Komentari

argitula.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • beauty queen from mars

    ja sam uvijek za parfem... meni je to jeben poklon. samo kaj ukusi su različiti... pitanje da li češ pogoditi. zadnji parfem koji sam ja dobila za rođendan je bio sunset, naomi cambell. ali ljudi su znali da volim taj parfem pa nisu mogli fulati. meni ti je jako dobar i touch of sun, lacoste.

    avatar

    25.01.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • djevojka zamisljenog pogleda...

    a najlaksi fazon kako skuziti sta ona zeli, je da ju provodas malo gradom, onako kao trazis sebi nes i potrazis njenu pomoc u sopingu (cure to ne odbijaju!), a ustvari zikas sta se njoj svidja.

    za prosli rodjkas sam dobila kutiju za cipele prepunu cokoladica, a sve cure to vole... ja sam se tome obradovala do svemira...

    ostavljam pozdrav

    avatar

    25.01.2007. (01:45)    -   -   -   -  

  • Šima

    Definitivno ne parfem! Parfem je za osobu s ojom si u vezi, a kako sam skontala ti s njom nisi. Dakle neka sitnica da, ali ništa preskupo. Uđi u Lush ili Aromaticu i neka ti slože paketić mirišljavih proizvoda. Ja sam jedan takav od Aromatike dobila za rođendan od "prijatelja" i onda sam shvatila da želim više od prijateljstva. Teta koja tamo radi mu je prema mom i njegovom datumu rođenja složila paket od mirisnih svijeća, sapunčića, melema i pomada. Sve smo zajedno testirali! UH , kad se samo sjetim..........

    avatar

    25.01.2007. (07:58)    -   -   -   -  

  • Ingrid .Lost.

    Pokloni joj sebe :)

    I naravno meni duguješ nagradu, kao prvo dala sam naj kreativniji odgovor, a drugo ove godine svakako neću na more kad se ove moje dvije hanume (sisterice) udaju, veli tata odošmo u bankrot.

    avatar

    25.01.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • Random

    Parfem ako ste u vezi ( a niste ),sitnicu ako ste još uvijek samo prijatelji ( a to jeste )

    avatar

    25.01.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • robi

    parfem ne jer je to već za ozbiljnije veze i možda ćeš uništiti sve što si do sada stvorio,ali nema te cure koja bi odolila plišanoj igrački i bombonjeri(čokolada je uvijek igra na sigurno).pozdrav :)

    avatar

    27.01.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • aibreann

    nešto sitno, definitivno... parfem je odličan dar ali budući da niste skupa, možda bolje ne. recimo, čokoladice, neki svjećnjak ili dar tog tipa, tek toliko da joj pokažeš da ti je stalo a ne bi trebalo biti preskupo jer bi ona možda to krivo shvatila, kao da vršiš određeni pritisak na nju i uplašila se... javi kad odlučiš što ćeš joj kupiti, obavezno! ;o)

    avatar

    27.01.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • filozofica

    mmm, parfemi :)
    to je enšto što najviše volim dobiti na poklon :)
    ali ako nisi u vezi s njom, parfem bi bio malo napadan... možda neka simbolična sitnica? :)
    pozz

    avatar

    27.01.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • Najbolje placeni besplatni affiliate banneri!

    Honorarni i stalni Online web dizajnerski poslovi + Moja zbirka besplatnih provjerenih affiliate bannera i pop up reklama koje zaraduju samo time sto su videne, bez klikanja, svaki put kada neko izade sa tvog weba ili bloga, generiras profit od 2$ do 8 $ kada se reklama vidi 1000 puta, i tako za svaku. Isplata nakon 25$ minimum!
    http://www.blackbird.pondi.hr/job.htm Besplatna Prijava!

    avatar

    14.04.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...