Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Lupi glavom o zid

    Sve će to proći. A možda bi bilo vrijeme i da se trgneš i sama nešto učiniš po tom pitanju. Ako ti se plaće, isplači se. Ako nemaš pred kime, a onda sama pred sobom. Suze liječe.

    avatar

    21.01.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Na radiju pjevač lakih nota, nosi mu se bijela boja, pa dobro, neka je nosi, što bi ja imao protiv. Virim kroz prozor i gledam oblake, brzo i nečujno idu svojim putem, ima tamnih i bijelih, a na mjestima gdje se čak i nebo nazire prelaze u plavkaste tonove, pomalo nestaje svjetla, sumrak se bliži. Što nosi noć i novi dan, tko bi ga znao, i koliko je to u ovom trenutku bitno. U međuvremenu pjevač ljubavi veli da ga je neka prodala za šaku te iste ljubavi, i traži neka priznanja i veli da uvijek ide rana s ranom kao dan za danom, i opet što da kažem nego, dobro, valjda tako mora biti. Sad njih par pjeva, hej pozdravimo se, hej zagrlimo se, hej neka suze govore... Svega ima u tim pjesmama, cijelih života izgleda, ili su to samo pjesme, ne znam, ali neka ih, dapače, moje ih uši vole, a i duši znaju goditi, makar bile ponekada i tužne. Zagrljaj i pusa :)

    avatar

    21.01.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • fanny

    Stvarno je neki puta bolje biti kod kuće, ja u "te" dane ne izlazim i nisam za druženje, no barem sam toga svjesna. Sad me npr. muči - PMS, ovo odurno sivo vrijeme i našlo bi se još štošta... Pozdrav :)))

    avatar

    21.01.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • Papučica

    Uf! I meni znaju naletit ti depresivni dani. Vrijeme ga samo pogorša. Pa kako ti kažeš i lupanje po tipokvnici je bolja solucija od buljenja u TV. Od kad sam otkkrila da se ovako ili onako preko ekrana mogu ispucati odmah mi je lakše. Zato draga tko nam je kriv. Htjele smo biti mame pa nam evo. Nego skuhaj si jedan dobar čajić i isključi se. Tako ti ja radim.

    avatar

    21.01.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Idema dalje u iščekivanju da će ista tema izmamiti tvoj sasvim drukčiji post. Držim fige :)))

    avatar

    21.01.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • Nanny000

    ...pusaaaaaaaa...dopusti osjecajima da divljaju...samo osluskuj sto ti porucuju...neke nove lekcijee su pred tobom...mozes ti to savladati...neka te cuvaju andjeli...

    avatar

    21.01.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • gugo

    čudne osobe,draga lica..gode mom sjećanju,.pogledam..pa to sam ja u ogledalu.,nisi daleko sa razmišljanjem od mene,.nekako smo tu negdje lome nas misli,istina pinkicu različite ali misli; uvaljane u depru do boli...proći će to,možda ne brzo ali će proći i dosad je prolazilo..čuvaj se i pozdrav,.topli kao ovo moje sunce:)

    avatar

    21.01.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • Veronika°

    Draga moja, sve ćeš to uspjeti prebroditi ako se kako da kažem izdigneš iznad toga.
    Nađi u svemu nešto dobro za sebe. Ono što sam ti rekla u prošlom komentaru bilo je jako
    davno,da se skoro ni ne sjećam,nego me je tvoj post podsjetio na neke ružne trenutke.
    Trebaš biti jaka, vedra,optimista, sve će se to riješiti ako ti to hoćeš a dotle uživaj u sitnicama,
    u djeci,pjesmama itd.......

    avatar

    21.01.2007. (20:43)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Jugo će kažu oni što znaju....proći će i to kao i što sve prolazi...

    avatar

    21.01.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Svjesna si ti svega, od sebe se ne može pobjeć ma koliko mi to željeli, što da ti kažem držim ti palčeve da nekako riješiš tu situaciju.

    avatar

    21.01.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    A iza kiše obično dođe sunce..

    avatar

    22.01.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Nadimak je po Višnjiću :) Nit sam doktor nit sam Luka a kamoli Kovač. Zato ga i nisam vraćal nego sam samo ZG dnevnik...

    avatar

    22.01.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajme zeno draga, pa tebe taj covjek doslovce unistava!!! Po mome trebas to pod hitno s njim rijesiti pa ma sta drugi rekli ili pricali i ogovarali. Ovako, nastavljajuci ovo mucenje dalje, unistit ces si zdravlje i zivce do kraja. Znam da je to lakse reci nego napraviti ali ipak u pitanju si ti i tvoje zdravlje! Pusu i zagrljaj ti saljem!

    avatar

    22.01.2007. (01:10)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    fakat si u depri, odi psihiću................apropo seje pitića...ma to ti je neki stari frajer kaj je u bosni pjeval narodnjake....hehehehe

    avatar

    22.01.2007. (07:52)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........od jućer razmišljam o postu i kao i do sada ništa spasonosno nema..........nisam ni bila svijesna,ali i ja sam se osamila do kraja,ni prijateljicama se nisam odavno javila, ne slušaju mi se nikakvi govori,preumorna sam za bilo kakvi razgovor,ubiva me to što niko ne čuje što ja govorim,a oni su tako dobri podmukli igrači(neprijatelj i svekrva)...osjećam kako stežu obruć oko mene a ja ne mogu ništa, ništa........odjebala sam i mamu i braću ,zašutila -nek vide šta je šutnja....ali opet niko ne pita zašto sam zašutila-biće sam prolupala...hvala im na razumjevanju.......

    avatar

    22.01.2007. (08:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...