Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • CrazyClub

    Oni postovi o telekinezi su me potakli saznam nešto više o tome... Ona Ruskinja, ma naježio sam se kad sam gledao video. E, što misliš o power readingu? Da li si probao?

    avatar

    23.01.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Doba je bila emisija o Bioenergiji. Meni su rekli stričeki koji se bave time da imam veliki potencijal, ali uzalud jer nedopuštam da išta dođe do mene. Niti van niti unutra. Firewall.
    Tako da to ploaganje ruku i kanaliziranje energije koristima samo kod ublažabvanja recimo migrena kod cure ili sl. (lakše mi je to objasniti kao toplinski placebo :) )
    Kad zežlim isprobati dali još radi, "uključim " na mačku. On redovno poludi i zbriše. Oni žive na totalno drugoj energiji.

    avatar

    23.01.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  • Monster

    Kao prvo stričeki su ti lagali, jer svi imamo u sebi potencijal da budemo uspješni bioenergetičari. Kao drugo tvoji Firewall mogu probiti je ili bilo koji drugi bioenergetičar za 3 sekunde.
    Kao treće polaganje ruku koristi se samo za grijanje određenog dijela tijela da bi se brže i učinkovitije izvela terapija (ovisno o vrsti terapije).
    Kao četvrto molim te da to više ne isprobavaš na mačku jer su i životinje i biljke napravljene od iste energije kao i ti.

    avatar

    23.01.2007. (00:55)    -   -   -   -  

  • sarajka

    Sto se tice tih tunela...na tom mjestu je bio RIMSKI GRAD VISOKI, zar trebaju cuditi tuneli, a uz to bio je i kamenolom tu....

    Nisi ti lose poceo o piramidama kada si spomenuo "Fildzan viska" samo si zaglibio na kraju....

    Trebao si ovako nekako napisati....

    Sarajlije su uspjele prodati levatu gradsku Vijecnicu za pet minuta, pa tako i sada prodaju levatima piramidu....:o)

    avatar

    23.01.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • stultitia

    Najfascinantnija je ova lakoća s kojom jedan TV voditelj kao nevažeću otpili kompletnu znanost, a zatim se poziva na nekakve *dokaze* o *piramidama* na osnovu svoja dva razgovora sa Semirom Osmanagićem. Šta to velite, gospon Mišak, niste ni bili u Visokom? Znate kako piramidioti vele svojim kritičarima - kako možete pričati o nečem što niste ni vidjeli? Fascinantno mi je i kako se dobar dio hrvatske New Age scene upalio kao kutnjak na mogućnost da u susjednoj zemlji, iz njenog budžeta tj. na račun glupih Bosanaca, isfurava svoje ideje o misterioznim energijama iz kamenih kugli i slično. Dobrić, Plečko, Krmpotić, Grakalić, Lah, Mišek, itd., itd.? Šta je to - hrvatski New Age kolonijalizam u BiH? Da vas pitam, gospon Mišek, kad bi vama u Hrvatsku došao neki Bosanac i rekao da se ispod Salone krije veliki aerodrom nekadašnjih vanzemaljaca, da li biste mu dozvolili da krene prekopavati bagerima? Ili mi nećete odgovoriti na ovo pitanje, kao što ni gospodin Grakalić ne smije? Inače, gospodin Grakalić, jedan od najglasnijih pobornika ove piramidiotije u BiH, toliko je stručnjak po pitanju bh. historije i baštine da svoje suvenire s motivom stećaka s poznate nekropole Radimlje prodaje kao motiv "hrvatske kulturne baštine". A vi, gospon Mišek, kladim se da ni ne znate gdje je to. Ali ste zato svi odjednom postali najveći stručnjaci za daleku prošlost BiH. Da nije u pitanju pljačka bh. poreznih obveznika, bilo bi doista smiješno. Sram vas i stid bilo.

    avatar

    27.01.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • Peko

    e bok,kakve su šanse da bude emisija o Sathya Sai Babi, ne samo o njegovim sidijima i te finte, već i o njemu kao fenomenu,svjetskom fenomenu, a on to je. Emisija bi bila sjajna.Možete ubaciti još kojeg yogina ili velikog učitelja u emisiju,ima ih itekako, da ne bude baš samo o Sai Bab...i iako je on ipak daleko iznad njih svih.

    Nekada je Sai Baba bio seoski dječak o kojemu se nitko nije brinuo,kojeg nitko nije podučavao i kojemu nitko nije iskazivao ljubav. Danas, na njegovim rođendanima, okupljaju se ljudi sa četiri strane svijeta, I što nalazimo? Filozofe i političare,odgajatelje i zakonodavce,znanstvenike i tehnologe,učene kao i neuke,bogate kao i siromašne,iz svih naroda i vjera. Ako to nije divota i pravo čudo volio bih znati što jest !
    I sve ovo unatoč neugodnosti stranog podneblja i kulture, i znatnoj opasnosti od bolesti.

    Sai Baba će za 10-tak godina imati najmoćniji utjecaj na svijetu.
    -----
    Sjećam se prije godinu dvije, tema je bila o jogijima,besmrtnim jogijima, plečko je bio gost. Naravno, sva sam snimio na video ;) . . . na rubu znanosti gledam samo kada su u igri te duhovne stvari, yoga ,reiki, meditacija,mistici...
    eto,to je to, pozdrav od petra,

    avatar

    28.01.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • pirat

    Cuj sokre u zadnje vrijeme sam se naslusao dosta prica i pricica cega ima ili nema u stvarnosti pa vise ni sam neznam jesam li ja stvaran ili sam samo necija ruzna nocna mora.A bilo bi dobro da jednom u emisiji dovedes neke od provikanih spiritualista ili tak nesto pa nek pred kamerama "prizovu"duhove(A moze i vanzemaljce ak im znaju boj moba),pa da budes ti taj koji ce iomat snimljeni materijal o takvim pojavama za ozbiljnjaka,a ne samo da se kopiraju tam necije snimke,citati i knjige.POZDRAV

    avatar

    31.01.2007. (00:50)    -   -   -   -  

  • borg

    Gospon Mišak, nemojte se uopće uzbuđivati glede provokacija StulFurerice. Njena konstatacija kako su recimo Radimljske stečke pripisuje jedino i tek bosanskom kulturnom nasljeđu (iako su oni izvorno Vlaški), jasno pokazuje kako joj je ek do proganjanja neistomišljenika i spaljivanja vještica.

    avatar

    11.02.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • badel

    pozdrav!
    volim tvoje emisije i mislim da si u redu momak, pa ti samo u vezi onog osmanagića savjetujem da svoj stav držiš na pravoj strani-a to je: NEMA PIRAMIDA BOSNI, A OSMANAGIĆ JE ILI PREVARANT ILI LUĐAK (ILI OBOJE). umjetnost je moje područje i svako ko se time bavi zna na koju jeftinu foru taj semir diže paru.
    da se zna, inače nisam zatvoren šta se novih stvari tiče (recimo, nitko mi živ ne može reći da ne postoje NLO-i. i to zato jer sam i sam imao prilike vidjeti jedan.:)) ali, kad ti kažem- a definitivno sam veći stručnjak od osmanagića- piramide u bosni su teška pizdarija i ništa više od toga!!!

    avatar

    12.02.2009. (01:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...