Komentari

bezideja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • i may not be PERFECT.. but im always ME..

    blog ti je super..
    kIsS

    avatar

    21.01.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • bla bla

    ej decko je ti kuzis da je jedna cura luda za tobom pa cak ima i blog na kojem pise sve o tebi cak su i tvoje slike na njemu,a ti se ponašaš ko zadnji debil!!!!!!! pogledaj malo oko sebe. zao mi je te cure! ona je opsjednuta tobom. by the way super ti je blog!!!!!!!! i svakako posjeti blog od te luđakuše (andrejabram4ever.blog.hr)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciao

    avatar

    21.01.2007. (15:56)    -   -   -   -  

  • k

    ej suuuuuuuuuuper ti je blog!!!!!!!! samo bi trebo stavit neki novi dizajn!! bi mi mogo nabavit broj od ivana bijelića koji s tobom trenira! aj please!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    21.01.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • el nino soldado

    hahaha
    muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    avatar

    21.01.2007. (17:56)    -   -   -   -  

  • matteo6

    ae,ae

    avatar

    21.01.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • matteo6

    ae kako je bilo vani u subotu

    avatar

    21.01.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • matteo6

    andrej kada vidis komentar odi na msn,moras mi poslati 2 stvari-

    avatar

    21.01.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • bezideja

    pa meni nije jasno da ljudi neki , samo malo... sad sam zaboravio sta mi nije jasno! Ništa!
    Eh, da, nije mi jasno da svi hvale kako abram ima dobar blog, ali mi smo mu preuzeli ovaj blog, počeli pisat komentare i zajebali ga! Njegove su slike ovdje samo zato jer nam je lijep i tako je i naš blog ljepši! Ali i mi smo tajni obožavatelji Andreja_Abrića! Jednom smo ga čak i slilovali, anjemu se to svidilo pa je htio još!
    Abrić, nemoj mi ča zamerit!
    P.S. El ninjo sladolado! Je Jebeš ti onu anu? Dužan si mi deset kuna! Pio si moje vino, i još da ti ja kupim kolu za bambus! E neš kolega!

    L'd'L

    avatar

    21.01.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • el nino soldado

    ma jebem da....jebem samo ruku...jebiga luka nismo svi ko abrić da mozemo shevit sta god i di god...razmisljo sam ja o redizajnu i novim slikama i pravim urednicima...daj ne jebi prodo bis se za 10 kn ???sad sam ko el pioho....

    avatar

    21.01.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • ...dorica...

    ****...hehehehe...lijepo...vrlo dubokoumno...da baš...hahahaha...vidim da neke od cura nisu shvatile da ovo više nije abramov blog...i da je netko previše izfrustriran pa te frustracije liječe kroz to da nekog vole...hehehehehehehehe...ma dajte, vi ste samo isfrustrirane budale ali to ne shvaćate...imam samo jedno pitanje za L'd'L...ja tebe ne znam, kak to...mislim znam i saleta, i marina i abrama...al tebe ne...to nije moguće...ajd uživaj...****

    avatar

    22.01.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • bezideja

    Normalno da me neznaš! Ja se skrivam u morskim dubinama indijskog oceana! A kad zaroniš, ja pobjegnem i sakrijem su na neku planinu! Mene nitko nemože nači1 Prije ćeš na karti pronaći sloveniju nego mene! A opet kad malo bolje pogledaš Možda me i možeš naći! Pa šta ti misliš, to je najvažnije! A inače ja sam ti ko dr. đekill i mr. hajd, ako neznaš ko je to ja ti ne mogu pomoći! Ja sam inače dobar, miran, čist, lep, uredan, ali kad popijem čarobi napitak (alkohol) pretvorim se u svoj Alter-Ego: Isusa! Možda si ponekad upoznala isusa, ako jesi onda sam to bio ja!

    Pozdrav Gargiću the Puhu! - A jesi njega upoznala, možda si vidjela gargićev kurac, samo je prošo pred tebe, a da nisi ni znala šta je to!

    avatar

    23.01.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • fufolino, nebi reko

    nego evo jedan komentar, pozdrav svim gledateljima youtubea, tocnije u searchu lovran i taj djir... css paaaa pozdraf i tekila za svih kod mene.. haha

    avatar

    23.01.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • bezideja

    ha baš fora! vidio sam da neko od ovih ima neku, vlastitu abecedu i kao neke stvari ša vole raadit. Ja misalim ovaj prvi komentar! I sad ja imam potrebu napisat meni neku abecedu dragih stvari/riječi, ali malo drugačiju:
    q-rac; w-a-wa-wee-wa; e-ukaliptus; r-tl; t-rip; z-akurac; u-džbenik; i-ron; o-pijum; p-ička; š-lapa; đ-orđević; a-lkohol; s-aki; D-SL; f-rula; g-ovno; h-igijena; j-abuka; k-rokodil; L-ovran; č-mar; ć-ićarija; ž-upanja; y-psilon; x-ena; c-ipera; v-rag; b-oodala; n-izozemska; m-uma!

    gulp!

    avatar

    23.01.2007. (18:36)    -   -   -   -  

  • šesto čulo

    ***previse pušiš****;c))

    avatar

    02.03.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...