Komentari

bookie.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Luka

    Sumljam da M. moze dobit Walsall, mozda izjednacno uspiju. Stvar je u tome da je sad bila zimska pauza, i nevjerujem da M. moze krenuti istim tempom kao i prije. Istina je, team se popravio, al Walsall je ipak uvjerljivo prvi na ljestvici i mislim da jedva cekaju opet zaigrat, i nekoga zgazit. Ali, da M. je kod kuce znaci moglo bi im cas i uspjet.
    Ja sam stavio na Bayern in na Stuttgart. Bayern sigurno dobiva, a mislim da ce i Stuttgart pobjedit, moraju se publici kod kuce dokazat nakon blamaze proslog tjedna protiv Nürnberg-a kad su popusili 4 : 1.
    Siguran love je po meni na hokeju Sinupret Ice Tigers vs Iserlohn Roosters ... dok ovi zadnji tu i tamo bljesnu i pobjede ali imaju tendenciju izgubit, Ice Tigersi su u odlicnoj formi, u sest utakmica imaju 5 pobjeda. A porazeni su na knap sa 3:4. Osim toga u zadnjih cetri ili pet dovoboja ta dva tima, Tigersi su uvjek zabili par 5 komada.
    Moj listic je zato: Bayern, Stuttgart, Ice Tigers i da Hrvatska ide dalje u rukometu. Kvota 4.17 :-)

    avatar

    30.01.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • Bookie

    Nije ti loš tiket,moga bi uspit. Al ja nevirujen puno Stutgartu,nikad i nisam,pogotovo jer je Super Tip u nekim kladionama. Amo okladu!! Prije če moj Macclesfield ostat bar nerješeno,nego će Stutgart dobit. Slični su tečajevi oba para 1 i 1x. Al dabogda oba dobila,niko sritniji od nas. Tvoj hokej ču još proučit,a Bayern če mi bit na svim tiketima.

    avatar

    30.01.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...