Komentari

dehad.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ivana

    zaboravio si reći da ćeš na kraju iza škole,otić na kafu sa ljudima iz PPG-a!
    vidiš,sad ne možeš reć da ti PPG ne fali...hahahhah

    avatar

    01.02.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • Mia

    CEZARE! Ti si oličenje carstva koje je ikada kročilo Zemljom! Sve da si i htio nebi bolje opisao ovu jebeno indiferentnu, smrdljivu, glomaznu i jednom riječju odvratnu školu koju pohađamo. Zanima me da te konstantno nisam ometala dali bi još bolje opisao osječaj gađenja koji imam prema našim dragim profesorima koji očito djelimo? Al nema veze, ti si to vjerno dočarao i bez brige i ja ću sutra pobrat sulju iz geografije, zato što mi se jednostavno neda ić učit o fucking nomadsko lutalačkom stočarstvu, juti i gdje se proivodi a kamoli kako se gleda kvaliteta goveda ili sl. to prepuštam Medenici koja je ustvari najveći čoban na školi( doduše to je mišljenje mene prepotentne, ali i drugi bi se vjerojatno složili...)No da skratim da opet nebi rekao da za moje komentare trebaš poseban blog (a i kum će ti vjerojatno nešto napisati), ovo ti je predobar post! Poosek..... :)

    avatar

    01.02.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • mandy

    drago mi je zbog tebe, strah me je ostavit ovaj komentar jer znam da se ljutiš na mene....i žao mi je i čekam da te prođe da te mogu nazvat!!!!

    avatar

    02.02.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • .:: BUBR3G ::.

    e a vidis kum sad namjerno nece ostavit dug komentar.... mada moram priznat da ti je post fantastican, mada meni u skoli i nije tolko mracno kolko opisujes al opet je apsostrumfna katastrofa...... i moram te pohvalit sta si se sjetio napisat post o desetoj.... mlsim znam da si se i prije sjetio al si vjerojatno ceko da ti se skupi vise dojmova, svejedno... evo ovo je naj kraci komentar koji sam mogo slozit, aje CEZARE uzifaj (btw imas pravo birat ime svom kumcetu ako bude zensko)

    avatar

    02.02.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • Mia

    Micek nemoj se ljutiti ali ako će itko birati ime mome djetetu, bilo to muško ili žensko to ću bit ja! Al definitivno ćeš bit kum! poooooosek :)

    avatar

    02.02.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • dehad

    bilješka: - brisati miin posljednji komentar.
    - smisliti ime djetetu
    - kupiti ginko

    avatar

    03.02.2007. (02:01)    -   -   -   -  

  • Mia

    Micek dont be mad! Tvoje mišljenje ću svakako uvažit!

    avatar

    03.02.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...