Komentari

beerlover.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Fubar Surabenu, Momentalist

    moj arči bi uživao, a ja još više kada bih mogao popiti stelu sa svojim pesom

    avatar

    23.01.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • sale

    Kasniš sa informacijama. Taj proizvod već postoji neko vrijeme, samo mu je trebalo vremena da postane popularan. Ima i filmić o tome na youTube. A što se borbe protiv neinformiranosti tiče, evo ti zanimljiva informacija: prvi primjerak tog piva skuhala je žena (što je između ostalog u tom članku, ako se tih par rečenica može tako nazvati, navedeno) na svom štednjaku u prosječnoj kućici u nekom manjem gradiću (zaboravio sam kojem). Stoga, ne radi se o liku niti o "glupom bogatunu bez zrna soli u glavi".

    avatar

    23.01.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • 3 koke na službenom putu

    konačno netko tko će mi pomoci snaći se u onoj šumi u Devils Hop (par puta sma fulala i naručila pivo koje mi je bilo prekiselo :(. zapisala sam si na papir da ne zaboravim do večeras. jesi probao Wilson's stout (ili tako nekako)? meni jako fino tamno, gusto, slatko pivo. mmmmm

    avatar

    24.01.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • delnice

    mislin da je odgovor na tvoje pitanje da kapitalizam stvarno postaje pametniji, a da su ljudi sve gluplji nije nikakva novost! mislin ono, pivo za pase..haha!! šta je iduće, kredit za jebene peseke..i zašto mačke i tići (male ptičice) ne bi pili pivo, diskriminacija..bljah..
    slušaj, iden u estoniju ovo lito na razmjenu studenata, oš koje pifce i čašu od gori, finska, letonija i rusija su u igri isto, to je sve 2 ure vožnje razlike..

    avatar

    24.01.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • Terra Desolata

    Aha, sada skužih da si dole spomenuo onaj Hopdevil i baš si odabrao dvije odlične pive, ako smijem primjetiti- tamni Kasteel i Gulden Draak. Bila sam nekoliko puta u toj pivnici ali i dalje su mi ove dvije favoriti (te sam prve i probala, preferiram tamno i jako). Sviđa mi se aroma Gulden Draaka, podsjeća na med...

    avatar

    24.01.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • Beerlover

    @Sale-a to s glupim bogatunom bez zrne soli u glavi se ni ne odnosi direktno na taj tekstić, pišući ga malo sam se zanio i otplovio u široke vode konzumerizma i njegove ponude pa sam pri tom mislio općenito na sva silna sranja koja nam nude pod etiketom izvrsnosti, a zapravo kurca ne vrijedi! premda je tekst započet ko reakcija na ovaj proizvod, konotacije se odnose na širu i kompleksniju tematiku, od samog piva za pse.

    @3 koke-nisam probao Wilson's stout-al zvuči jako primamljivo-inače obožavam stotove i za sljedeći post pripremam kratki pregled stoutova kod nas-ima ih malo pa i pregled zato jest kratak... ;-p a što se tiče kiseljaka-da nije neki lambic ili gueze u pitanju? o definiciji oni moraju biti takvi jer se dobivaju procesom "divljeg vrenja" iliti slobodnim kvascima iz zraka, bez dodavanja umjetne kulture, pa su zbog toga takve specifične arome, kome odgovara odgovara, kome ne ne, al pivo je takvo jer takvo mora bit. meni osobno takva piva ne odgovaraju, kao u ostalom rijetko koje voćno pivo-ne volim ih i točka!

    @Varix-ako ti se na putu nađe koja čaša-bio bih zahvalan-nemam nijednu njihovu! piva sam pio nekih desetak vrsta, no ne znam sva imena na pamet-uostalom stignemo se oko toga dogovorit-ljeto je daleko!

    @Terra Desolata-moj tip pivopije! tamno i jako-obožavam tu kombinaciju u pivu! premda su svjetla belgijska piva naglašenije i možda za nijansu bogatije arome ipak preferiram tamna koja u ustima ostavljaju dojam punijeg piva sa suptilnim nepčanim tragom i znatno profinjeniji aftertaste!

    Cheers

    avatar

    25.01.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • Konjorola

    ------I------
    ----WAS----
    ----HERE---

    ---000000----00000--00000--000--
    ------- 00-----0----0--0----0--00--
    ------00------00000--00000--00---
    -----00-------0 ----0--0------------
    ----00000----0----0--0-------00--

    avatar

    27.01.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • Kulic

    bok
    ludo
    pivkana daj

    pozzzzzzzzzz

    avatar

    27.01.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...