Komentari

putdosrca.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • 2wags

  Ah, da, mogli bismo i mi to željeti kao djeca- malo biti oženjen pa malo ne...
  jer , stvarno, ponekad muškarcu treba netko da mu ispegla košulju, a ženi netko da popravi peglu kad ista padne na pod...ali ima tu još puuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooo lijepih stvari, kad je čovjeku drago da je oženjen ( i ženi, ha, ha, ha...), ali ponekad ima i onih:da te bar nisam nikad sreo/srela......
  No, kao i s djecom, uvijek je više onih LIJEPIH I SRETNIH TRENUTAKA, SITUACIJA.... zagrljaja, suza sretnica, ponosa itd. Mislim da me svi razumiju (ups, zašto to uvijek mislim?!?!). I bilo kako bilo, ovo nije bajka, ne možemo biti mama ako smo tata, ne možemo biti autobus, ako smo samo žena, ne može biti crno, kad je već davno jednom bilo bijelo (vjenčanje....) i tu smo gdje smo- ne možemo biti na 2 mjesta istovremeno... Sami smo birali, i najbitnije je da volimo biti ovdje! A ja sam najsretnija što sam upravo tu gdje jesam, što imam upravo ovog muža, ovu djecu, ove prijatelje, ove roditelje, ovu braću i sestre, ovaj vrtić, ove tete.. ovaj blog!
  Sve vas volim, ovo mi mjesto olakša dušu! Svima laku noć, ili dobro jutro i ugodan dan!!!!
  mljackovićka

  avatar

  30.01.2007. (23:23)    -   -   -   -  

 • 2wags

  Teta L.?
  Nama je uskoro 10.godišnjica i trebam savjet kako, umjesto u novine, stvaiti čestitku mužu u kompjutersku igricu (pls, izvucite tu caku iz njega)

  bokić

  avatar

  30.01.2007. (23:25)    -   -   -   -  

 • *Stanići*

  Bok svima, koliko Vas ima a malenima pusa. Neznam kako vi ali u zadnje vrijeme ćesto razmišljam o kostimima za maskenbal, pa možda bi bilo zgodno da zajedno podjelimo ideje, ili je možda još rano!!???
  Što kažu djeca o mama ;
  Dijete od 4 god. "Moja mama može sve"
  od 8 god. "Moja mama zna jako puno"
  od 12 god. "Moja mama možda ipak nešto zna"
  od 14 god. "Naravno ,moja mama nezna niti ovo"
  od 16 god. "Mama? Ona nema pojma ni o čemu!
  od 18 god. "Stara je bezveze!!!!!
  od 25 god. "Mama bi možda nešto mogla znati o tome."
  od 35 god. "Prije nego odlučim pitat ću mamu za mišljenje."
  od 45 god. "Voljela bi znati što bi mama o tome rekla"
  Ugodan Vam dan!

  avatar

  31.01.2007. (09:33)    -   -   -   -  

 • Put do dječjeg srca

  DOBRO JUTRO!!

  Jako mi je drago vidjeti vas ovdje...
  A predivno je i to što ste počeli dijeliti s drugima ono čime su vas dragi ljudi razveselili...

  Što se tiče kostima za maskenbal - prepuštam to mamama.... Ja sam u onoj zadnjoj fazi :) ili možda između zadnje i predzadnje kad želim pitati mamu za mišljenje i voljela bih znati što bi mama o tome rekla :)
  Dakle, NAPRIJED MAME!!

  A mamu Nikolinu posebno pozdravljam nadajući se da Mislav još uvijek čeka... Čekajte i Vi s njime: naživjet će se on! Kod Vas mu je ipak najbolje!

  Svima veliki pozdrav na početku novog radnog dana prepunog šansi! Nadajmo se da će takav biti!

  L.

  avatar

  31.01.2007. (09:49)    -   -   -   -  

 • Put do dječjeg srca

  Kao što rekoh - navraćate, ali tragove i poticaje za mene i druge ne ostavljate...
  Sad nas je čak četvero online :((((

  Osobito prozivam mamu Malvinu... Ona zna zašto...
  Samo često kažete: nema ništa novo... A vi? Što ste vi s nama podijelili?

  Velik i iskren pozdrav svima koji navrate... I ostave bar nešto od onoga što im je na srcu!

  avatar

  31.01.2007. (17:05)    -   -   -   -  

 • Dancing family

  Pozdrav svima, a posebno teti Laurenciji koja nas stalno proziva :) ! Navraćamo mi navraćamo i neki put je stvarno dovoljno da pogledamo slikice i pročitamo neku lijepu misao i onda se puno bolje osjećamo.
  Naši klinci su ovaj tjedan doma, bubini su oboje nešto.....najteže je biti mama kad su djeca bolesna....pogotovo u ovo današnje doba kad se svi odmah mršte čim spomeneš bolovanje....blažene bake i dede, a posebno naš moderni tata koji je ostao jučer doma - on je najbolji tata na svijetu!

  Gdje je mama Nikolina, koliko još brojimo? Mi danas imamo lijepu vijest Kikijeva sestrična rodila je malu Petru! Vidite Klupači mi već imamo curu za vašeg Mislava :)!

  avatar

  31.01.2007. (17:17)    -   -   -   -  

 • Put do dječjeg srca

  Ne, nije to prozivanje :))

  To je izazivanje :))

  Bacam vam rukavicu, 'ajde, da vas vidim...

  Sad žurim na misu do Samobora..

  Pozdrav bolesnima Evi i Franu, a Kikijevoj sestrični čestitke, kao i maloj Petri... A Kikiju i pohvala: prvo mjesto na natjecanju za naj - tatu!!!
  Mamu nismo zaboravili, nemoj misliti da jesmo :)

  Možda stignem još koju misao staviti danas ovamo da možete lakše naprijed... Jako mi je drago to čuti.. Samo mi je to trebalo (to je poticaj kojeg sam čekala!) Hvala!!

  L.

  avatar

  31.01.2007. (17:57)    -   -   -   -  

 • Put do dječjeg srca

  Mama 2wags :)

  Tate i mame na ovom prostoru kuže se u računalne igrice. Ja Vam nisam za to... Muž će Vam odmah skužiti da ga nešto čudno pitam. A osim toga, dugo ga neću vidjeti, ide na put, zar ne?!

  Pozdrav Vam!

  avatar

  31.01.2007. (18:01)    -   -   -   -  

 • Put do dječjeg srca

  Pozdrav svima! Tati Robertu Matošin još jednom SRETAN ROĐENDAN! Nadam se da smo vas mi veseli jasličanci uspjeli jutros iznenadit i ubrzat vam srčani ritam otpjevavši vam rođendansku pjesmu. Želimo vam puno zdravlja,radosti,Božjeg blagoslova i punoooo igre s vašim dječacima Filipom i Franom. Lijepo se proslavite! A svima vama ostalima neka vam je topla i ugodna večer. Čestitam svim hrabrima koji ovdje uvijek imaju nešto za reći od srca k srcu. Želim svima koji prate ovaj blog, a ima vas(to vidim na brojčaniku) odvažnost pri komentiranju. Potrebno je samo kliknuti na "Reci što ti je na srcu" i otvori se jedan drugi svijet u kojem vam želim iskrenu dobrodošlicu. Teta Matea P.S Svima bubanima želim brzo ozdravljenje i brz povratak u vrtić i ekipu koja vam se raduje : ))

  avatar

  31.01.2007. (19:41)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...