Komentari

holyfighter.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Carrol

    malo sam te zapustila ali pratiti ću te svaki dan od sada, nemam naviku tebe kao brzog blogera..ali očito da si počeo redovito sve pisati...kao da se oslobađaš i emocija i svega negativnog općenito u toj dijeti...

    avatar

    21.01.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • Carrol

    meni se čini da treba ići na dijetu cijeli život, sve ostalo mi se čini artificijelno...izbaciti šećere keksiće i to je to...smanjiti ugljikohidrate ali ne ih izbaciti...a tjelovježba barem kod mene nije davala rezultate nikada...

    avatar

    21.01.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • Holyfighter - vuk samotnjak

    Hvala na podršci.
    Na svakodnevnoj bazi ti mogu obećati samo dosadne podatke i možda pokoju misao, iskušenje, jer u suvremenom svijetu i Nečastivi je toliko zauzet da nas posjećuje samo u trenucima slabosti i od svake naše sumnje stvara izazove. Hvala mu na ljubaznosti i pomoći, znam da je dobronamjeran i da me jača. Ili je to bio Bog? Ili je to Gavran?
    U današnje doba izobilja hranom stišavamo glas nezadovoljstva. Stišavamo ga trujući ga užitkom. Užitak (konformizam) je tamničar slobode i razvoja.
    Moje je mišljenje da nam hrana treba biti lijek, da o hrani trebamo puno više znati. Nekada nam je nalaženje hrane bila glavna preokupacija, a danas je hrana tek gorivo koje "točimo" u hodu i na brzinu.
    Nemoj zamjeriti jer ne ostavljam komentare na tvom blogu, nisam u pjesničkoj inspiraciji, ali čitam te i uživam u predivnim slikama. Zaljubljen sam u svaku od njih. :o)

    avatar

    22.01.2007. (09:45)    -   -   -   -  

  • dodir tišine

    volim te!

    avatar

    23.01.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...