Komentari

gradskapahuljica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • I bruise easily

    inače bih se složila sa srčekom na pauzi :) , ali tek nakon što bih preispitala što stoji iza te njegove flegmatičnosti. vrlo često tu stoji neki nesporazum ili manjak komunikacije (ne znam je li vama toga falilo bez obzira na to što se niste puno viđali taj tjedan). ako se radi o nesporazumu, vrlo je vjerojatno da ti neće ništa reći nego će to pokazati svojim ponašanjem, nakon nekog vremena - NAŽALOST!
    @srce na pauzi: uh, kako sam se prepoznala u ovoj rečenici: Ja sam takva, da bi isti tren izašla negdje van za vikend, sredila se i upoznala nekog novog, samo da znam da sam još poželjna, da ima osoba koje se sa mnom oduševljavaju. ne bih imala ništa s tom osobom, ali puno znači kad ti netko digne moral :)
    vragolaste mi, hahaha!
    pozdrav!

    avatar

    04.02.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • pocetakko

    Ma ne znam što da kažem? Ako je on takav stalno u zadnje vrijeme, a ti nesretna zbog toga razgovaraj s njim, vidi ima li kakv dobar način da se sve to riješi - želite li uopće zajedničku budućnost..
    Prije godinu i ja bih se složila s curama i dala mu sličnu lekciju, ali ne mogu si pomoći - sada razmišljam drugačije..mislim da inatu nema mjesta u ljubavi jer ako se to ne riješi kako treba opet ćeš morati posegnuti za tim zahlađivanjem odnosa, a u svrhu da ga popraviš..
    I sama sam to radila, pa smo pukli i mi i veza..
    Ne znam..sama ćeš znat najbolje..poslušaj srce. Ja ti ne mogu dati bolji savjet..
    Želim ti da budeš sretna..
    pozz

    avatar

    05.02.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • I bruise easily

    Je l' se vratio?

    avatar

    06.02.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...