Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • comment

    Opet o špijunim?!?! Imaš li koju dobru temu, koji su KOS-ovci iz HR radili za četnike?

    avatar

    31.01.2007. (17:01)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @comment, znam da je otac jednog potjeranog Mesićevog savjetnika bio KOS-ovac.

    avatar

    31.01.2007. (17:18)    -   -   -   -  

  • comment

    ''Pljuni'' majmunovo ime. Kažu da je i Milanovićev otac bio na zanimljivom mjestu.! Tako pričaju, a ti si sa dobrim vezama, pa provjeri.

    avatar

    31.01.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    @Aleluja: Čuj, Aleluja, jedna poznanica Viki Violete Janjik dala mi je neke materijale/dokumente koji su nedvojbeno autentični (budući da ja nisam stručnjak zamolio sam jednog svog poznanika, inače umirovljenog visokog dužnosnika naše obavještajne zajednice, da mi potvrdi ili ospori njihovu vjerodostojnosti) a na kojima tvoja sestra, skjuz maj frenč, puši kurac Bojleru, Dugom i Štengi. Navodno da je to napravila po nalogu Majerskog, a onda dakle posredno sasvim u skladu s političkom voljom intelektualnog kružoka Steve Krajačića, tj. njegova Nestora i korifeja starine Josipa "Abesinca" Manolića, iako nije na prvi pogled razvidno koji je dublji smisao ove, nadasve prijateljeske geste. Ali, nije to ono što me je ponukalo da ti se javim, mada bi bilo interesantno čuti i kakvo je porijeklo tih dokumenata, i zašto su baš sada izašli na svjetlo dana, a i gdje je tvoja sestra naučila tako dobro sisati kurac, jer, već je iz samih fotografija razvidno da ti ta bubrege centrira pneumatski - čim ga povuče nema više straha od kamenaca!
    Ono kažem što me zanima jest gdje si ti išao na presađivanje mozga, jer očito je da i dalje šećeš svijetom iako ti organizam odbacijue transplantat! Fascinantan zahvat, u svakom slučaju! Kako ingeniozan atak, nevjerojatno promišljen i tako suptilno odigran, to insinuiranje da je Žac drukao Levara! Ha, ha, ha, pa vi ste zaista govnožderi (tako vas je Krleža zvao, vas, špiclove) i ovih ste se dana očito nakotili na Peratovićevom blogu jer je imbecilima po tim Karamarkovim kancelarijama pukao film te sada niži službenici - to ste vi, dva, tri nepismena trotla - prodaju drugorazredne, sasvim efemerne i zakašnjele vijesti s margina špijunskopodemnog miljea: kakva samo fanfaronada o bosanskom tajnom agentu - jebote, kakav oksimoron! - u Novom Listu! Ha, ha, ha, dobra zajebancija, nema što! Bosanski 007 širi afere po Kvarneru, a i šire, sve naravno u korist Stipe Stajpa Stjepana Mesića, koji, jasno, kontrolilra NL! I NLO, a možda i ligu NFL, samo to još treba vidjeti s Majerskim! Ma koga to zanima, ej, špiclovi, govnožderiiiii, ej, cool, stanite malo! Kome vi to objašnjavate, pikzibneri, i što vi to nama objašnjavate? Koga to zanima, te polutajne o polusvijetu polutana? Pročitajte još jednom vaše upise pod posljednjih pet, šest postova - pa tu nema štofa za jedan jebeni novinski tekst! I to vi nazivate infomiranošću? Ma vi ste kurac, a ne obavještajci! Vi se ne možete sjetiti ni datuma majčina rođendana, bilmezi, i jedino što ste ovdje pokušali proturiti kao nekakvu nadnaravnu temu - koja je sa svoje strane trebala stvoriti privid upućenosti, što onda legitimira i glasinu o Peratoviću kao informatoru, je li!? - to je sranjeo Bosancu u Rijeci! Ma idite mi u kurac, epizodističke nule! Odskrolajte (doduše, vas tri seljaka ne znate kaj to znači, sorry...) malo dolje pa pogledajte kako smo vam bivšeg ministra informiranja nataknuli da propjeva o Tuđmanovim ilegalnimu šetnjama Europom u vrijeme kad su drugi robovali zbog hrvatskog proljeća! To je štof, to je infomracija, to je priznanje: kako su japica Tuđman surađivali sa službicama kaj su se pripremale za možebitan raspad Jugovine još za Titova života! I sad vas trojica budala mislite da ikoga zanima vaš bezvezni radni tjedan, drkanje kurca s redakcijskim ispostavama i uhođenje bosanskih agenata!? Ma nabijemvasnakurac!
    P.S.
    I ako je točno da je jedan od vas tri Bagi, jako sam razočaran. Ja sam mislio da je on pametniji čovjek.

    avatar

    31.01.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • comment

    Zanimljivo je kad se netko javi sa textom kao klokanova kobasica i juriša sa onim, nije me kao briga, ali eto javo se. Na nezanimljivo se ne komentira. Već vidim da će Jakov Blažević negdje iscurit iz koje priče, sa kojim svojim kmetom iz aktualne političke kurve. Bosanski 007 zajebao stvar, jer je pokrenuo nečije vijuge.

    avatar

    31.01.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • križar

    Peratoviću, ili da te zovem AGENTE "PUNIŠA" (kako ti je Turek nadjenuo špijunski pseudonim), kolika je cijena tvog poštenja. Je li 1.000 kuna mjesečno plus bonus za svaku "kvalitenu" informaciju? No cijena je nebitna, bitno je poštenje.
    Kako ćeš sada pogledati u oči ĐURĐI ADLEŠIĆ, koju si drukao Tureku da ima ljubavnika SIS-ovca Josipa Trogrlića, da je zaljubljena u njega toliko da mu govori najpovjerljivije stvari kao (tadašnja) šefica saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost?

    Pozdrav aleluji, na dobrom je tragu, neka samo nastavi kopati o licemjeru Željku Peratoviću!

    avatar

    01.02.2007. (08:08)    -   -   -   -  

  • Franz Burek

    @križar, krivi info. Željko Sačić Taliban je u igri. A evo Vam još jedne. Kosovčić Bagi je je 2001. furao novu putovnicu Kumu Hrvoju u Tursku. Kum ga je darivao s 3 milijuna dolara zahvale za gazdu u zagorskoj vili. ;)

    avatar

    01.02.2007. (08:17)    -   -   -   -  

  • Franz Burek

    @Pacijent, kako to da za radnog vremena koristiš MORH-ovo računalo za zabavu?
    @aleluja, križ, comment, zar nije Pukanićev novinar Željko Rogošić razotkrio veze Josipa Trogrlića i Đurđe Adlešić : Đurđa Adlešić prevented the prosecution of those responsible for the Chameleon affair? I nije li Karamarkov UNS ustanovio tko je suradnik Tom u aferi "Kameleon": Zataškana ilegalna operacija HDZ-ovih špijuna nakon šest godina pred Državnim odvjetništvom?

    avatar

    01.02.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • Franz Burek

    Franjo Turek je iz bjelovarskog SZUP-a (i s posla) izbacio Roberta Teodora Šepaka zato što je odbio špijunirati pravaša bez Branka Stojkovića. Jadan je Turek ako je Stojkovića smatrao sigurnosnim problemom.

    avatar

    01.02.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • zenjedneruke

    @Franz Burek, mali ispravak. Primopredaja putovnica za 2.8.000.000 eura za putovnicu obavljena je 2002. u Trstu, a Kum Hrvoje čekao je ishod na svojoj jahti u Ičićima. Inače, Bagi ima razbarušenu kontraobavještajnu maštu. Tako je servirao Kumu Hrvoju da su Denis Kuljiš i Nino Pavić preko Milovana Škorića (po kojega je on više puta slao auto iz Ureda Predsjednika u Austriju) trgovali s KOS-om (Nedjeljni Telegraf) Petračevim transkriptima i ušičarili pola milujuna DM. Eeee, Bagi, Bagi.. Zar te nije Stipe dobro zbrinuo u INA-i. Nemoj se osvećivati ruci koja te hrani!;)

    avatar

    01.02.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    @Franz Burek: Ti kao svoje koristis jelda. I ne bi se ja ovako javno razbacivo zvucnim imenima, pogotovo dok su buducnost. A sto se tice vrha analiticara oni imaju moje duboko postovanje.

    avatar

    01.02.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Comment, najdraži su nam idioti kojima je svaki tekst duži od uputstva za uporabu kondoma predug. Tvojem starom, očito, bio je predug i taj tekst, pa vidiš kakve to kobne posljedice može imati. Zato, čitati, Comment, više čitati!
    Nevjerojatan je i Križar, koji Peratoviću podmeće glasinu, sam je pokrećući:"...pogledati u oči ĐURĐI ADLEŠIĆ, koju si drukao Tureku da ima ljubavnika SIS-ovca Josipa Trogrlića." Da ne bi bilo zabune, ovaj ostatak ostataka nekad slavne Udbe - očito je naime po metodologiji rada i svjetonazoru - nadjenuo si je ime Križar. Sad će se onda javiti i Škripar, i Alojzije, a samo čekam Didu. Naravno, riječ o jednom, najviše dva preplaćene imbecila koji u nekoj kancelarijskoj zabiti po nalogu šefa ispisuju ovakve zakašnjele invektive koje više ne zanimaju čak ni gospodina supruga gospođe Adlešić. Govnožderi, govnožder, nemate vlastita života pa jebete po tuđima. Kakva ste vi vrsta ljudi, odvratno nešto.

    avatar

    01.02.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Watchuwa

    Let da working begins!
    Soz, folks! As u can see from da title above this, I r starting to do some really funny and kewl stuff. Im gonna spam at least 300 blogz today with ties message. So...for da ultimate spam u need
    da ULTIMATE SPAM tool!
    Get ur arsse over here!

    avatar

    01.02.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • djed mraz

    gluposti

    avatar

    01.02.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • anonimac XXxx

    Taj mali iz Tramosnica-Gradiste je davno provaljen

    avatar

    03.02.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • vip71

    Ali žašto ne? Ako se kandidirate i budete izabrani, onda možete vi raditi probleme njima a više ne oni vama.

    avatar

    18.04.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Glazbeni studio Cerovac, ima samo jedan mali problem. Sigurnosnu provjeru kandidata za Vijeće radi SOA. Dobro došli ;)

    avatar

    18.04.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...