Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • hans

    Kada dozvoliš sve i svašta , postaješ sve i svašta.

    avatar

    02.02.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  • veseli

    Upravo radi ovakvih priredbi razlikuje se KICKBOXING od kiksboksinga. Neznam samo što radi direktor Nakić na kiksboksingu i to još u parteru.

    avatar

    02.02.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • joj

    Oni koji ga ne mogu prepoznati neka pogledaju sliku broj 2. Onaj u prepoznatljivoj roza košulji, ali bez tufnica.

    avatar

    03.02.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • KO

    Evo drugačijih vidjenja:

    Objavljeno na Nokaut.forum - Sat Jan 27, 2007 9:53 am - Author: fortunal
    Svi domaći borci su pobijedili.
    Ostojić je za samo par sekundi sredio Elvudina Tukića, koji je odustao nakon prve serije udaraca u kojoj je dobio rukom po jetri. Žalio se da je dobio po genitalijama ali nije.
    Kadunc je u jedinom MMA meču sredio nekog Mađara za 20-ak sekundi, uslijed G'n'P-a sudac je prekinuo meč.
    Akrap je lijepo odboksao i nokautirao svog protivnika u drugoj rundi.
    Stjepan Božić je u zadnjoj borbi večeri imao istog protivnika kao i prije par godina, kojemu je skor 4-48. Prekid u drugoj rundi, ali svakako nešto što Stjepanu ne treba ako još uvijek ima ozbiljne namjere u boksu.
    Borović je pobijedio dobrog Slovaka nakon što je meč prekinut zbog sudara glavama kojeg je skrivio Slovak, a Boroviću je pukla arkada. Po pravilima profi boksa ako je prošlo više od polovice meča, a do ozljede je došlo nenamjerno, pobjednikom se proglašava borac koji je imao više bodova do tada.
    Mađar Varga je po K1 imao lakši sparing sa Bosancem Šabotićem, nakon što se nije pojavio najavljeni Buharajlija.

    Objavljeno na Nokaut.forum - Sat Jan 27, 2007 12:11 pm - Author: Koogla
    prve tri borbe u amaterskom boksu bile su solidne...Po reakcijama publike i golemom zvižduku koji su pobrali suci kao i po svemu viđenom Borović je trebao biti poražen od slovaka koji je definitivno bio konkretniji i mislim da se nije dogodila ozljeda glave da bi Borović čak bio nokautiran u 4. rundi kako su se stvari počele odvijat... Akrap je odlično odboksao ali kao i u slučaju Filipovića i Božića njihovi su suparnici bili ispod svakog nivoa i izgledali su kao početnici što je rezultiralo prekratkim borbama i velikim nezadovoljstvom publike koja zapravo nije vidjela pravu borbu...u K1 još smiješnija situacija Varga i Ostojić su imali smiješne suparnike iz bosne i izgledalo je jadno tako da Varga čak svoga nije ni udarao već dodirivao što je također izazvalo zvižduke sa tribina, bilo bi zanimljivo vidjeti Ostojića protiv tog Varge koji mora se priznati izgleda veoma dobro(ako se ne varam čovjek je dvaputa pobijedio Andrijaševića) i mislim da bi Ostojić imao velikih problema. šteta što organizatori nisu to malo bolje posložili. u ultimate fightu također kratka borba, mađar sam pada na pod kadunc skače na njega, tri,četiri udarca i prekid..mađar se diže na noge, skakuće, ljuti se, publika zviždi i čak odlazi doma prije Božićeve borbe!?!? a pogotovo kad su vidjeli protivnika koji kao da je izašao iz logora..sve u svemu prevelika razlika u kvaliteti između boraca i publika nije ništa vidjela...zaista večer na granici blamaže

    vidi: http://www.nokaut.com/forum/viewtopic.php?p=246229#246229

    avatar

    05.02.2007. (21:52)    -   -   -   -  

  • kritičar

    Danas sam slučajno saznao za ovu stranicu,pa da i ja dam svoj komentar na priredbu koja se održala u dvorani na Trsatu. Šteta šta se ovakve prirdbe ne održavaju na nekoj livadi a ne uništavati parket dvorane.Očito da ljudi još nisu upoznali ime Hari Đurović,pardon Gorijan.Iz saznanja to je bila humanitarna priredba i svi su se sudci odrekli svojih taksi,a dali se svog honorara odrekao i Gorijan????Mož..mislit,taj bi ćaći svom iz groba uzeo a kamo li ne nekom drugom.Taj takozvani manadjer je jedan od največih prev......u regiji i širem /Evropi/pa tomu su sva vrata zatvorena pa me stoga i čudi da jednoj takvoj osobi koja ni porez ne plača i živi od soc.pomoći dobiva zeleno svijetlo za organizirazi tj.nasamariti ljude sa ovakvim priredbama.
    Pa to je stvarno sramota.Kad su najavili početak priredbe i kad ja voditelj počeo pričati,pa pitamo se gdije su ga našli,čovjek samo što nije rekao dad je sa Taysonom bio na kavi.Rasvjeta-katastrofa,,pola tih reflektora svjetlilo je ljudima u oći tako da dosta njih nije moglo vidieti kvalitetu u ringu,sami kutevi ringa u mraku, a to ja namjerno napravljeno tako da se sami borci ne vide..dobra fora organizatora.Amateri su amateri, ali su dali sve od sebe,a onda dolazi Harieva elita profesionalaca, borci iz Slovačke,BiH i Mađarske.Izdvojit čemo samo jednog borca i to Mađara Vargu.Tko se malo razumije vidi se da čovjek zna svoj posao. On bi sam posložio svu tu elitu.Veliki Hari ja doveo elitu iz Evrope, a to su neki jadni konobari koji su ostali bez posla pa na nagovor za 50-100eura,plačen put i spavanje u hotelu s punim pansijonom šta fali.Kad nemaš ništa to je više nego dobro.Dođeš na ring,čuješ zvuk gonga meč krene, malo se krečeš i kad te protivnik malo dotakne, ti padneš i zaradiš 50 ili 100 eura ovisi o jačini meča.Super nikad lakše!!!!!!!!!Sve u svemu katastrofa, a što se tiće Big Božića bolje ne komentirati,pa neka sada zove sve menadjera da ga vide.On je dobar dečko i dobar sportaš, ali si nebi smio dozvoliti velikom Hariu da tako ponižava i blamira,on to ipak nije zaslužio.Bravo Hari-Đuki....Mislim da je komentar više nego dovoljan i nebi trebalo ništa više reći............

    avatar

    21.02.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • exodus

    svaka čast na svemu napisanom, ali dali ti je poznato da je Domagoj Buco Ostojić na cipru morao predati meč puno slabijem borcu jel mu je ciparska mafija otela putovnicu i prijetila likvidacijom, stoga me ne čudi da se tako radi i kod nas, u jedno sam ipak siguran, Domagoj Buco Ostijić je veliki sportaš i čovjek i moj vrlo veliki prijatelj!

    avatar

    02.11.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...