Komentari

mayre.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • dalaj-dama

    Ti si žena rođena za obitelj, obiteljske stvri i donose stavljaš, ili bi voljel staviti na prvo mjsto. želiš se žrvovati i nije ti teško pa tada onda žrtva i ne postoji....to je u krtko nožni palac izraženiji od drugih - imaš predispoziciju biti dobr majka (ili to već jesi ne znam), a bijele mrlje na noktima su nedostatk b vitamina kojeg stres u našem orgnizmu poništva. tone zelenoga povrća jedi i narnčastoga. mrkva, elj, špint, brokula, zelena salta. ako možeš, jedi to sirovo, smije se!!!!

    avatar

    22.01.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • rossanna

    hi mayre, vidim ja da ti promovises umjetnost i pomazes dragim ljudima, neka, neka, tako i treba :) svidja mi se ovaj rad, zapravo, sve sto je necijih ruku djelo, a ne umjetno, je za svaku pohvalu...zivjela kreativnost. Gospodji Mariji i tebi puno srece u daljem promoviranju njenih djela...puse velike, anna

    avatar

    22.01.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • rossanna

    morat cu ovo pokazati tetki, njoj se svidjaju one bakice od kukuruzovog lisca. odnekud je donijela te dvije bakice i bas mi se "zalila" kako ne zna gdje bi mogla nabaviti jos. pa eto, mozda fakat i nazove gospodju mariju. pozdrav, rossa.

    avatar

    22.01.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • mayre

    @dalajdama - juuuh, ma vidi ti što se da iščitati iz nožnog palčića :-) neka neka, istina je velika da mi je obitelj najvažnija iako to možda ponekad i ne izgleda tako faaaaaala ti što si si dala truda odgovoriti mi na to pitanjce!
    @anna - ma i ja kažem živjela kreativnost šta jest jest! Pus pus :-)
    @rossa - e vidiš, pokaži tetki dapače :-) ima gđa Marija lutkica raznih varijanti, ako tetku bude zanimalo mogu ti poslati fotke na mail, al otom potom!

    avatar

    22.01.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • Irida

    gdje živi ova gospođa vrijednih ruku i raskošne duše?

    avatar

    23.01.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  • mayre

    @Irida - gđa Marija ti živi u Zagrebu, u Prečkom, prošle godine je često bila na Trgu sa svojim radovima ali zima, vjetar, dozvola.....i niz drugih problema su je spriječili ove godine, no ima krasne radove jelda? Teoretski bi od njih mogla baš lijepo živjeti a realnost je potpuno drugačija. Ovo je samo jedan malecni dio njenih radova, a što tek može i zna.... :-)

    avatar

    23.01.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...