Komentari

tjeramposvome.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • TaJnE jEdNe WjEsHtIcE

    no krrrrrasssssno!!!!!!! baš ti trea alkohola....a i žnjevo sa bukfom....pih...ni mu zabadaf taj nadimak!!!! :) vojzi se ti samo s njim....dok nebuš jednom nagrabusila ko žuti maček!!!! al onda ti morti dojde z riti u vugla!!!! :( wjeshtica

    avatar

    27.01.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Hej kraljice...

    hvala na koment bas si lepo napisala upravu si !! Znam ja to sve sama i tako sto i kazes ja tebe tesila a trebala bi poslusati svoje reci haha ali to je tesko.. lako je nekome drugom savetovati ali poslusati sam je teze..ma pff nikako da se resim depresije trudim se i ja pijem malo alkohola da me razbudi ali pff ne vrediii!! Sad sam kod kuce s malom sestrom pff htela izaci malo a nemogu je samu ostaviti pff kako me nervira to trebala ici s roditeljama al nije htela kao mama pa s drugaricom je nema veze a sad ta drugarica morala kuci a nije fer je samu ostaviti.. bas nemam srece.. ne znam vise sto me sve kazni !! Sto sve ide naopako ili mozda ne ide samo ja to tako sve vidim !!

    Drago mi je da si se ti izvukla i da si mi ti srecnaa !! zasluzila si.. a da jeste nije zanimljivo da sve ide kako mi hocemo.. ali bilo bi lepo da par dana ide par dana ne ide a ne da stalnooo ne ide !! haha takav osecaj bas imam..pokusacu da ne upropastim blog !!
    Ajde curo ti meni uzivaj ja cu se nekako snaci i izvuci hehe

    Cmok Cmok pa se pisemoo !!!

    Deyaaa

    avatar

    27.01.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • mali

    kaj me jebes s tim komentarima,kada je svaki moj komentar suvisan..SVE ZNAS... bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    27.01.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • mali

    VOLITE SE I KADA NISTA ZAJEDNO...TO JE PRAVA LJUBAV! ONAJ KOJI VOLI SAMO KAD JE ZAJEDNO, NE PRAVI PITANJE SA KIM JE....

    avatar

    27.01.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • mali

    Ljubav je stvar osećanja, a ne volje. Ne mogu voleti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost.

    avatar

    27.01.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • mali

    Nikad ne dozvoli da ti se neko suvise priblizi,jer sve sto je blisko postaje voljeno, a sve sto covek voli,pozeli da zadrzi, a zadrzati se nista ne moze zauvek!

    avatar

    27.01.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...