Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Boleslava

    Pogodio si - okupirala mi je život. I to toliko da nemam vremena pročitati tvoj post a kamoli napisati svoj! moram se uživiti u ulogu Gjalskog kojeg ću sutra glumiti pred cijelim razredom (don't ask) pa te sad toplo pozdravljam!!!!! post bum napisal čim nađem život :))))))))

    avatar

    29.01.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Jadna ti... BTW, Gjalski, gluma...? Bolje mi je da ne znam, jel da? Nadam se da ćemo o tom fenomenalnom pothvatu uskoro čitat na blogu...

    avatar

    29.01.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • iffy

    điiiiiiiiiiiiiz.. lektire.. književnost.. bljblj.. mene odbijala uvijek! to sve što smo morali pročitati.. blj.. mrzim kad me tjeraju na čitanje.. ja volim onako laganini uzeti nešto što uistinu i želim pročitati.. ne ažem da nije bilo dobrih stavri među lektirama.. ali uglavnom blj.. :) ja ne išla namaturu, bila geek pa se izvukla.. ail sam prevela skoro pa sve textove iz latinskog.. z asvoje felouvs razredne.. :)
    e a probaj si kontati tu književnost svu na staroengleskom (kak tak, blažen internet jer nudi sve to na modernom engleskom) i starogeteovom i šilerovom njemačkom! z aopandrčit se, dragi moj.. :) kad se smao sjetim da me 15 lekitri ček az apročitati do 20.2. dernek! :) :)

    a znaš što je najžalosnije za te lektire?? ja ih se ama baš uopće ni ne sjećam.. madam bovary.. jedino nje.. drugo.. niš.. gavrana naravno.. no to je bilo kratko i slatko.. ove velike stvari.. ana karenjina.. neam blage o čemu se radi.. znam, naginjem na onu tanju.. :) al ja ne pamtim što me ne zanima.. a ako me se tjera na to što me ne zanima, enam šanse da se to zadrži u glavi mi.. :)

    eto.. idem sad opet učiti.. imam uvjetni ispit za 34 sata.. uf..

    laka noć! :)

    avatar

    29.01.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Crvena piđama u Povratku Filipa Latinovića, sjećam se da je to nekaj značilo :-)).
    Meni je Balzac draži od Dostojevskog, padam na francuski šarm :-)).
    Lektira je obično dobra, osim kad se radi o hrvatskoj književnosti, da se ne spominjem kako smo mi imali jugoslavensku književnost ... ne želim se sjećati :-)).
    Uostalm, dobro da nisi imao na maturi zemljopis :-)))))))))))))))).

    avatar

    29.01.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • snape

    eeeeeeeeeee
    evo da i ja ostavim komentar iako sam ih juce ujutro ostavila bulikan a sad nema nijednog... smrc,jesi primjetio da sutra ispravljam povijest???? i danas se mozda javim dio hrvatskog odgovarat....
    eto te
    kiss

    avatar

    30.01.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...