Komentari

lolte.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • uspomene1987

    Toliko ti puno moram zahvaliti...kako, niti sama ne znam! ali od svega srca ti hvala. a ona pjesma na mome blogu i ta tu zapravo-isto...to me toliko rasplakalo. u trenutku mislim pa kako cu bez njega, a onda pomislim pa jel meni takav netko treba. ne znam ali toliko sam zbunjena i nemam pojma sta da radim. znam najbolje mi je da mu se ne obracam i ne kazem za sta sve da znam, ali kako kada ga vidim da prodjem pored njega i ne pljunem mu u lice za tako nesto sto mi je lijepo priustio....

    avatar

    26.01.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • ....jednom voljena....

    joooooj...hvala ti! ma jesam, odlučila sam da je to gotovo za sva vremena.. onaj koji mi bude suđen i kojemu bude stalo neće dopustiti da me izgubi, borit će se za mene.. i ljubav će biti jača od svega.. samo što je teško ne okretati se, zaboraviti sve što je bilo, kad me svaki trenutak podsjeća na njega.. ali znam da moram ići dalje..iako bih mu i ja htjela puknuti šamar , znam da bi se samo nasmijao i žalio bi me što sam to napravila...a htjela bih ga mrziti jer to zaslužuje, ali to je nemoguće..

    još jednom hvala..

    avatar

    27.01.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  • ....jednom voljena....

    pa ostavila sam sinoć kom, ali ga nije pokazalo.. :'( HVALA PUNO!! znam, moram dalje, to sam i odlučila..već u petak.. hehe, "već".. ma shvatila sam da nije jedini, da je onaj pravi, da bi se borio za nas.. još sam premlada, bit će još ljubavi, i onaj pravi me neće pustiti.. samo što je teško ne okretati se za svime lijepim što smo nas dvoje imali.. ali s vremenom će i to proći.. idem nap novi post, bio bi red.pusa!

    avatar

    28.01.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...