Komentari

tjeramposvome.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • *..Deya..*

    Heej

    hvala na koment.. hehe ma mozda se i seti policajac mene tako neku smotanu se nezaboravi lako hehe...

    Citam tvoj blog prelepe su pesme ali su sve tuzne.. a razumem onu kad se tvoj decko ljubi s drugom pred tvojim ocima..ili iza ledja svejedno prevara je nesto uff grozno..

    znam i ja sam ovo sve osecala kad sam bila raskinula..to je normalno boli kad nekog volis pa dodje rastanak...

    ne znam sta da ti kazem ..svi ti mogu reci nije te vredan idi dalje s zivotom ali to nije tako jednostavno..ali bit ce sve ok tako uvek bude na kraju..posle losih vremena dolaze lepi..tako se barem svi nadamo.. hehe

    Pisemo se jos ..

    Cmok Deya

    avatar

    22.01.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • bloody_mouthwash

    iako bi najradije osto bez komentara, ipak sam i obećo da ću nabacit koje slovo.hehehe.. E to ti je to ,,fakat ti nebi škodio koji veseliji post,,,ono malo promjene radi.... piši na primjer - O MENI !!!!!! hehe,odmah ćeš se razveselit ,kad shvatiš da ima i onih kojima je -vjerovala ili ne - čak gore nego tebi!!!! hehehe...see yaaaaaaa

    avatar

    23.01.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Hej Mala...

    Ajooj nisam znala to jeste strasno tako da ih moras gledati svaki dan itd..Ali nemoj dopustiti da vide da ti nije svejedno i ako ti nije svejedno napravis se da te briga..bit ces i ti srecna samo moras polako da pustis proslost i da budes hrabra...samo to sve nije lako secam se ja haha..lakse ih je izbegavati ali ako su u istom drustvu..nemozes danasnji dan u nikome vise imati 100%poverenje svi su ljubomorni i zavidni na svakog i uzivaju u tudju nesrecu gde je krenuo svet? Izvuces se ti kad tad iz ove situacije i posle ces se smejati :o) Najice jedan dan tvoj princ na belom konju haha samo nedaj boze da ti samo najidje konj hahaha!!!

    Maja moja veza nije savrsena dalekoooo od toga..Ja i moj decko smo imali ufff problema..mi smo prvi put krenuli pre skoro dve godine 18/3/05 i onda smo bili 6meseci zajedno..pa smo raskinuli..pa pose mesec ipo opet poceli vezu pa je trajala 7meseci al je bilo tajno jer nam se uvek drustvo petjalo pa im nismo rekli haha jeste i to bilo zeznuto a tek su posle 7meseci skontali i onda je opet sve krenulo naopako i onda raskinuli 4meseci i sad 28/10/06 opet krenuli .. pff ja ga probala preboleti..i leto sam super provela ( u hrvatskoj i beogradu) i sve i kad sam se vratila opet videla njega..i nista pravila se blesava i onda on poceo slat poruke i eto...al eto nekako nemozemo jedno bez drugog a i nakon vremena nemozemo ni jedno s drugim hahaha..tu je bilo bola i suza...a u kojoj vezi toga nema?.. Ja se bila nadala kad sam se vratila s godisnjeg da je on naso neku drugu curu ali nije bio naso nego je samo zeleo meni da se vrati hehe kako je sudjeno tako bude..a i ja nisam mogla naci drugog momka jer su mi svi bili nekako bezveze nijedan me nije privlacio kao moj decko hehe.. jos smo mladi..uzivaj dok mozes.. i sad nam ide mnogo bolje sad smo mnogo srecniji jer smo naucili iz nasih gresaka iz proslosti..sad smo i malo stariji hehe pa i pricamo o svim problemi tako da mi uopste nije zao sto sam se opet vratila njemu..:o))

    znaci nemoj previse o njima dvoma misliti nego misli na sebe i da budes ti srecnaa..i moraces otvoriti jednog dana nekom drugom svoje srce...;o))!!!

    bit ce sve ok..

    Cmokic cuvaj se i cujemo se ... hvala na koment
    Deya

    avatar

    24.01.2007. (07:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...