Komentari

piccola.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dinčy...

    Nije valjda da ti prva komentiram? Hehe...vidim da imaš jako puno komentara,kažem ti ja...nas dvije smo aktualne a ujedno i najsiromašnije komentarima,aaaaa! Nego...ah,da...tvoj post o "dosadi"...Ok je.Slažem se da bi itekako trebali ubiti dosadu pametnijim stvarima,npr. odlascima na kave u Vitriol?:) Trebali bi se početi baviti kreativnošću,izrađivati nešto,UČITI? Heh,daj da ne zabluzim odoh ja.Komentiraj mi post...*Pusa!*

    avatar

    29.01.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • Lili

    Evo i mene... da valjda si u pravu. Ali ja se volim dosađivati, a teorija moga tate o dosadi je slijedeća - najbolji trenutci dana su oni u kojima ti je dosadno. No, on je osoba koja se rijetko dosađuje pošto puno radi, a kad dođe doma opet ima posla, a kad napokon sjedne i dosađuje se, on je sretan čovjek. Kod nas je druga stvar, mi imamo tonu posla, a biramo dosadu jer smo lijeni, što nije baš kompliment za nas. Ali, hoću reći, za osobe koje non-stop nešto rade dosada je nešto što priželjkuju jer za njih označava trenutak bez brige, obveze i umora. Za nas je dosada znak lijenosti i nikako nije naša vrlina, nego dapače dosađivati se kad imaš tonu posla koji čeka je sramota. Ali ipak, to nas ne zaustavlja u tome da se dosađujemo. Ni tebe, a mene pogotovo. Nadam se da ću jedan dan biti sličnija svom tati, bar što se toga tiče. Pusa.

    avatar

    29.01.2007. (17:49)    -   -   -   -  

  • dinčy...

    Ciao bella...i ja ću ostati u kontaktu sa svojom the best ekipom,a to ste vi naravno.Ipak,takav mi je bio dan,mučilo me dosta stvari kad sam napisala taj post,ali naravno da sam optimistična što se naših prijateljstava tiče.One ljude koje volim,cijenim i poštujem,poštivat ću ih i voljeti i cijeniti uvijek.Pusa mala:)

    avatar

    31.01.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • Raksijevski

    Evo pošto se žaljakaš da ti komentarčiće ne ostavljam eto me usput.. mogu ti reći da me se post nije baš dojmio..., dosada? Kako izbjegnut dosadu, kad ti je tako dosadno?! pa daj se u trenutku te dosade sjeti Mene, pa ćeš se počet urnebesno valjat od smijeha, i od te same pomisli na mene, odmah će ti biti bolje :-D ! Usrećit ćeš sebe a time i tvoju okolinu, pa zato, sjeti me se, bit ćeš srečna, podvij surlu i napiši mi rad iz socijologije... tako ćeš bit korisna zajednici i to sve izmust ćeš iz te tvoje DOSADNE(!!!) dosade.

    TI ĆEŠ BIT SRETNA, A bogami i ja. ajd zdravo

    avatar

    03.02.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...