Komentari

miculin.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • dreamkeeper and lost soul

    A šta sad reć na ove želje...to ća ti želiš draga moja ja san uspija ostvarit...u jednon malon mistu na Braču di nima nikoga...uz vatricu iz kamina i plamen šterika...to je ništo ća se nemore opisat ričima...to triba doživit.E pa želin ti svin srcen da ti se ti snovi ostvare jerbo kad jednon odeš tamo poželiš se više nikad ne vratit nazad...tako je lipo,tišina...jutarnji cvrkut tica...kava sa pogledon na izlazeće sunce...zagrljeni...zato natiraj dragoga da te ća pri odvede nigdi tamo na otok...Pozdravjan i osmjeh ostavjan:)))

    avatar

    22.01.2007. (15:52)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Ja znam da će mi sutra biti bolje nego danas, iako mi ni danas nije loše. Onda moš mislit kako će mi sutra bit dobro. Jer svaki dan unaprid je bliže kraju, radnog tjedna, miseca, zime... Strpi se još malo, bit će i osamljenih mista, kamina, ptićica, bonece...Živija optimizam i napola pune čaše...

    avatar

    22.01.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • furba

    evala...imaš sto puti pravo...i ja bi se itnija do otoka, al ne smin se micat iz Splita bar još ovi misec...a bit će da se oni na KL-u opet zajebaju...ma di su baš 22.1. izvukli...:)

    avatar

    22.01.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Dobrodošla na blog, ma gusta me već tvoje pisanje zbog govora, volim čitat postove s ikavicom.
    A dobro si ti ovo zamislila za đe uteć i želim ti da ti se ostvari.

    avatar

    23.01.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    ma mogu ti psiholozi pričati šta ih volja, meni recimo evo baš paše kišurina koja lupa po terasi dok ja "učim", hm....da:) i sad si me sjetila da mi fali moje malo misto usred ničeg... i baš si to fino dočarala, baš to i baš tako, kao prase:)

    avatar

    24.01.2007. (00:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...