Komentari

devilia.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Martina

    pozdrav.......i mene muči to glupo kupovanje maturalane haljine...neznam da ju kupim,posudim,kupim materijal pa dam šivati...ništ mi opće ne pada na pamet.......a izbor boje najgora noćna mora...uživaj...

    avatar

    28.01.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • devil inside

    bok, bok!
    eto, vidiš.. ja sam pametna pa nejdem u grad, jer znam kak će mutavo bit... uglavnom, ja i ovaj moj se opet svađali, na kraju je on ošo u grad, ja nisam htjela... danas će doć kod mene, majmun... ide mi na živce..heh. ajd vidimo se sutra in the school pa ćeš mi pričat šta je to tak strašno bilo u gradu.. ade bok!!!
    pusaaaa

    avatar

    28.01.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • malenka

    Ako tražiš haljinu za maturalnu pronaći ćeš je u Osijeku u Nami u trećoj trgovini s lijeve strane. 100% sam sigurna da ćeš pronaći nešto po svom istančanom ukusu. A imaš i u Urban shopu.

    avatar

    28.01.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • senorita

    ćao! bilo ti mutavo? pa zašt?
    ja uvijek kad idem u grad ne očekujem ništ od izlaska pa mi bude super... tak je bar posljednih mjesec dana... no, sad uzimam pauzu... i kupila si materiajl.. nisam skužila; jel onakav kakav si htjela ili? vidimo se u školi... uživaj-.. pusaaaaaaaaa!

    avatar

    28.01.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • lily anne

    ja znam da ću si naći nešto za tu maturalnu u najzadnji od zadnjih časova, kao što to i inače kod mene bude. :) i eto, ja mirna. nije da me to nešt previše brine. malo čmo se svi izblamirat i sve 5 :) meni bilo super u subotu, zzujali smo svi ko pčelice maje :) hajd, drž mi se ;) papaa :*

    avatar

    29.01.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • bjk

    ja mislim da cu kupit materijal pa cu dat sasit haljinu. ne mogu nac nist dobro. ma daaaaaj

    avatar

    30.01.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...