Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • A

    slažem se sa svime napisanim! Zašto uvik moramo trpiti one koji imaju više novaca i odmah žele pokazati kako su u biti seljačine? Ne želim ih trpiti i svima od reda u facu kažem i treba govoriti - govno si. Lik živi u Splitu i ide radit vikendicu na 30 km?!?!?!?! Koliko glup moraš biti za to? pogledaj prirodu oko sebe i uživaj u njoj bez narušavanja. Ostavi to svima nama! Osobno imam 20 000m2 atraktivnog terena uz more. Ne prodajem, ne gradim, guštam! a moga bi nasrat nekakvu vilu i onda je iznajmljivati. neću. ne triba mi. Iman isti i piti.

    avatar

    25.01.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • Barba Mišo

    Mosore i meni je drago da sam naišao na tvoj blog.
    Ja sam malo novi u blogosferi pa me posavjetuj kako da unesem fotke i slike na svoj blog. Inače mislim da ti je tema očuvanja prostora dobra a i citati A.H. iz "Dana" su intrigantni. Dok sam studirao u Sarajevu, pisao sam za te novine koje su se zvale "Naši dani".
    A kako očigledno danas dijelimo isti grad slični nas problemi muče.
    Na mojoj stranici www.cromedia.com/miso još je nekoliko ogleda na temu gradogradnje i urbanog barbarizma.
    Samo takvim hraabrim i energičnim stavovima može se stvoriti kritična masa građanskog otpora. Pozdrav.

    avatar

    25.01.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Kao što rekoh, teško da ćemo nakon par milijuna tvrde gamadske prakse odjednom postati zadrti zaštitari. Možda desetak posto, ali ostatak će uredno konzumirati sve što stigne. Isti takvi sastavljaju i regulative.
    Većina onih što se ljute isto bi tako izgradili vikendice da imaju love što će reći da se ljute jer nemaju love, a ne radi devastacije.

    avatar

    25.01.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • stefica

    Aha! znaci problem je sta imamo zakon koji ti dopusta da radis sta oces. Ja sam u principu za to da se gradi, ali ne bez reda...Sad jedino mozemo bit sritni sta ovaj covik nije napravija kucu na tri kata...Kad sam zivila u Stobrecu tako je neki lola napravija pink kucu odma uz more, mi smo je vidili dok smo pili kavu u Tonija, kad drugo lito dosa frajer do njega i napravija, vecu, jacu i zutu!! ahhhh..posli se pricalo da je to napravija namjerno da ima vecu od ovoga sta ima pink?? Mozda sam pomisala boje, ali sigurna sam da znas o kojim kucama pricam...Jel moze kod nas izac zakon da ima sve kuce da budu opiturane u bilo, i to prije useljenja?

    avatar

    27.01.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @stefice, je li to ona žuta kockasta šta je parila krempita?

    avatar

    29.01.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • Promatrač

    Daj, sinko, kupi si knjigu, nabavi život i gledaj svoja posla. Nije mi jasno zašto tebi smeta da čovik, koji je pošteno zaradio svoje novce, i dobio dozvolu da gradi na svojoj zemlji, te svoje novce potroši sebi u korist i ne drugima na štetu. A što se tiče septičke jame, imaju je i oni koji žive 10 metera niže kao i gotovo cijeli ostatak sela, pa ti to ne smeta. Šta ima loše u tome da čovik živi tamo di je odrasta i di se najbolje osjeća. Šta se tiče ceste kojom "će zabetonirat cili Mosor", to je laž! Smeta ti beton ali ti ne smeta auto koje je došlo do Studenca gazeći priko biljaka. Okani se neovlaštenih ulazaka u tuđe kuće(to šta nemaju vrata ne znaći da si pozvan na doručak!!!!), slikavanja tuđeg zemljišta, i zabadanja u tuđe LEGALNE živote. Posloži si prioritete i ostavi pošteni svit na miru.

    avatar

    01.02.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Promatrač - samo san čeka da završiš savjetom: "... a moga si da si pametan sinjat koji plac i za se". Lipi moj čovik Promatrač, ako je nešto legalno, ne znači i da je pametno, ako se smi, ne znači da drugima ne šteti. I još, nigdi nisan reka da "će zabetonirat cili Mosor", čitaj pažljivije. Razumin ja tebe, bija san i ja promatrač, dugo, predugo, i vidi di je došlo.

    avatar

    01.02.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...