Komentari

broken1girl.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • cold was my soul...untold

    prva....=)

    avatar

    20.01.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • cold was my soul...untold

    hello...dobar blog i stvarno svaka ti cast za tako dugacak post...lijepo pises...citam te..pussa...

    avatar

    20.01.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • ×~¤Mala Plava¤~×

    eej,mala.....stvarno dugi post

    avatar

    21.01.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • ×~¤Mala Plava¤~×

    iskreno pročitala sam samo do pola...da stvarno je tužno kad ti netko s kim si si tolko blizak odluči napravit takvu promjenu,i više ga i ne prepoznaješ

    avatar

    21.01.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • ×~¤Mala Plava¤~×

    e,i imam novi post ako si ti voljna

    avatar

    21.01.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • ×~¤Mala Plava¤~×

    kisssam te

    avatar

    21.01.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • ×~¤Mala Plava¤~×

    pozzzdrav =o)!!!!!

    avatar

    21.01.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • les yeux

    ma naravno da sam pročitala do kraja, kakva bi ja bila Les da nisam..;) ^^

    moje mišljenje je da ti ne moraš birati. da jednostavno objasniš njima dvjema da ih obje voliš kao sestre i da ne možeš birati izmeu njih dvije jer su ti obje u srcu. ja ne bih puštala Baby, jer ipak je 6 godina nešto golemo, a ti znaš da ćeš uvijek stjecati nova poznanstva i da ces se uvijek s novim ljudiam druzit, i pokusaj objasniti svojim frendicama da ces uvijek biti tu za obje njih i da nijedna nikad nije izgubila i neće izgubiti svoje mjesto u tvome srcu. reci im kako si ti nesretna ako ijedna od njih nije pokraj tebe i ako ti nisi pokraj njih, da je prijateljstvo stvar koja za tebe nikad ne gubi vrijdnost, i da zelis da i jedn ai druga dijele s tobom tvoj život, tvoje uspone, padove, patnje i ljubavi..=)

    nadam se da sam pomogla.. v.t.p. malecka, cuvaj se i javi mi kako je proslo.. :)

    avatar

    21.01.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    HEEY!!! ajme ovo je stvarno tvoj najduži post, heheh...ali dobro. pa da sad ja kažem svoje mišljenje....
    e sad sorry na ovom, ali meni sve to tu izgleda malo glupo. mislim ovo prvo imaš jednu besticu i onda se zbližiš sa jednom drugom pa toj prvoj kažeš kako vi više niste bestice. mislim ako je to bilo pravo prijateljstvo, to nikad ne bi trebalo prestati. a sa ovom drugom ti si i dalje možeš biti JAKO dobra. a sad da ti a nešto kažem i za baby. ovo što si rekla kako joj škola više nije najvažnija, kako je počela izlaziti nakon tatine smrti i to. evo ja ti mogu reći nešto što je sigurno istina. pa znači...ona se nije promijenila kao osoba, to nije sigurno. a to što se sad želi više zabavljati, a ne samo sjediti ispred knjige i biti omiljena i najbolja u razredu je baš zbog toga gubitka. meni je tata umro kad sam ja još bila mala pa tako da nitko nije vidio promjenu, ali i ja sam baš takva kako si ti baby opisala. meni škola nikad nije bila najvažnija i nikad mi nije bio cilj da budem tamo najbolja. ja jednostavno više se volim zabavljati. i tako dok vale prvo nauči pa se ide zabavljati, ja se zabavljam pa idem poslije učiti samo nešto malo. to kao da jednostavno dobiješ neki strah da se nećeš uspjeti zabaviti se kao ni on, pa tako ti je na prvom mjestu uživati u životu. i sad ti još moram reći kako da bi nekom bio najbolji prijatelj ne trebate biti skoro pa isti. evo ja mislim da sam ja našla svog pravog prijatelja. ja i vale se poznajemo već 12 godina i od uvijek smo si bile najbolje. ali znaš šta?? mi si nikad nismo rekle da ćemo biti najbolje, mi smo jednostavno stalno bile skupa,povjeravale si svoje tajne. čak smo si prije nekih mjesec dana po prvi put rekle jedna drugoj da se volimo, ehhehehe...a šta se tiče sličnosti, one su jako male. imamo neka slična razmišljanja,isti smisao za humor, volimo neke slične stvari. ali kad bi gledao naše sličnosti i različitosti ovih drugih bi bilo PUNOOOO više!!!!!!!...ma da ne dužim....pravog prijatelja naći ćeš samo ako pustiš svoj mozak na pašu i jedino što slijediš bude srce. i nemoj ovako dogovarati se mi smo naj, mi smo naj, jednostavno pusti da bude. nakon nekog vremena sve će shvatiti bez ijedne riječi. pogled će biti dovoljan!!!! I da, nije pravi prijatelj onaj tko je isti tebi, više je onaj kojeg pokušavaš shvatiti i kad ne možeš. Jer to je ono što se zove ljubav, u ovom slučaju prijateljska. prihvatiti nekog sa njegovim vrlinama i manama, pa čak i kad nešto koliko god se trudila ne možeš razumjeti kod njega!! ajme ja sd cijeli post napisala,ehehhe, idem..BIG KISSSSSSSSS, v.t.p.p.p.p.p.p.p.p. =))))

    avatar

    21.01.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • Requiem

    uistinu dug post, ali pročitala sam ga cijelog, u jednog dahu ;) Sad ne želim započeti svoj komentar sa spikom: ''znam kako ti je, bla bla'' i sama znaš one glupe izjave. Iskreno, i meni se takvo nešto dogodilo, ne baš idenitčno, recimo neka blaža verzija. Po meni trebala biš popričati s obje. Otvoreno reći što ti smeta, što biš voljela poboljšati s njima, pitat zašto se one ovako onako ponašaju.. Po meni nema ništa loše imati par best frendica, ali uvijek ćeš imati jednu koja će ti biti bolja od ostalih best, i to je normalno. Babynoj promjeni je pridonijelo i ovo sa tatom (što je uistinu beed), i još kad je skužila da si se ti ful sprijateljila s tom Kim, sigurno joj se sve nakupilo. Ne bi mogla točno reći kako se osjećala, nikog ne poznam iz te priče, samo kažem kako ja to vidim :) Ne želim davati neke glupe savjete, no po meni nije loše što si se sprijateljila s Kim i pronašla još jednu frendicu. I nemoj se kajati zbog ničeg, jednostavno našle ste zajednički jezik i skužile kako ste uistinu slične i tu nema ničeg lošeg. Nakon 6 godina druženja s jednom frendicom možda ti je nesvjesno trebala neka nova, neko novo poznanstvo, novi ljudi.... I da, budi ono što jesi, kako se najbolje osjećaš i budi spontana...Iako ti prijatelj kaže da biš se trebala promjeniti, ako je tebi dobro, ostani takva kakva jesi, jer u biti prvo trebaš biti zadovoljna sa samom sobom da biš pronašla prave prijatelje s kojima ćeš biti zadovoljna :D Kiss kisss!!!!!

    avatar

    21.01.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    ....a ma dobro...ja sam samo mislila da mi je glupo što ste rekle baby da ste si vi sad najbolje...jer znaš ono...nije malo bilo fer zadati joj još jedan udarac...ma da ja ne dužim...ako su ti obje u srcu, onda nek ti i obje budu bestice...mislim samo im kaži kako ti njih obje voliš, jer tako će biti najbolje...imati ćeš obje, a ja nekako mislim da ti to i želiš!!!! =)))))....ajd v.t.p.p.p.p.p.p.p.p.p.p. =))))))))))))

    avatar

    21.01.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • gigi

    cool blog
    kiss!!!!!!!

    avatar

    21.01.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • dooky246

    E svaka čast na dugačkom postu....
    meni se neda čitat...
    al imam novi post pa svratii ostavi trag...
    Ki$$

    avatar

    22.01.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • hippy smile

    eh...ovo je bilo dugo..strasno dugo...sreca moja pa je povijest i biologija vec u glavi...hehe...nauceno...
    e..prijateljstvo..prvo..probaj telefonom dogovoriti dolazak kod nje ili nu iznenadi posjetom s kilo naranaca..=)i pricajte...znat ces na cemu ste...a ako te ne cijene frendice pusti nije tvoj problem...nego njihov sto ne mogu vidjeti koliko si dobra osoba...stare frendice dobro..ali dobro cuvaj jer se ni sama ne mozes sjetiti sta sve niste prosle...a novima pomazi da vide kako si dobra i budi uz njih ali prvu drzi kao kap...na dlanu..ipak te najbolje pozna...

    avatar

    22.01.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • Maza

    sa svojom najboljom prijateljicom sam si najbolja već 8 ili 9 godina. naše prijateljstvo je izdržalo sve svađe i nesporazume. vidjet ćeš, za nekoliko godina bit će sve lakše. neće biti toliko svađa i nesporazuma. prijateljica nije osoba koju posjeduješ i s kojom drugi nesmiju mnogo razgovarati. prijateljica ti je osoba kojoj možeš sve ispričati, koja mnogo zna o tebi, koja te ne osuđuje itd. ali naravno da smije imati ostale jako dobre prijateljice. bitno je ono, da te ne izda, ne trača, ne izostavlja kod izlazaka, ne ignorira, da ti pomaže... to je bitno. prijatelji su dvije odvojene osobe, ali uvijek spremni za pomoći ili zabavu. :)

    avatar

    22.01.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    hm?? pa da...ali mislim trebala bi prvo pitati kim šta ona misli o tome i ako se složi onda ići do baby..a uostalom ti ni ne trebaš nju pitati da budete bestice!! možeš joj i jednosatvno reći koliko ti znaći. skupiti hrabrosti i izgovoriti tu tako teško izgovorljivu riječ..kad joj to kažeš oči u oči barem će znati koliko ti zapravo znaći...tako se možda i sve polako vrati na svoje mjesto...ajd na informatici sam pa žurim..valjda si me skužila šta želim reći..hehe...imaš BIG KISSS od mene!!!! :)))) lolim teee puno punooooooo..... :D

    avatar

    22.01.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • °¨°aaancica°¨°

    ajme ej nemogu ni sama vjerovat al pročitala sam cijeli post.....i svašta saznala....i ja mislim da se ne trebaš opterećivat s onim što je moglo i kako je moglo bit....trudi se da sad sve bude super.....uostalom zašto nebi imala dvije najbolje prijateljice.....i tu netreba bit ljubomore....ako te razumiju podržat će te i neće radit oko toga probleme....vremena,ljudi i osjećaji se mijenjaju....nemorate ni biti najbolje prijateljice.....ako se razumijete važno da ste tu jedna za drugu, uvijek, a nije bitno što drugi misle o tome i ljubomorni su zato što se družiš s drugima....vjeruj mi s takvima ćeš imat samo probleme i stalno morat birat jednu stranu....pa bolje imat dvije, nego nijednu....pozzzz :)))))))

    avatar

    22.01.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    heeeeeeeeeeey!! e imam novi post pa ako ti se da....znaš šta ti je činiti...heheh...KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :))))

    avatar

    23.01.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    eeeeeeeeeeeejjjj...ja opet imam novi post, hehe, ali ovaj put bez ubojstva, hihih, pa ako ti se da poleti i sleti do mene...hahahahhahaha...*BUM*....KISSSSSSSSSA ;D

    avatar

    26.01.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • AAA

    I ja sam imala puno problema sa najboljim prijateljicama, a u osmom razredu sam se družila samo sa par ljudi iz razreda, mislim da nikada nisam imala niti jednu pravu najbolju prijateljicu(imala sam samo one za koje sam mislila da su mi dobre, ali sam saznala da su se pretvarale...), a sad mislim da je prijateljstvo nešto jako komplicirano i tvoj post je upravo to pokazao...

    avatar

    28.01.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    MA DOBRO MALA!!! kad će već jednom novi post??? ja sam ih već 3 nova imala dok ti imaš ovog!!!! već mi je postalo neugodno *dollar*...daj ajdeee....već te nismo puno čuliiii...ajd...napiši post lijepo i ako ti se da doleti do mene...hihihi...KISSSSSSSSSSS ;)

    avatar

    30.01.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • pepa

    jooj...meni se stvarno to ne da čitat....pa evo...da ti javim da imam novi post...pozZ!!

    avatar

    30.01.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • complicated girl =)

    finally :D...nemas pojma koliko mi je zao sto me ovoliko cekas... :(... i sto nisam stigla nac vremena... sada imam... seka u gradu...ja bolesna..vremena imam...za divno cudo.. :)
    pa let start to coment :D
    sto se tice skole .. :) eh... to su ti i moji planovi za ovo polugodiste.. nema sale :D
    ...dok sam jos bila manja..prije skole a i od 1 do 4 raz imala sam 2 prijateljice.. bili smo djeca...a ja sam uvijek trazila to najbolje prijateljstvo... i tako nas tri smo se uvijek svadjale..kao 3 nikad nismo mogle funkcionirat... uvijek bi bile 2 protiv jedne.. i svaki dan bi se mjenjale... jedan dan mi je jedna a drugi dan druga NAJBOLJA PRIJATELJICA... sad kad sam vec odraslija...pametnija sam i bolje kuzim stvari...prijateljstva... nijedna od njih mi nije bila najbolja prijateljica...doduse..do svoje 14 (sad ce brzo 15 :D hehe) imala sam puno prijatelja..onih koje sam zvala najboljim... jedna od njih mi se vec udala i rodila bebu... ona druga...cujemo se 2-3 puta godisnje.. i ako se vidimo obadvije smo sretne ... ni sa jednom se nisam posvadjala..jednostavno zivot i neke odluje su nas razdvojile..al uvijek je fino sjesti s njima..sresti ih na ulici...i vidjeti da su sretne koliko toliko... osim te dvije, nas u naselju ti je bilo 6...odnosno 7 sa jednom curom koja se preselila jos u 5 raz.. al je ostala jedna od nas.. i, razdvojile smo se... ja i iva smo otisle na jednu stranu... druge dvije na drugu..ova jedna cura ni sama ne zna gdje je i sta..a ova jos jedna ,sesta.. o njoj malo znam..a sve idemo u razred skupa... veze nas djetinjstvo... bezbriznost i sreca.. sve smo krenule razlicitim putevima..ka razlicitim ciljevima...al koliko god one daleko bile uvijek ce imati dio mene i posebno mjesto u mome srcu... poslje srednje sve namjeravamo negdje... (ja u ausrtiju ili ameriku (znam da zvuci besmisleno...ali..snovi...) ivona u zagreb..itd) u 5 ili 6 raz sam se zblizila sa jelenom (les yeux) i... toliko sam bila razocarana u prijateljstva da sam odustala od njega..prestala sam vjerovat da pravo prijateljstvo postoji.. i tako se sve to sa jelenom desilo neocekivano..polako...i bez ikakve namjere... znale smo se od 1 raz..al se nismo druzile.. i onda u 5 raz smo isle skupa na njemacki..recenica koja nas je najprije povezala bila je *a i ti volis balasevica??* i tako je sve pocelo...zvale smo se al radi njemackog najcesce i tako smo se pocele sve vise zvat i govorit jeddna drugoj neke stvari.. pocele smo se bolje upoznavat..sada,ona poznaje mene bolje nego ja sebe i obrnuto.. nikad nisam mislila da ce mi ona biti najbolja prijateljica.. (uz hippy koju sam upoznala kasnije :D) nisam se nadala..i onda je doslo..samo... i tek sad kad imam najbolje prijateljstvo (imam i jednog muskog kojeg volim isto koliko i njih dvije =)) kuzim tu neku bit...
    znam da sam puno tzv. najboljih prijatelja izgubila..i da su nas putevi odveli nekamo daleko.. znam da cu ja otic...a jelena ostati ovde..pama otici...za ivu ne znam..ali znam da cemo ostati najjaca 4 koja ikad postoji...ono sto ti zelim rec svime ovim iznad napisanim jeste da kroz ovaj tvoj post sam vidila da ti nijedna od njih zapravo nije NAJBOLJA prijateljica..ne zivim blizu tebi a i ne znam te toliko dobro..ni tebe ni njih da bi to mogla tek tako rec...ali sto se baby tice...naravno je da ce ti ostati u srcu..jer ona je veliki dio tvog zivota.. najbolje prijateljstvo ce ti doc..kad tad... a kad dodje..ni sama neces znati, tek nakon nekog vremena mozda to i shvatis... prijateljstvo je osjetljiva tema...... trebas znat da ne trebas odustajati..uvijek reci ono sto mislis... ti si zaista jedna divna osoba...i to ce neko jednog dana prepoznati i znati cjeniti... :)... prosli koment je bio bolje napisan..ali...bilo sta je bilo...eto napokon...nadam se da si shvatila sve...
    zivot je cudan...svi imaju svoje snove...ciljeve i granice koje zele doseci...na tom putu je puno osoba..stavri..mjesta..osjecaja.. koje treba prozivit i spreman..hrabar i s osmjehom na licu doci do kraja... eto sreco moja...i don't forget... i love you :D i stvarno sorry sto si me toliko cekala..znas da mi nije bila namjera...eto...v.t.p...cmoxx

    avatar

    02.02.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • Eyeliner groopie

    eto da se pohvalim da sam pročitala cijeli post... mogu reći da imaš stvarno složenu situaciju... podsjeća me na moju... ali kako sam se i sama uvjerila sve dođe na svoje.. vidit ćeš... iako se ne zbližite kao nekada kasnije će u tvoj život doći neki novi ljudi, vrijedni tvoje pažnje... naravno, nije lako odbaciti prijateljstvo koje je trajalo 6 godina.. i iskreno se nadam da ćete vas dve to riješiti....
    Puno sreće...
    Kiss.... Dada (bivša lunalovegood, ali na novoj adresi)....

    avatar

    02.02.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • AAA

    Imam novu adresu bloga i napisala sam novi post. nadam se da ćeš me posjetiti. Bivša antishminkerica

    avatar

    03.02.2007. (17:07)    -   -   -   -  

učitavam...