Komentari

t00nkec.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • fall

    - niti jedan rođendan , niti godišnjicu, niti bilo koji blagdan nismo proslavile, i upkos njenom egoizmu, lažima i opravdanjima, ja svom srcu ne mogu zabraniti da je voli ali zato.....mogu se maknut od nje ....i s vremenom .....valjda će k vragu više izači iz glave , iz krvi , iz uma ....valjda će manje boljet.....srečo......šaljem ti zagralj i svoje rame za tugovanje !

    avatar

    01.02.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • t0nkec

    fall to je bas lijepo od tebe....eto, bar netko suosjeca sa mnom

    avatar

    01.02.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  • Iv@n

    zivjela Tonka!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    01.02.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • Lena

    Ti jako dobro znaš što ja mislim o njoj i vašoj vezi, ali usprkos tome te mogu shvatiti jer znam što znači kad ti je netko sve na svijetu... I znam da je otrcano, ali s vremenom će biti bolje. Mora. :)

    avatar

    01.02.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • balkanski tango

    marquez je uvijek pogađao bit svagdje... možda da i ti pogodiš smisao, razmisliš i odlučiš što želiš dalje, te tako to i dobiješ...

    avatar

    01.02.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • m0lly

    khm.. glupo mi je pisat ti da wrijeme liječi swe rane..to su ti wjerojatno weć skoro swi rekli.. mislim..istina je..s wremenom će jednom proć..ali kad će doć to ''jednom'' to je pitanje..i to treba dočekat. teško je,znam,ali ima ljudi koji wjeruju u tebe..koji te wole..i koji te podržawaju..što znači da nikad nećeš ostat sama...a to je u biti najwažnije..
    drži se..možeš ti to..
    pus pus

    avatar

    02.02.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. ova me zadnje dotuklo.. sjedial sma do njega i nisam bial sretna.. nekada sam maštala o tome da jedan tren provedem kraj njega i kada je taj tren došao ja nisam bial sretna jer sam podsvejsno znala da on nikada neće biti moj i zato moja sreća nije bial potpuna.. žao mi je što srce tvoje pati.. što ti nedostaje , a ona ne shvaća tvoju bol.. ja isto kada gubim sebe znam da će jedan dio pripadati njemu bez obzira na sve.. drži mi se i nemoj se prepustiti toj boli iako znam da moje riječi neće učiniti nikakav utjecaj.. znaj dam mso mi uz tebe.. jer te boli su i naše boli i u njiam se prepoznajemo...

    avatar

    03.02.2007. (12:34)    -   -   -   -  

  • baby_elf

    hey srce... nemoj bit tuzna.. mi te svi volimo... a hmm, zas svi imamo gripu, zbilja neznam.. ono, :)) .. pusek..

    avatar

    04.02.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...