Komentari

putdosrca.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Pješice po Hrvatskoj

    Veliki pozdrav veselom društvu ! Odlazak u prirodu i kretanje na čistom zraku predstavlja aktivan način odmora, koji unatoč uloženom fizičkom naporu, čovjeka ispunjava novom snagom i zadovoljstvom. Vidi se da ste danas napravili veliki posao i da su djeca sretna.

    avatar

    24.01.2007. (18:22)    -   -   -   -  

  • 2wags

    Dragi naši, čujemo vam po glasovima da ste dobro, ali i malo umorno, lijepo se naspavajte...

    Svima puse, a najveća teti L. koja je neumorna!
    Bog nek vas sve blagoslovi i čuva, a možda vam noćas pošalje i snijeg. Ako i ne, bitno je da ste svi zajedno i da se lijepo družite. Mi, pak, imamo jedinstvenu priliku, ne samo u zemlji nego i u svijetu, pratiti svaki vaš korak na zimovanju. A nema važnije stvari, nego znati da su ti djeca dobro. Vama je i više nego dobro...
    Uživajte, vidimo se za 3 dana! (ili 2...ili 3...ne znam)

    avatar

    24.01.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • Vidakovići

    Veliki pozdrav i još veća pusa najboljim klincima i teti!
    Sudeći po svemu što smo od vas danas vidjeli mislim da ćete ove noći jako dobro spavati. Svaka čast, samo najhrabriji i najbolji mogu osvojiti tako veliki brijeg. POnosni smo na sve vas. Sad se lijepo naspavajte i opet čekajte snijeg, možda ćete ovaj put imati sreće, ali ako i ne padne snijeg, najveća je sreća što ste vi svi skupa i što vam je zajedno lijepo. Puno vas sve vole i pozdravljaju Marina, Damir i Vesna Vidaković.
    P.S. Najveća pusa našoj Lauri. Volimo te i sad stvarno i mi odbrojavamo dane kad ćeš nam se vratiti doma. Bokić

    avatar

    24.01.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • Put do dječjeg srca

    Ako netko navrati: SNIJEG PADA!!

    Hoće li ga ujutro biti, ne znam, ali se nadam da hoće. Trava se zabijelila....

    Ovo što reče tata Nenad... Danas sam toliko mislila na Vas i nekako u glavi slagala točno ovu misao koju ste napisali. Ne bih je znala tako izraziti, ali mi se činilo da je to točno bilo tako iako su neka djeca jedva to izdržala, iako je jedan dečko čak i plakao, ali kasnije mu je kao sjelo da je to korisno... Da ste ih vidjeli poslijepodne ili poslije večere ne biste rekli da su toliko danas hodali..

    Svima velik pozdrav! Djeca legoše, nakon svih napora i tuširanja, radosni što je snijeg počeo padati. Znači: sutra ipak oblačimo skafandere!!! Niste ih uzalud spakirali. Naći ćemo i neki brijeg i barem se malo sanjkati... Ja, naravno, neću one sanjke s plavim užetom :) Zna se zašto, zar ne?! Te su sanjke vezane uz jedan povijesni događaj!

    Laka noć!

    avatar

    24.01.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • Dancing family

    Juhu! Pada snijeg! I u Strmcu se malo zabijelilo! Super! Jako nas zanima kako ćete provesti sutrašnji dan, sigurno će biti burno i zabavno, ali tko zna da li zabavnije nego danas. Hvala teti Laurenciji koja nam u detalje opisuje sve dogodovštine tako da imamo osjećaj kao da smo s vama. I mi bismo tako rado pješačili s vama, pogotovo što smo kupili nove gojzerice koje smo samo malo isprobali na Begovom Razdolju. Hmm baš me zanima kad vam je došao vučjak da li se Eva sjetila psa koji nas je slijedio tijekom šetnje na Begovom. Naravno najviše ga se bojala mama ... ne znam kak bi reagirala da je bila s vama. Slike su super! Čestitamo na pothvatu osvajanja brijega s križem (vidjeli smo kak je daleko)!

    Pusa svima a posebno Evi! Laku noć od mame koja radi na kompu, tate koji ju čeka i Frana koji spava!

    avatar

    24.01.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • 2wags

    DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SNIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!
    JA SI IDEM OSTRUGATI AUTEKA, A VI UŽIVAJTE, ISKORISTITE GA MAKSIMALNO, JER TKO ZNA KOLIKO ĆE TRAJATI! SVIMA U POREDJU PUSE I POZDRAVI, RODITELJIMA U STRMCU: SORY, ZNAM DA GA NE VOLITE ZBOG VOŽNJE,ĆIŠĆENJA.....****************************************************** *************************************************************************** *************************************************************************** ***************************************************************************

    avatar

    25.01.2007. (07:17)    -   -   -   -  

  • DOMACH

    Dobro jutro!
    HURA, HURA, HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Da ne volimo ga zbog vožnje, ćiščenja i sl., ali da je noćas zapalo i 2 m ne bi bilo važno, jer sigurno svima nama je važnija je sreća i radost, kikaća i tete Laurencije zbog grudanja i sanjkanja i valjanja po snijegu.Mi koji moramo negdje malo ćemo usporiti i prije krenuti, ali s veseljem u srcu jer znamo koliko to vama znaći.Domagoj puno te svi volimo, uživaj danas i sutra u snijegu.Šaljemo jednu veliku sniježnu pusu svima koliko vas ima.
    Tata i mama Klupač!

    avatar

    25.01.2007. (07:59)    -   -   -   -  

  • Put do dječjeg srca

    Huuuuraaaaaaaa! Snijeeeeeeeeg! Dobar Vam jutar! Samo dragi Bog zna što ste mu jučer šaptali kraj križa!!! Želim vam ludi dan pun spustova i uspona, prepun snježnih radosti!!Uživajte a i mi ćemo vam u tome pomoći!!!Neka vas čuvaju vaši Anđeli čuvari. Šaljemo vam snježne pozdrave i puse : ))) Voli vas cijeli ostatak ekipe. Očekujemo detaljan izvještaj s bregov! Bog nas sve blagoslovio!!!

    avatar

    25.01.2007. (08:12)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    Sve je bijelo,sve je bijelo grad i selo polje gaj...........itd. Napokonnnn snjeg! Uživajte u snježnim radostima i napravite velikog snjegovića.Veliki pozdrav najjj tetama i pusa klincima i klincezama.*Stanići*

    avatar

    25.01.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • blaža

    Sebica bok, i svima ostalima dobar dan!
    Prekrasni ste, predivni i jako veseli!
    Veelika pusa Sebiću i svima ostalima! Cmok

    avatar

    25.01.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  • more nade

    Kad sve ovo gledam i čitam na vašem blogu.... i onda još sinoć igrancije i priča s nećakom, nešto si mislim bilo bi dobro da promijenim struku i otvorim vrtić i družim se s djecom. :-) Veliki pozdrav i dobar dan želim tetama i djeci!

    avatar

    25.01.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Da se i ja javim i pošaljem veliki pozdrav dječici i voditeljicama ... ETO SNIJEGA !!!

    avatar

    25.01.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Put do dječjeg srca

    Neki naši mališani iz jaslica danas su po prvi put bili na snijegu. Bilo je to vrlo zanimljivo. Mala Helena je oprezno hodala prstom pokazujući snijeg i izgovarajući "OOO...O..OOO" smijući se pri tom. Vjerojatno joj je to značilo:"Gledaj!".Mali Jan nije htio navuči rukavice jer vjerojatno nije navikao na njih.On je bio odvažniji na snijegu,ali kad ga je pogodila moja mala gruda toliko se je rasplakao da je krenuo prema ulaznim vratima.Djeca koja su imala skafandere gegali su se kao medvjedici. Zamislite si jaslicance u skafanderima. Snjegovića nismo napravili jer je djeci bilo zanimljivije snijeg trpati u kantice a onda ga isipati. Još nešto! Školska djeca koja čekaju bus okupili su se ujutro u našem dvorištu.Dječaci su radili grude i gađali djevojčice. Mi smo iznutra promatrali taj prizor. Odjednom AnaMarija zabrinuto provali:"Dečki! Baš ste zločesti! Potrošit ćete nam cijeli snijeg s dvorišta! "No ipak nisu, ostalo ga je i za naše male zimske radosti. Pozdrav svima i ugodno i blagoslovljeno vam ovo zimsko poslijepodne i večer, teta Matea

    avatar

    25.01.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  • Vidakovići

    Sunce moje!
    Jako, jako te volim i još samo jedan dan i dolazim po tebe. Još se sutra lijepo sanjkaj i igraj s ekipom i iskoristite sutrašnji dan do kraja.
    Laurice moja, jako te voli tvoja mama. Šaljem ti najveću PUSU!!!!!!

    avatar

    25.01.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...