Komentari

someday12.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • zovite me bittersweet

    jeeeee...vidin prva san koja komentira ovaj post...
    jeeee....:)
    e, da, jel ti znaš da si ti PRVA osoba UOPĆE koja mi je ostavila komentar na blogu....
    hehe...
    i tako....
    baš mi te je gušt čitati...ps, blago tebi za D. ....mislin, imam i ja jednog D (točno mi je tako u imeniku) koji mi je danas posla poruku ka, "evo tek san kupija bon i nisan se umislija, i još te volin!!!"
    hehe....A ovaj najbolji prijatelj (točka 18. moje štafete) danas mi je priko trećeg sata posla poruku "Jebote kako ti meni fališ, pa to nisu istine..." Tako da mi je dan baš lip... I super se osjećam..... Lipa moja, ful mi je drago da si hepi, samo neznam što da ti kažem za ovaj post...Da, ni ja ne iskazujem osjećaje. Ne da sam hladna, nego su me previše puta povridili u životu, pa se bojim otvoriti.... A obitelj naročito. Totalno san anti obiteljski tip... Kod mene ti je `vak`a situacija: ima jedan dečko zbog kojeg kad ga se sitin nisan više hepi. Mislin, on nije u redu jer se igra sa mnom. Mislim da ga volim. Zato si i dopuštam to. Napokon volim iskreno, čisto i pravo... Ali njemu je do igre. Priko praznika je bilo sve super kad je bija u drugom gradu, a sad kad se viđamo svaki dan...sve je sranje jedno veliko... I on je onaj On (velikim slovom) u 50 razloga zašto volin živiti.... Pa čak i kad bude ima drugu, a ja (nebi volila to) imala drugoga, ja ću mislit samo na njega. I nije fer sve ovo jer cili život nastojin činiti DOBRO i sebi i drugima, Ustvari, sebi najmanje.... I onda se neko tako zaje*ava....not fair. Al nema veze, bit će "vrati koko što si pozobala"..... I tako....
    Samo neka je on sritan, pa makar to značilo i s drugom, jer kad je on sretan, i ja sam, jer mi ništa nije važnije od viditi njega sritnog.... A da me nije izričito pita "Bi li bila sa mnom" nebi mi bilo ža, ali ovako..... Mislin, neznan što da mislin, što da radin.... Davno san prošla ljubavne porukice i držanja za rukice i tako te sheme, ali s njim bi to sve ponovo... Kužiš? Ajme, sori što san te zapilala... Ma nema veze....

    I tako, Skoro će novi post, kad dobijem 60 komentara...
    hehe:)

    pozzz
    kisssam te:)

    ps, kakav ti je suzuki hayabus?

    avatar

    25.01.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • zovite me bittersweet

    ajme, ovako izgleda ka jedno od onih lančanih pisama što se masovno šalju kao komentari po blogovima....

    avatar

    25.01.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • pojzn bijatch...

    ja svima govorim da ih volim...
    nemam problema s tim...
    jedino kaj svi poslije toga misle da ću im dat pa se malo zajebu...

    avatar

    25.01.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • Domagoj

    Hmmm...mislim da imamo isti problem...i meni je neki put tesko reci nekome da ga volim,ali to ne znaci da ga ne volim...jednostavno sam takva osoba,a sad mozda se s vremenom promijenimo...vjeruj mi,ima ga puuunoooo.....pozz!!!:o))))

    avatar

    25.01.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • PROdotes

    well...
    reko sam ti što imam o tome na msnu...
    your turn now ;o)

    avatar

    25.01.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Eto: Ako ti je "teško" kazati Volim te, onda se malo strpi dok ti ON ne kaže: Volim te. Onda se lagano osmjehni, pogledaj ga u oči i kaži: I ja tebe . A porukom: I, Ja, TEBE ti je samo otipkat 7 slova sa dva razmaka i kliknuti send! :)

    P.P.

    avatar

    26.01.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • Lara

    super ti je blog.pozz

    avatar

    27.01.2007. (18:01)    -   -   -   -  

  • zovite me bittersweet

    e, i još nešto ja mislim da je just sa j, ne y.....
    kisssssssssssam te:)

    avatar

    27.01.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    Draga, svi smo različiti i ti imaš pravo biti onakva kakva jesi. Uvijek i sa svima. Bez iznimke.
    Ako ti je teško reći volim te onda to nemoj ni izgovarati dok nisi potpuno sigurna. Pitaš kako znati da je to ono što stvarno osjećaš. I ja sam se jednom zapitala to isto i znaš šta sam saznala? Kada to osjetiš, jednostavno znaš. I potpuno si spreman to i reći. Zato se jednostavno prepusti, ne zamaraj se time. U poruci napiši ''i ja tebe'', a ono svoje volim te kaži kada budeš spremna. Jer jedino tada i vrijedi.
    poljubac*

    avatar

    27.01.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • Ljubavi moja...

    Glede komentara na mom blogu... Onaj dizajn je bio ovako nešto trenutno a sad sam si napravila jedan koji mi se baš sviđa! :)
    Meni je moj dečko rekao da me voli nakon 3 dana. Ali i prije nego mi je to rekao ja sam to znala. Njegove riječi, imena kojima me zvao i tepao mi, njegovi pokreti, sve što mi je radio i što mi nije radio... Znala sam da mu je iskreno stalo do mene. On je jako iskrena osoba i uvijek kaže što mu je na duši. Za razliku od mene. On uvijek mora nešto izvlačit iz mene. Ne stvari tipa onih predivnih osjećaja što gajim prema njemu. Nego ono što mi leži duboko na duši i kopka me. I baš zato što je znao da mu nešto ne govorim, zato i je bila ona šutnja o kojoj sam pisala u zadnjem postu. Trudim se reći mu sve što mi je na dušu pa kako god on to prihvatio. Ako mu se ne svidi, sam si je kriv. Jer tražio je od mene da mu sve govorim. :)

    Čudan je osjećaj od nekog po prvi put čuti da te voli. Zapitaš se da li i ti osjećaš isto prema njemu. I ja sam se uspaničarila prvi put. Ali sam tu paniku morala suzbiti jer je on to meni rekao u facu. Ali me panika brzo napustila i preplavio me neki osjećaj spokoja, onak nešto fino. Jer sam i ja prema njemu osjećala isto. Ali to nije bila ljubav kakvu sad osjećam prema njemu. To je bilo samo 2% sadašnje ljubavi a i ova sada nije na 100%. Ali zato svaki dan raste i raste! :) Ja sam njemu isto rekla da ga volim i to sam prema njemu i osjećala u tom trenutku.
    Pusa....

    avatar

    28.01.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • gugo

    što se sekiraš..mmm baš slatko,.dilema:))))))))..to dođe onda kad treba,ima ljudi koji to govore a ne misle,drugim je to ko poštapalica a iz trećih moraš klještima vaditi,.no jedno je svima isto kad to kažu onda kad tako jeste i osobi koja to jeste to samo od sebe izađe preko usana kao najveći zavjet,.stoga se ne sekiraj nego živi punim plućima:)))

    avatar

    28.01.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • KROMANJONCI

    haha a tako a nema ti to veze samnom_jaki

    avatar

    28.01.2007. (18:32)    -   -   -   -  

  • zovite me bittersweet

    samo u prolazu....

    avatar

    28.01.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • pojzn bijatch...

    e više neću govorit svima da ih volim...
    mijenjam politiku...
    ak smiju političari smijem i ja...
    pooosek

    avatar

    29.01.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • motoandmoto

    "ajde muči bar imaš motor:P"

    ........hehe ima tu i istine...........

    avatar

    29.01.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • Ljubavi moja...

    I jeste li išli na koncert?
    veliki pozdrav ti ostavljam! :))

    avatar

    29.01.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • KROMANJONCI

    zanimljivo reci mu da ga volis iako to mozda nije istina a onda ga spucaj;)_jaki

    avatar

    29.01.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  • KROMANJONCI

    salim se naravno

    avatar

    29.01.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  • eruditna

    podsjećaš me na mene :) ovako, meni je moj dragi nedavno izjavio da me voli... i ostala sam kao i ti "paf", nisam znala reagirati, najradije kao tinejdzerka pobjegla glavom bez obzira. ali onda sam se sjetila kako sam jos na pocetku veze htjela izjaviti da ga volim i na kraju sve sto sam uspjela izgovoriti "i ja to tebe isto tako" sto je rezultiralo obostranim smijehom :)) eh bas sam specijalac. poanta je u tome da je "volim te" teska i ozbiljna rijec, ali isto tako jako lijepa. samo predlazem da ne prodes kroz zivot a da nikada nisi nikoga voljela! jer kasnije bit ce kasno i htjet ces vrijeme vratiti!
    a sto se tice ljestvice....tajna je da ljestvice nema! moras naci vremena i za jedno i za drugo i za trece...tako da se nitko ne osjeca zanemareno. moj dragi i ja dogovorili smo se da necemo biti ljubomorni na prijatelje jer...na kraju krajeva samo prijatelji ostaju....!
    pozdrav

    avatar

    30.01.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • 55555 MAČKA

    Odlučila sam... OBRISAT ĆU BLOG... Zasrali su ga ovi sa servera, ne znam kako to vratit, a iskreno nemam ni volje, već dulje vrijeme nemam inspiracije za pisanje...Ne želim forsirat nešto što ne ide, ne želim radit novi blog jer sam na onom ostavila neke divne posteve, upoznala neke divne ljude i kroz njihove komantare, slike, tekstove dobila jednu cjelinu kojom sam bila zadovoljna, a sad je sve nestalo u nepovrat... Probat ću si isprintat neke posteve da imam kao " zbirku "...Moram priznat da mi je žao jer taj je blog bio dio mog života...Ponekad se početni žar ugasi, nestane one početne euforije i kad ti nešto što ti je nekad pričinjalo zadovoljstvo preraste u tešku obavezu, vrijeme je da se prekine...nemam volje za novi blog, jedino mi je žao starog...šmrc...mislim da je bio dobar...:(
    Možda mi jednom dođe da napravim novi...

    Ovo šaljem svima koji me čitaju, a ja ću i dalje svraćati kad budem mogla...

    avatar

    30.01.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • Mysteries

    Neka pitanja nikada nece dobiti svoj odgovor ....

    Tebi pozdrav :)

    avatar

    30.01.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • Michelle/outtacontrol/

    *autorici komentara se vratio internet*
    ja mislin da je ipak obitelj prva (totalno zvucin ka neko krscansko dijete)
    A onda prijatelji i ljubav jednako
    A 'volim te' je tesko reci.Ali onda nekog stvarno zavolis.I to postane lakse.
    I onda dode nekako prirodno.I bude sve prirodnije.Onda pocnes to uzimat zdravo za gotovo.
    I onda odu.Ali ne uvik,nekad se i vrate :P

    avatar

    31.01.2007. (07:06)    -   -   -   -  

  • LittleAngelfuck

    meni je isto preteško reci "volim te" neznam zašto...nikad nisam s nekim bila a da sam tu osobu volila.uvijek sve dođe u krivo vrijeme.

    avatar

    31.01.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • petra

    super blog..pozz

    avatar

    31.01.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • petra

    e da,i ne zvuci glupo...
    razumin te...svi mi imamo neka pitanja na koja toliko zelimo odgovor...
    ah...zajebano je to sve...

    avatar

    31.01.2007. (14:52)    -   -   -   -  

učitavam...