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  • šljokica®

    uh...

    avatar

    05.02.2007. (15:18)    -   -   -   -  

  • rodica

    Drzite se cure!!!

    avatar

    05.02.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • ...ja...

    Vidim da na Gorickom forumu ima onih koji su bili na ovom blogu pa ih molim,ako mi netko od njih moze reci kako da se registriram tamo...puno hvala!A za cure sto pozdarva i nek se samo hrabro drze!!!!

    avatar

    05.02.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  • Krzn@_extra

    hej, evo mene!!! malo sam se razbolila pa nisam bila na netu prek vikenda. Bila sam kod doktorice pa imam 'bolovanje' do četvrtka tak da sad mrdam po netu. Jako mi je drago što se Petra trudi, ipak je to treći razred, tu je i maturalac,a i svi se već dobro poznaju..... Samo neka ona tako nastavi!!! Vidim da se i Dijanino stanje polako poboljšava, samo neka tako i ostane!!
    P.S. ODGOVOR NA ONO TVOJE PITANJE NA MOM BLOGU:
    Dečkić je kasnije došao do mene i sramežljivo mi se nasmiješio i zahvalio, al sada uopće nismo u kontaktu... jadno, kaj ne?? A čak idemo i u istu školu.....

    avatar

    06.02.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  • svjetlo malo

    Ne mogu vjerovati...Kao što slučajno dođoh do ovog bloga tako slučajno sretoh Dijanu i Petru..Zapravo nema slučajnosti,Netko to sve vodi, planira.Hvala mu! Prije tri tjedna posjetih prijatelja koji se polako budi od teške prometne nesreće koju je proživio. Gledajući ga tako,njega i još jednog momka koji je s njim u sobi sjetih se sestara Pervan. Izlazeći iz njihove sobe,upitah za sestre ne znajući da se nalazim pred Dijaninom sobom. Ulazih unutra i odmah s vrata sapne me osmijeh mlade djevojke AneMarije: "Dobro došli!Ja sam Anamarija!...."I ispriča mi djevojka svoju životnu priču...osjetih da je to bila ništa drugo nego životna ispovijed. Nakon što je svršila rekla je" Ono tamo vam je Dijana!Idi i k njoj!" I tako se zbio susret kojeg ću pamtiti dok sam živa...Pratila me pogledom dok sam joj čvrsto stisnula ruku šapčući joj na uho:" U ovoj teškoj borbi,ja ti želim i molim pobijedu!"Stavih joj znak križa na čelo i primjetih da je počela brže disati......I od tog trenutka ne ispuštam ih iz misli,molitava. Vidjeh i Petru i roditelje i Patrika i Stelu...Dragim roditeljima želim hrabrost i snagu s Neba,Steli i Patriku Ljubav a sestrama Pervan uspiješan i junački oporavak. Tko samo jednom proboravi na prvom ili drugom katu u Krapinskim toplicama biva promijenjen, biva obnovljen jer tamo žive junaci i prvaci u osvajanju životnih prvenstava: govor,pokret, kretanje... Zato, DOĐITE U KRAPINSKE TOPLICE I STISNITE RUKU TIM JUNACIMA jer to je najmanje što za njih možemo učiniti..Baš ovu Nedjelju koja je pred nama 11.2. dan je bolesnika..

    avatar

    06.02.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • Naa...

    drago mi je da je Petra bolje... nadam se da će i Dijana uskoro stat na noge... =)
    puss

    avatar

    06.02.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • šljokica®

    p.s. mičem se! :)

    avatar

    07.02.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • kjb3

    baš nam je drago da je Petra bolje...samo tako curo!!! Ma, bez brige ozdravit će i Dijana!
    Držite se cure! Svi su uz vas!
    KI$$

    avatar

    08.02.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • Hrki

    AJMO CURE!!!!! pozdravi ih u ime svih blogera!!! :)

    avatar

    09.02.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • Max

    Pozdrav svima! Ja znam kako je Petra i njezina sestra jer sam svaki dan sa njima, doduse vise se Petrom nego sam sestrom.. Radim kao fizioter. na 2 katu neurologije i s njom sam svaki dan, provodim s njom vjezbe i mogu reci iz prve ruke da napreduje.. Pozdrav..

    avatar

    10.02.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • život

    Bravo Max!
    Čestitam na javljanju a još više na plemenitom radu kojeg obavljaš. Uvjerena sam da to nije lako no vidjevši da ti pacjenti napreduju sigurno cvateš jer je i tvoj napor uložen..Želim ti i nadalje puno ljubavi,strpljenja i naravno radosti. Jednog dana a možda već danas pričat ćeš svojoj djeci kolikima si pomogao, koliki su prohodali,koliki pomaknuli ruku samo zato jer si ti bio s njima i nadao se boljem i radovao se i malecnom napretku.... BRAVO!!!!

    avatar

    11.02.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • rodica

    Max pozdrvi cure od rodice!!!držite se cure!

    avatar

    11.02.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...