Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sanja_45

    Dobro došao natrag na blog..:) Nadam se da ti je bolje iza tog spec pregleda. Što se tiče promjena, one su svuda oko nas i granica više nema..postajemo jedna velika kolonija, a na tom putu polako gubimo vlastitu misao, mozgove i kretivnost..kao da nemamo vlastitih proizvoda i stvaralačke snage, pa nam treba tuđa..:) Lijep pozdrav!

    avatar

    23.01.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • Philomena diogenica Q.

    Mislim da je dobro što granice nestaju, ali da treba očuvati kulturni i jezični identitet. (Nacionalni ne.) Mislim da je loše što engleski potiskuje mnoge jezike. Hrvatski je jezik male skupine ljudi, u odnosu na engleski, i bojim se da će izumrijeti. Mislim da ne smijemo dozvoliti Americi da osvoji svijet. Što ti misliš?

    avatar

    23.01.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Ovo je treći pokušaj.
    Sanja i Philomena dioqenica Q, mislim da se između redaka mojega posta vidi kako se slažem s vama u potpunosti. Amerika nažalost osvaja svijet a naša joj državna vlast pomaže u tome. Mene najviše boli to što nas naše vodstvo gura u kolonijalizam u kojemu ćemo mi izgubiti sebe – kulturno i jezično ali i ekonomski. A u suštini to nam ne treba jer bi mogli i bez toga ako bismo bili malo manje pohlepni. Nacionalno se izgubiti – što to znači? To me ne zabrinjava. Narodi su nastali podjelom radi vladanja ljudima, ili ako tumačite religijski, narodi su nastali voljom Božjom da ljude rasprši po cijelom svijetu kako bi ih onemogućio (ili usporio) u njihovim nastojanjima (Babilon).
    Koncentracija stanovništva na jedno mjesto čini to mjesto vrlo ranjivim. Bilo koja opasnost po ljude opasnija je ako su oni koncentrirani na užem području (elementerne nepogode, terorizam, bolesti i zagađenost zraka i okoliša, ratna opasnost itd). Jeste li čuli za novo američko oružje zvano kinetičko oružje?
    Lijep vam pozdrav i hvala na komentarima!

    avatar

    26.01.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Čula sam za novo oružje, ali zar ne misliš da je i američko društvo " konetičkog koda", pročitala sam jedan članak na net-u, i sve što voše o njemu razmišljam, a tvoje pitanje je potaklo to moje razmišljanje. Stvarno su nacija koja se seljaka, sve je kod njih u nekoj jurnjavi, od romana, filmova, od gradnji njihovih kuća..Zato su i došli do Svemira i tamo su jedno vrijeme bili " gospodari" ali više nisu tako veliki što se tiče satelita..:) Mislim da smo mi jedna ljudska sila na Planeti koja je sama sebi postala opasna..Neće nas uništiti nitko izvana..sami idemo ka tome...to je moje skromno mišljenje..:)) Mislim da su kinetička oružja bila iskorištena u ratne svrhe, a sada i nedavno je uništen kineski satelit..Lijep i ugodan vikend ti želim..:)

    avatar

    27.01.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...