Komentari

putdosrca.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Vidakovići

    Bok najdraža naša Laura!
    Puno te pozdravljamo, jako te volimo i jedva čekamo da nam se vratiš.
    Šaljemo ti veliku pusu.
    Marina Vidaković i Anamarija Fabekovec

    avatar

    23.01.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • Dancing family

    Draga Eva!
    Da te mogu pismom zvati ja bi piva ne bi staja... pjeva ti Fran. Svi gledamo slike i vidimo da vam je lijepo i da imate vremena surfati i drugim blogovima. Jeste li pogledali film Moje pjesme moji snovi ? Nadamo se da imate čiste odjeće da ne bi časne ostale bez zavjesa. Puno pozdrava svima od bake, dede, mame, tate i Frana iz Strmca.
    Pusa cmok!

    avatar

    23.01.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  • Dancing family

    Blog vam je nešto spor pa smo dva puta napisali komentar....sigurno je sigurno.
    A da ne bi zaboravili jeste li oprali ruke a i zube prije spavanja!

    avatar

    23.01.2007. (20:51)    -   -   -   -  

  • 2wags

    Dragi Sebastijane (i naravno svi ostali),

    vidimo ne date se Vi vremenu... Drago nam je da nam svakodnevno šaljete sličke i jos draže kad vidimo da nam drugi zavide na tome hehe (mislim na druge vrtiće). Malo ste izgleda rano zbrisali na spavanje danas, ali neka... možda uđe u naviku. Od sveg srca Vam želimo puno punoooo snijega sutra i obavezno nam onda pošaljite sliku veeeelikog snjegovića.
    Dobru zabavu i vrijeme po Vašoj želji od srca Vam žele svi Lackovići (uključujući i dede i bake naravno-poseban pozdrav Lauri i Sebastijanu).
    :)

    avatar

    23.01.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  • Put do dječjeg srca

    U vrtiću je mirnije ali ne i manje radosnije i zaigranije. I mi jasličanci stalno mislimo na vas. Jučer sam bila Viktorijina beba, hranila me i govorila mi je: "Ajde, papaj! Znaš...budeš bila velika pa ćeš ići u veliku grupu i na zimovanje! Znaš? Ajde jedi!!"Riječ zimovanje neke je prekinula u igri.Martin je dotrčao i glasno napomenuo:"Ja ići zimovanje! " Fran P. je nadodao smrknuta pogleda : "Ja idem ziovanje!" Fran M. smijući se nadoda: "I ja budem išo,moj Fičo na dimovanju" Ne prekidah ovu zanimljivu situaciju.Viktorija se brzo snašla :"Ajde papaj,beba pa ćemo svi ići na zimovanje! znaaššš?" Vidjeh da je cijela ekipa bila zadovoljna ovom rečenicom. Dakle i mi jasličanci već razmišljamo o zimovanju...Ostajte nam dobro i snježno! Sve vas koji ste na zimovanju i sve vas koji ste doma pozdravljaju veseli jasličanci i teta Matea i teta Mare

    avatar

    23.01.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • Kristina

    Jeste li već posjetili mjesto s kojeg se može vidjeti veliki križ? Ako niste nadm se da hoćete. Jako bih voljela biti s vama ali to nije moguće. Meni je dosadno u školi. Nadam se da će vam sutra biti snijega. Puno pozdrava svima koliko vas ima.Pozdrav od Kristine!

    avatar

    23.01.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • Haramina

    Lijep pozdrav svima …Moram priznati da sve češće otvaram stranicu da pogledam ima li šta novog …do sad sam gledala na sat i pitala se šta moja Dora trenutno radi…sve više mi nedostaje a vjerujem da je tako i ostalim roditeljima …sutra su najavili snjeg …pa eto nadam se da će se ujutro probuditi sa velikim osmjehom.. kad vide pahulje na svom prozoru sobe … Mazice moja najdraža …nedostaješ mi …slušaj tete i budi mi dobra…volim te jako ..veeeelika pusa od mame .Da ne zaboravim …teta Nataša ti poručuje da su anđelova krila pri kraju i šalje ti veliku pusu .
    S obzirom koliko je sati pretpostavljam da već svi spavaju ...pa ću svima poželjeti slatke snove i laku noć...Velika pusa svima :) mama Haramina

    avatar

    23.01.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • DOMACH

    Dobro jutro svima!
    Tu kod nas u Strmcu zasjalo je sunce moram priznati nisam zadovoljna, ovaj put nadala sam se oblacima zimi i snijegu.Voljela bi znati jeli možda kod vas drugačije?
    Domagoj baka Ivka ti šalje veliku pusu i poručuje da te puno voli. Puno te volimo svi i veseli smo da ti je na zimovanju lijepo.
    Pozdrav Sebastijanu i svim ostalim limačima.
    Mama Klupač.

    avatar

    24.01.2007. (08:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...