Komentari

ljevakinja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • *ličanka*

    Pikoooooo! Evo da ti ostavim komentarčić..
    Pa dobro je da ti se tata bavi sa svime time, to mi se sviđa.. I mislim da bi uvijek trebala slušati tatu bez obzira šta on govorio, i slušati ga makar to tebi bilo dosadno!! Nemoj mu pokazivati da te to ne zanima, jer stavi se na njegovo mjesto, njemu je onda teško.. To ti je samo mali savjet!!
    I vidiš, ipak si sad i ti pomalo počela vjerovati u to..
    Iskreno, ja baš i ne vjerujem u to!! Al slažem se da je Ante niskog karaktera.. On se samo dere, pa šta je njemu!? I on je nekad bio kao mi, nemožemo mi odmah sve znati...
    Al pusti ga, nek ti bude kao meni, neka ti kroz jedno uđe, kroz drugo izađe..
    Ajde, sad sam ti malo prokomentirala blog, pa idem..
    Budi mi pozdravljena!
    Uživaj!
    Hug!

    avatar

    02.02.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • ivona

    helov,helov!:))
    meni baš zakon kad se neko tak od starijih zanima za nešto pogotovo tak nešto ko šta je parapsihologija,mada ja baš i u to ne vjerujem previše i slažem se s tobom i Tejom da je Ante glup i viče bez razloga,al on je takav!
    Jesi pojela ciklu?sjeti se,ima željeza!?lol
    aj moram sad ić!
    pusaaaaaaa.......

    avatar

    02.02.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • Dora

    Fala Tinko na kommentu. Fakat nemrem gledat više, umorna sam i jedva čekam da se bacim u krevet. Aaaa. Pusa.

    avatar

    03.02.2007. (00:07)    -   -   -   -  

  • *powerpuff girl* [Ana]

    oj my lover! jat nemam ideja za komentiranje vopše. iako čitam sve što napišeš, ja jednostavno blokiram. no, fora je ovako jedan besmisleni komentar među smislenim komentarima. rado nosim titulu, princeza besmislenih komentra. buahaha!!!
    no, htjede reći da je meni baš fino kad bake tak oćeju (da, oćeju) popričat s nama, jer onda se i mi nekako opustimo. meni je užasno teško početi neki smisleni razgovor kad ne znam što bih pričala, pa onda ako one počne, meni fino. i volim ja sve bolesnike s kojim se susrećemo, no nisu svi tako divni i krasni. al što ćeš. nismo ni mi bajni.
    Ante je jedan obični seronja. čovjek je od krvi i mesa, čak se zna i šalit s nama, a zašto onda ne želi pokazivati tu stranu? stvarno ga ne razumijem. onaj put kad je mesario je bilo baš lijepo, baš smo se svi super zezali s njim i bio je normalan čovjek. kako sam čula da je u četvrtak bio nabrijan i derao se, onda mi je jako drago da me poslao na gastroskopiju!
    Ante, Ante, baš si seljak.
    no, moj besmisleni komentar privodim kraju. stoga, my lover, be nice i čuvaj mi se prek ceste.
    žvaljs

    avatar

    03.02.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...