Komentari

svesemozerjesiti.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • zivi_les(piroman)

    bok svrati koji put do mene i ostavi komentar!!

    avatar

    20.01.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • Sophie Wolf

    Samo pozdravljam...
    :)

    avatar

    20.01.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  • jopiša14

    e daj svrti ne moj blog i pokušaj mi pomoći,molim te!jopipa1234,pliz

    avatar

    20.01.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • buttercup*

    da...da bar je to tako lako...al probat ću ;)
    kissssssssa

    avatar

    21.01.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • Louise.

    OLA! rekoh da te Čitam.pa onda te i Čitam! weee! bokte dobro ide to tebi.i baš lijepo kaj radiš ovo za druge.eto ja malo svratila sam da te pozdravim i da ti velim da mi se držiš..pozdraF :*

    avatar

    21.01.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • *.killer queen.*

    evo imaš i moju podršku!Super ti je ideja za blog i mislim da će biti još puno ljudi kojima moraš pomoći
    pusa

    avatar

    23.01.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  • no love 4 me

    Htjela bih te zamoliti da mi daš savijet...
    E pa ima jedan dečko u kojeg sam bila zaljubljena 2 god. i sada sam shvatila da mi je još uvijek stalo do njega. Do tog dečka mi je jako stalo, ali mi ne možemo biti skupa jer je on 3 god. stariji od mene. Rekao je da smo se mi previše sprijateljili da budemo skupa. Počeli smo opet skupa trenirati i bio je super prema meni. U subotu je bio kod mene, zezali smo se, ali i ozbiljno pričali. Onda je kod mene došla moja najbolja prijateljica, oni dvoje su se super složili. Jučer ne treningu stalno me nešto ispitivao, između ostalog i o njoj. Rekao mi je da mu moram dati njen broj i dala sam mu ga. Nije me to zasmetalo jer znam da ona ne želi biti s njim i da je zaljubljena u drugog. Pored svake zgodne cure u svom imeniku stavi smajlić, u šali sam ga pitala je li ga stavio pored mog, rekao je da je zaboravio. I tako smo još pričali i onda sam mu rekla: Trebali bi mi (moja obitelj) uskoro doći do vas... a on mi je rekao: Ne moraš dolaziti bez svoje frendice. i to me stvarno pogodilo. Zašutila sam i rekla mu da je đubre i da mu ovo neću oprostiti, okrenula se i otišla. Mislio je da ću se okrenuti nazad i počet smijati i da sam se zazala. Kada je shvatio da sam ozbiljna viknuo mi je: I ja tebe volim. A ja sam mu ponovila da mu ovo neću zaboraviti.
    15 minuta kasnije poslao mi je poruku: sory sory sory sory sory sory sory samo sam se zezao nisam mislio tako kako je ispalo.
    Ja sam mu odg: Ispalo je da mi se cijelo vrijeme ulizuješ samo da dobiješ njen broj, bez brige neću joj reći ništa protiv tebe, tako da se ne trebaš ispričavati.
    Ne znam je li se iskreno ispričao, ni zašto mi se činilo da smo si super još i prije nego što ju je upoznao. Rekao mi je da smo kao brat i sestra i ad je on moj najbolji prijatelj.
    Ne želim više razgovarati s njim, ma koliko mi to teško palo...
    Što ti misliš, što da učinim?

    Oprosti na ovom eseju, stvarno mi treba nečija pomoć...

    p.S. Imaš svu moju podršku... ;)))
    Unaprijed hvala...;)

    avatar

    23.01.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • × DoLLy ×

    x) ei...čekaj...ti ljudima zahvaljuješ,a zapravo ti njima daješ podršku...:)
    ma daaaa.khm.ajde,da ne pišem gluposti..pozdravljam te

    avatar

    25.01.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • zbunjena djevojčica

    hell-ou,,
    =)
    jako mi se sviđa tvoj blog i drago mi je da na svijetu postoje osobe s tako dobrom dušom, koje nakon svega lošeg što im se u životu dogodilo okreću novu stranicu i nastoje pomoći drugima. Tako valikodušnu osobu u životu nisam upoznala, a budući da te pomaganje drugima uveseljava, molila bih te za pomoć:

    Dakle, o čemu se radi: Idem u (osmi)razred s dečkom s kojim sam hodala prije par godina (tad smo bili još skroz mali i bilo je smiješno...)i onda je on mene ostavio jer sam stvarno bila grozna prije...i posesivna itd. (ja bih na njegovom mjestu napravila isto). On mi je bio "prva ljubav" i jedav sam ga prebolila. Sad je sve okej...on se promijenio, ja sam se promijenila i super smo frenodvi,,, stalno se zajebavamo zbog onog našeg davnog "hodanja" itd. i zbilja je lik presmiješan.
    On ima curu (s njom je tri mjeseca), al mislim da ju ne voli jer stalno mene grli i htio bi se zbarit sa mnom. Ja nemam dečka, ali nisam zaljubljena u njega-u to sam sigurna.
    Ja bih se također htjela barit s njim, ali mi je onda žao te njegove cure, a i glupo mi je da se prvi put zbarim (nisam se još dosad) s dečkom kojeg ne volim.
    Al on me fakat privlači...jako je zgodan i teško se suzdržavam da ga ne poljubim.

    Pomozi pliz...=)

    avatar

    28.01.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • *hEt*

    ovaj bok vidim da ti stvarno nije bilo lako u zivotu
    i cini mi se dobra ideja da pomazes i drugima
    i javit cu ti ako mi zatreba savjet
    p.s. hoces molim te doc koji put na moj blog i ostavit komentarcic moj blog je oujeaidontknow.blog.hr

    avatar

    28.01.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • Louise.

    oi! pomažeš ti pomažeš..i ide to tebi :D
    aj pozdrav :*

    avatar

    04.02.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • zbunjena djevojčica

    eh...kad će novi post?
    hihihi

    avatar

    08.02.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • *curka*

    e jel mi moze netko pomoci,ja cu sad osmi razred,a jedan decko koji mi se svida ce 1 srednji.upoznala sam ga na brticevoj krizim,on je dobio moj broj,jer je htejo nesto samnom.svidala sam mu se,al on meni nije tada,al mi se sad svida.pitao me za hodanje ja sam ga odbila,ou se bariti i to sam isto odbila jer sam cula da ima curu i nisam htjela nis s njimjer ima curu,on valjda i nije bio bas u nekim odnosima s curom jer ga je varala,a on je to znao nije je htjeo spucati jer nije bio siguran,pa mi je rekao dali hocu biti s njim,ja sam rekla da ne jer ima curu,on je rekao pa ako je ona mene mogla varat mogu i ja nju....ja se njemu i dalje svidam,ali ne kao prije,rekao je da je cak i plako jer je znao da kod mene nema sanse,jer sam ga pitala jel istina da je se samnom sam zajebavo on je rekao da se nije zajebavo.....e moj je buraz stariji sazno za njega i rekao je da ako me vidi ili cujema da sam s njim ili da sam se zbarila ,da ce razbiti i mene i njega,moji starci su rekli da mi nesmje nis ,nisam ja njima to sve rekla nego sam rekla sta mi je buraz rekao sta bi mi napravio kad bi me vido s nekim deckom.i ja sam odustala od svega.

    avatar

    19.08.2008. (16:01)    -   -   -   -  

  • *curka*

    e sta da ja sad napravi ,da se bar zbarim s njim ako nista drugo,jer je rekao da bi on bio najsretniji kad bi se bar zbarili.pliz reci te mi sta da napravim

    avatar

    19.08.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • ivana

    aj vi meni iskreno recite,jeli glupo da se cura od 13ili14 godina nije jos nikako zbarila,a to sam ja,mogu se ja zbariti da hocu,pital su me,ali se bojim jer bi mi to bio prvi put,a da ne ispadnem kao neka zadnja glupaca,koja se prvi put ide barit,samo me tog strag da decko nebi skuzio da se nisam nikako zbarila,pa da nebi poslje pricao,aj mi reci te vi koji ste se prvi put isli zbariti kako vam je bilo.MOLIM VAS!!!!!! i bloh ti je stvarno pre super

    avatar

    19.08.2008. (16:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...