Komentari

bolesnonaivna.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • annye46

    evo naletila ja na tebe,hoću reć na tvoj blog he he......
    lijepo si to napisala,ali teško ti je imat i prijatelje,jer malo je onih koji te stavrno cijene.....
    puno pozz
    by by

    avatar

    21.01.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • Petrunyela

    mislim da mi je sve jasno:/....

    avatar

    21.01.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Petrunyela

    istu pjesmu sam stavila u svoju umotvorinu...

    avatar

    21.01.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • Petrunyela

    Pozzzdrav:)

    avatar

    21.01.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • brucošica

    hej, samo da ti se javim. pronašla sam se u tvom novom postu. možda sam u pravu, a možda i ne. žalosno je kako se dvije osobe od danas do sutra jedva pozdravljaju. htjela bih ti pojasniti svoje ponašanje. dobro znaš da ja nisam durilo i da me nije lako razočarati. ali eto ti si nekako uspjela. ja bi za dunju i tebe sve napravila i sve dala. svi imamo svoje mušice i loše dane.ja nisam trebala tebi povjeriti neke stvari, a ti ih opet nisi trebala u drukčijem kontekstu prenjeti njoj. tako nam i treba kad smo lajavice. ali dobro. žalosno je da zbog jednog nesporazuma ode k vragu naše prijateljstvo. ja mislim da sam uvijek bila fer prema tebi. dok si plakala radi dotičnog gospodina i dok si ga naganjala pogradu, ja sam uvijek bila uz tebe. u bilo koje doba dana i noći. isto tako cijenim sve što si ti napravila ta mene. istina je da je teško ostati bez pravih prijatelja, baš zato što ih je tako malo. znam da ti je sve lakše sad dok imaš dečka...znam to po sebi, ali nije sve ni u ljubavi...pogotovo ako veza nije staložena i mirna...ne želim više komentirati sve što je bilo, samo ti želim reći da smo pogrješile i jedna i druga i ajde dok pročitaš ovo javi se....zagreb nije tako ružan dok u njemu imaš prijatelje.

    avatar

    30.01.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • brucošica

    ispričavam se, komentar nije bio namjenjen tebi. sorry.pozdrav

    avatar

    30.01.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • annye46

    evo mene opet malo kod tebe nakon nekog vremena.nadam se da si mi dobro.........Evo kod mene možeš pročitat priču u nastavcima,koja govori o mladoj curi koju je ljubav uništila,ali tek kasnije je shvatila koliko je sretna...uživaj
    pozdrav
    by by

    avatar

    06.02.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • Framboise

    Pišeš prekrasne postove... : ) našla sam te sasvim slučajno i zamisli,baš sam danas i ja razmišljala o izgubljenim prijateljima...Sve se to događa iz nekog razloga,u to sam sigurna. Šaljem ti veliki pozdrav : )

    avatar

    08.01.2008. (18:37)    -   -   -   -  

  • Uprawo izgubila bff

    malopre sam se poswadjala sa najboljom drugaricom...ranie smo se cxesto swadjale al smo to bile prewazisxle...ali owog puta je drugacie...nemozemo da zamislimo ziwot jeda bez druge...ipak bile smo naj swe smo delile....znamo najmracnie tajne...ali u nasem pojawila 4...osoba msm uwek je bila 3 ali ona nam nie smetala...od tad se prijateljstwo pocelo da menja...ali i nju smo prewazisle...tesko ali smo uspele....i sad opet ona stw nz sta da radim...molim was pomozite mi brzo...

    avatar

    01.10.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  • sara

    ja sam imala najbolju prijateljicu do nedavno isto smo sve djelile ali prijateljstvo je puklo
    a ja sam takva da kad mene netko razočara doviđenja nema više povratka tako je najbolje jer i ako se opet pomirimo neće to biti isto prijateljstvo kao što je nekad bilo!!!!

    avatar

    21.01.2010. (15:26)    -   -   -   -  

  • shomi

    msm stvarno deco kad vi ucite

    avatar

    05.05.2010. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...