Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • inhibitor

  Još jučer sam pročitao i pohvaljujem tvoj istraživački rad. I da, jebem ti mater.
  Sinoć sam konačno dobio primjerak Fantoma o čemu ću se danas izjasniti. Priznajem da sam bio dezinformiran. Nemanja&ekipa u prijelomu uopće ne izgledaju loše, čak štoviše, nakon prelistavanja časopisa vidim da je to puno bolje od, recimo, infantilnih Lucičevih pjesmuljaka i sličnih uzaludnosti.
  KIZZA

  avatar

  21.01.2007. (08:59)    -   -   -   -  

 • Nemanja

  Ma nabijemtenakurac. Kao, sada kad si vidio da je prijelom odličan i uopće grafika za svaku pohvalu, smisao je cijelog podviga stubokom različit i nakana iskupljena!? Zapravo, ja imam dva objašnjenja, posve konkurentna, i rabim ih kako mi se svidi: jedno Čadeža kudi, drugo hvali, i baš me boli kurac što se vi ne snalazite u svemu tome i što vas manipuliram već danima. Tako je to kad je čovjek nesamopouzdan. Nemoj tu temu dalje vrtiti, zaista je mučno: mislit će ljudi da smo popizdili i da smo zaista djeca! Štampalo nas u Fantomu pa big deal! Ne treba Tomicu sada omalovažavati, ali, jebiga, zar je to zaista tebi toliko značajno, moj Kizzo? Tomiju lahva zbog truda, konačno, svi su tu imali neki svoj rezon, baš dobro da je izabrao tu sumanutu raspru a ne neku drugu, ali, od toga raditi spektakulum, to je zaista neukusno. Puno je umjesnije završitit priču opaskom: da, jebem i ja tebi mater. Samo, izgleda da nisam jedini. A Lucićevi su pjesmuljci bez veze još od vremena kad se zvao Hanibal.

  avatar

  22.01.2007. (03:20)    -   -   -   -  

 • inhibitor

  napasi se kurca

  avatar

  22.01.2007. (15:16)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Dođi, dođi, dođi, dođi
  do Kizze.

  Kizzo, ova se figura zove opkoračenje.
  I dok ja tako prenosim dio misli u sljedeći stih a ti mi se zabavljas z kurtzom, koji je - Baka kaže - nenužno zlo, kontempliraj sljedeću pesmu, pitajuć se razumiješ li haiku stihove Jože Prudeusa:

  Čudak, čarobnjak,

  čađavih ruku, čini

  čista čudesa.


  A sada da te naučim interpretativnom čitanju pesme:

  1. Prvo sledi emocionalno-intelektualna stanka;

  2. Potom objava doživljaja i njihova korekcija;

  3. Konačno, u svoje sveske zatefteri dojam o pesmi. Zabilježi detalj koji si zapamtio.

  Pozz, LOL

  avatar

  23.01.2007. (00:30)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...