Komentari

marinawrapche.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Maggie, a može i Lola

    haha!! bravo faco! ko je sad štreber?? pusek;)

    avatar

    03.02.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Heeeeey!!! evo mene...ne znaš ti tko sam jaa...jelda??? hehe...da te ostavim u neizvjesnosti ili...hm..hm..hm..ma neeeću..aj nek ti bude :)
    javlja ti se ivana...ona mala iz XVI. gimnazije..od suzane iz mateje.. :) sve ti je jasno...
    evo...danas mi je mateja udjelila svoj i tvoj blog...pa uz msn čitam malo vaše postove... hehe
    daaaa...od srca čestitam na ispravljenoj sulji!!! :) go girl!!! sad rasturaj tu matišu i to drito na 4-5... dogovoreno?! :)
    eee...baš mi je drago da smo ti svi mi ko ekipa super...a još više mi je drago na pozitivnim komentarima za Taru i mene...veeerry nice :) i mi volimo vas 5.. MASIM.. :)
    eee..a kak je sad lijepo čitat događaje prije skoro mjesec dana...mislim...doživljaji s nove...ročkas od cura..lijepo se sveg tog prisjetit...i naravno...ne smijemo izostavit našu Nancy..to je naše mjesto za okupljanje.. vidjeh da si pisala o tulumu za Valentinovo..ne znam dal znaš..tog nema..al bit će tulum u 3 mjesecu..za dan žena ili prvi dan proljeća..ma da se i tad nikakav datum ne obilježava..mi ćemo ga smislit..kad je tulumiška u pitanju :)
    hm..hm..a što je to točno 23.3??? hehe..sad ti razmišljaj..lol (podsjeća li te lol na irmu? :)
    eee...našla sam 2 stvari koje moram spomenut.. 1. tvoja papiga..jaaako je slična mojoj :) mojoj lini..ja je fakat obožavam i baš sam se raznježila na sliku tvog rikija (ako se dobro sjećam..nemoj zamjerit :) 2. voliš Prljavce...mislim...znam to...al lijepo je tu ljubav pročitat još i na blogu :) to su moji dečki iz Dubrave i iako ne živim tamo već (sad ću ti točno reć) 3mj i 8 dana...nemojte mislit da sam luda..al jednostavno dobro pamtim datume :) Dubrava će uvijek bit moj kvart a Praljvci moji dečki i najdraža grupaaa!!!
    eee...i molitva u vezi ocjena..mraaak!!! moram si to kopirat!!! :)
    kad zagusti...barem će me to nasmijat...
    eee...nas par (među kojima smo Tara, Mateja i ja :) na natjecanje iz zemljopisa..eee a nitko od nas nema blagee vezeee.. :) barem će bit smijeha kad počnemo čitat pitanja..
    marinčice...sad te napuštam..raspisala sam se, al ne toliko koliko Irma...kak je počela..zabranit će joj da ostavlja komentare..hehe..a Irmek je bolestran sada...i Tara je bolesna..i Mateja..ajme..pa svi su bolesni..jesi li možda i ti? :)
    ok..šaljem ti jedaan veeelikiii pozdrav i velikuuu puusuu..i ak ne prije, vidimo se u Nancy na tulumu.. :) uživaj mi i ne zaboravi..mi imamo dogovor..ti moraš rasturat matišu ovo polugodište! :)
    p.s. svem ovom šta sam ti napisala pridružuje se i Tara koja te puuunoo pozdravlja i kojoj ne daju da ostavlje komentare na blogove..dosad nismo saznale zašto :)

    avatar

    06.02.2007. (01:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...