Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • sadie

    smijesno da netko u svojoj biografiji pise da je pisao za studentski list "the List"... ne samo da je izasao mozda 2 puta (valjda su se u medjuvremenu mladi politicari studentskog zbora poklali oko para) nego je bio sramotno nekvalitetan da ne razumijem da ga se netko s ponosom sjeca kao dio svoje proslosti...

    avatar

    30.01.2007. (22:53)    -   -   -   -  

  • dviz

    Jao, Izet i Boro su super par, nisu mi ni pali prije napamet zajedno u kombinaciji

    avatar

    31.01.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Rumer

    Ti si neki knjiški moljac,a jadna ti pamet!

    avatar

    31.01.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    U The Listu sam prvi put objavio neku priču i to za mene ima emotivnu vrijednost...hmm...i nije bio toliko nekvalitetan, budući da su njemu pisali mnogi koje se može danas čitati u drugim časopisima i po mom sudu pišu interesantno.
    Mislim da se zapravo radi o povrijeđenoj taštini.

    avatar

    03.02.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • sadie

    @Whisky bar, kao citatelj nemam razloga imati povrijedjenu tastinu, samo prosudjujem na temelju procitanog. Mozda je ego povrijedjen ali ne moj. Uostalom, ako je bio dobar, zasto nije opstao? Koliko je brojeva izaslo? Gdje je zapelo? itd.

    avatar

    05.02.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Kada bi kvaliteta bila kriterij uspjeha, onda bi ovaj svijet bio najbolji mogući zamisliv svijet.
    Zašto je propao? Navodno zbog teksta koji je kritizirao tadašnju predsjednicu studentskog zbora (eto još jedne povrijeđene taštine).
    Ako ti ego nije povrijeđen, onda ne razumijem tvoje isčuđavanje nad tim što sam naveo da sam objavio priču u tom listu. To je činjenica, bez obzira što ti ili ja mislili o tom listu.
    Šteta je što se zbog nekakvih povrijeđenih taština unutar zbora list nije održao, jer je dobro studentima omogućiti objavljivanje svojih radova.

    avatar

    11.02.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • sadie

    1. misljenja sam da je List bio nekvalitetan, i ne marim previse ako to nekog vrijedja
    2. vjerujem da je propao zbog svadja urednistva i studentskog zbora, i to mi se gadi, jer je porazavajuca cinjenica da mladi ljudi koji se pocnu necim bavit zapravo inzistiraju na svojim interesima (cak ne idejama, ili idealima); prebrzo poprimaju klasicne karakteristike politicara, samo sto su k tome i neiskusni pa stvari brzo propadaju, jer kompromis za njih ne postoji. moje misljenje o njima je da su naduti, pretenciozni, uobrazeni pragmaticari koji rade za vlastitu samopromociju i korist. (to se odnosi na s.zbor ali i urednistvo)
    3. prednost biografija je da mozemo pisati o vlastitim uspjesima, pa ako nesto smatram nekvalitetnim, naravno da se cudim ako netko do biljezi s ponosom.
    4. nije mi zao sto je List propao. uostalom, bio je vise novinarski orijentiran, pa je za knjizevnost Re znacajnije omogucio studentima objavljivanje njihovih radova, i lijepo evoluirao od svojih pocetaka.

    avatar

    12.02.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Pa upravo su u Re-u objavljivali neki koji su objavljivali u The Listu, među njima i ja. Nisam rekao da The List smatram nekvalitetnim, to si rekla ti, meni je bio dobar.
    PS-ne zelim više s ovim prepucavanjem zauzimati prostor na tuđem blogu, ostavljam same tebe i tvoj ego.

    avatar

    12.02.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...