Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • prilozi za bijografiju dva idijota

    Kaje sad?
    Di opet selite?
    kako cu vas nac kad dovoljno ustedim i odlucim doc u Zagrebiju?

    /Pajo Paksu/

    avatar

    31.01.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    a siročići... mogu samo zamisliti kakva je to tortura. ja sam sretna, nisam se nikada selila... ali i muka mi je od samog pakiranja kada idem negdje na put tako da ne želim niti zamišljati kako bi ovo izgledalo.

    avatar

    31.01.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    lijepo, je da od kutija boli glava no kad se polako otpakirate sve dođe na svoje pogotovo kad je čovjek još na svojem i u većem nego prije :)))

    avatar

    31.01.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • domoljubni

    a teleportacija?

    avatar

    01.02.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Pajo postaja ne seli. Kad dođeš do Zg nać' ćeš nas na starom mjestu. Radi se samo o stambenom modulu.
    @bqfm čekaj, čekaj doć će i to vrijeme... a jednom kad kreneš, nema kraja. S tim da je svaki put sve teže. Sve više stvari i sve više članova posade.
    @dago veće je, a možda i postane naše. Još smo u fazi pregovora. Prvo treba etažirati...
    @domoljubni daj još malo soli utrljaj tu u ranu... promaklo ti jedno mjesto ;)

    avatar

    01.02.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    012station držim fige da i to uspije te da više ne morate razmišljati o selidbi, a da znam kako ti je uopće ne moram govoriti jer još neke stvari su kod mene u kutiji već dvije godine ;)

    avatar

    01.02.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ja sam selila dva puta u dvadeset godina i prisjelo mi je. Ne volim ni namještaj po kući preseljavati. Ja kad se učahurim, ne mrdam. Inače sam vrtiguz, ali selidba... ne bi više, osim što bi željela pola namještaja izbacati van i konačno dobiti minimalistički ugođaj. I kam buš sad s knjigama, nadam se da su na suhom i da nema mišeka blizu? Pozdrav :)))

    avatar

    01.02.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Seljenje mi je jedan od najstresnijih stvari u životu jer najviše od svega mrzim promjenu navika i promjenu "gnijezda" u koje sam se "učahurila". Sretno, nadam se da će sve teći po planu i da ćete brzo biti gotovi.

    avatar

    02.02.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ma nemaš ti pojma što je seljenje!!!! U jednom danu dva puta preselio. Ali si u jednom u pravu: knjige se najteže sele - čovječe nemaš pojma kako je znanje teško. Držim fige u raspakiravanju. Ja i moje Svjetlo u tami imamo jedno dobro pravilo: ono što nije upotrebljeno duže od dvije godine ide i smeće (normalno radi se o materijalnim stvarima)... :)))

    avatar

    02.02.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Dago i dalje nam svakodnevno pljušte ponude, ali nakon ove dislokacije trebam jedno mjesec dana pauze. A o kutijama bolje da ne počinjem. Neke vučem još iz 1997...
    @Fanny sve složeno u kutije, kutije zaljepljene, složene na jednu metalnu policu i tri drvene palete. Plus jednu paletu zauzima kutija s odorama i perilica. Suho 100%, a glodavce moraš prihvatiti kao standardan rizik.
    @Penellope ja mogu svaka dva dana spavat na drugom mjestu. Dom je tamo gdje mi je maskirna torba i laptop. Previše premještaja sam imao da bi se vezao negdje. Ništa nije problem kad seliš lagan, ali sada... uz četveročlanu posadu pakiranje i transport postaju napor ;)
    @Alkione hm... bez obzira na tvoju kilometražu, mislim da te dostojno pratim. Kažeš u Zadru proveo 20 godina, a što misliš koliko je selio netko sa devet prekomandi tijekom školovanja i službe;)
    Od 1992 stanovi Špansko, Jarun, Savica, pa 3 različite sobe u 4 paviljonu na Savi, pa nakon druge godine selekcija i Dom avijacije, pa 017/5 Sava, pa opet Zadar, pa nakon treće vojni kamp Vir, pa Zemunik dvije sobe, plus tri stana u gradu, pa opet Lučko + Sava, pa nakon promocije Kaštela, Split, pa Firule, pa Krapinske, pa opet Split, pa Zagorje i od od 2000-te tri stana u Zagrebu. Znači ako sam dobro zbrojio cifra je 27 plus svako ljeto između godina faksa selidba doma. Stoga zaokružimo na trideset ;)
    @MalaPlava mislim da ćeš morat još malo poradit na stizanju ;)

    avatar

    02.02.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • alkion

    Iako sam podosta blizu brojkice ipak mi se čini da si ti onaj s ocjenom naročito se ističe - tako se to nekad ocjenjivalo vojna grla. Što se tiče Šumija nije zvao (možda nema broj ili ima krivi spoj u glavi)... Volio bih znati tog što tuče koču??? BTW: ako tuče cca 20 tisuća onda i nije neki kočar!!! Nije uputno na ovim stranicama o brojkama - moglo bi biti iznenađenja. Čisto radi nekih usporedbi: bez problema sam kupio stan, imam jednu malu jedriličicu, svake godine skijanje negdje vani, Svjetlo u tami putuje po raznim kontinentima itd. itd. Naravno iza toga stoji ogroman rad, ponekad je to i po pedesetak i više sati u komadu na moru, predaja ribe negdje na obali i odmah izlazak vani na sledećih pedesetak sati. A ako si i vlasnik koče (kao ja) onda je to dvadesetčetiri satno dežurstvo, briga, održavanje broda, motora i opreme, održavanje alata za ribarenje. Jednom rečju da toliko radiš u vojsci i da ti je prekovremeni rad plaćen bio bi bogat čovjek. Ovako si fizikalac dovjeka... Bez obzira na sve ja bih sada sve to poklonio onome tko mi omogući da za onih bjednih pet-šest tisućica mogu letjeti. Šta možeš čudnovati su puti gospodnji. Hvala bogu da sam ateista. :)))

    avatar

    02.02.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Danas to zovu osobito se ističe. Vjerujem da sam bio, ali ne za ovakav očigledno na krivo postavljen sustav poremećenih mjerila vrijednosti. One koje ja znam da imaju tu ocjenu, zaradili su je većinom poznatim poltronskim sportom - dupelizom.
    Šta se mog kočara tiče (detalje samo na mail), vjeruj da znam sve... samo nisam htio previše iznosit, da ne bi još bio kriv za izlazak sljedećih pet-šest pilota iz HRZ-a ;)
    Privatni biznis je robija, ali čovjek ima onoliko koliko radi. Neću ni ja o brojkama, ali u nakon godine dana kupuje se stambeni modul. Sve jasno. A u onoj firmi si se mogao pokidat od posla i ne bi imao ništa više. Dapače još te počnu *ebat zato što njima stvaraš posla. Znači ako je problem nedostatak vremena, razmisli o uvođenju nekog mlađeg, a ti se povuci na stratešku razinu i reinvestiraj novce. A kad imaš višak toga sve je lako. Odeš tamo kod Perca i uplatiš povratak u trenažu na Gaši onako iz za*ebacije ;)
    Ili kupiš Sušku 39 sa 300 sati resursa za 100.000 dolara i visiš naglavačke kad ti se digne ;)

    avatar

    02.02.2007. (20:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...