Komentari

vilenjak.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Baka

    Jebote, nešto si počeo psovat.

    avatar

    03.02.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Čekaj malo, dio te knjige je prihvaćen kao izvorni znanstveni rad? Pa dobro ko je to recenzirao? Pri kojoj katedri ili institutu, u kojoj se ustanovi ovo gnoji?

    avatar

    04.02.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • Baka

    Nego, reci ti nama tko je autor te pizdarije.

    avatar

    04.02.2007. (00:54)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Ovo je sjajno! Moram potražiti autora da ga ošinem bišem zbog plagijata, premda monarhija ipak ima predstavnički dom. Idem pročitati cijeli program pa ću se vratiti.

    avatar

    04.02.2007. (08:33)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    možda se ne bi ni saznalo da lik nije naveden kao suradnik na znanstvenom projektu koji je dobio 45000 kn od Ministarstva znanosti, a rad objavljen na stranici profesora koji projekt vodi.

    avatar

    04.02.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • Luce

    Ja znam zašto psuje. Ihihihihi.
    Vilenjak, volim te.

    avatar

    04.02.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • Anathema Borealis

    Druže, samo da se osvrnem na vaš komentar na mom blogu... Lako je meni, koji triput godišnje dođem u rodni grad, iz Zagreba pisat blog, napadat jednog pokvarenog svećenika. Ali moji starci i burazi tamo moraju živjet, i ja im ne želim iz udobnosti svoje udaljenost zagorčavat život. Ljudi u malim mjestim su osobito zli, a pogani jezici su bolniji i od usijenog željeza. A ona dva teksta će oststi tamo zauvijek, i ja ih nikad neću obrisati. Pozdrav.

    avatar

    04.02.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • Pandora

    u mojoj glavi roje se ista pitanja kao i kod "tamnobijelo". svjesna sam u kakvoj državi živimo, ali jednostavno ne mogu vjerovat!! nema tog boga koji bi nam mogao pomoći kada se ovakvi "znanstveni" radovi, ovakve boleštine potpuno iščašene, retardirane psihe mogu uzimat i štampat za ozbiljno! i to u jebenom 21. stoljeću!!!
    imaš pravo, vilenjače: "Protokol sionskih mudraca" je goli kurac naspram ovog!
    no, zanima me koliko bi ozbiljnih socio-psiho-političkih problema, kao propaganda "Protokola" u vrijeme nacizma, mogao stvoriti ovaj "idealistički" pristup u "lijepoj našoj". pošto se to burleskno izdrkavanje nesvjesti i opsesivne zaluđenosti (sa neizbježnim lajtmotivom "teorije zavjere") prezentira kao "znanstveni rad". autor je možda sa nekog klero-fašističkog fakulteta koji zasad postoji samo u tajnosti, kao i konkurentske masonske lože koje zdušno napada i okrivljuje za makijavelističko, marionetsko upravljanje masama??
    istina je, potvrđeno u iskustvu: između crvene zvezde i fašističkog snopa pruća koje mladi arijevac nosi u ruci, znak je jednakosti. totalirazam mijenja svoje izvanjsko naličje, naziv i boje, svoju jeftinu propagandu, ali srž nikad.

    avatar

    04.02.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • psihosomat

    Ludilo! Da mi je ući u tu glavu na jedan dan...

    avatar

    04.02.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    @borealis: ali ako ti i tvoja rodbina dopustite pokvarenom popi da se tako ponaša, to je još jedan korak dalje prema danu kad će klerikalci proglasiti diktaturu po uputama iz ovog znanstvenog rada. Razmisli.

    avatar

    04.02.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    Eh, da glupost boli mogu se sjetit još par knjiga koje ne bi nikako bile napisane ;-))

    avatar

    05.02.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...