Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • Zmajska aka Dragoness

    Imaš pozdrav od moje mame koja te redovito gleda ( i slini :) Pita da li može autogram, makar i virtualni.

    avatar

    20.01.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    hm...zašto ne... pa ako piramida ima na svim nastanjenim kontinentima, zašto ne bi bilo i u europi, i logičnije je da ih ima u Bosni nego u npr. Francuskoj ili Njemačkoj, no teško je tražiti logiku o nečemu za što ne znamo točno niti što to zapravo jest. zanima me da li bi mogao napisati nešto o snovima, njihovom nastanku, noćnim morama i lucidnom sanjanju. pozdrav

    avatar

    20.01.2007. (01:31)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Bilo bi cool da napokon otkriju nešto opipljivo, nažalost ljudima je najednostavnije popljuvati.
    Mene zanima što jeo možemo naći, iskopati i naučiti u Vučedolu recimo.

    avatar

    20.01.2007. (02:03)    -   -   -   -  

  • sve-mirac

    Gledam emisije i za nevjerovat je kak mi još živimo u komunizmu. Ne traje to tak dugo jel? Te emisije? Par godina. A prije tog ništ i onda nam još stave kao u pol 12 i onda 20 min. onih reklama koje ne puštaju po danu pa sve strpaju prije Mišaka. Aiiii fatamorgana! No isplati se čekati, pa eto tak te sad svi možemo zatrpat rubnim pitanjima i doživljajima.
    Evo tak ću i ja nešt reć iako imam svoju paletu odgovora zanima me tvoje mišljenje.
    Michio govori o ljubavi, jedinstvu, dobru kroz makrobiotiku, raznorazni svećenici govore kroz religiju, Drago Plečko poznaje gomilu toga pa opet isto govori, Sudac radi čuda, šaman leti, yogi ništ ne jede samo gleda u sunce... I šta sad, zaključak je da kroz, nazovimo to ograničenje kojim djeluju svi prenose istu poruku, a niko ne kuži. Pa će se tak katolici i dalje molit za spasenje "krivovjernih" hindusa, muslimana itd., a bake će se molit za spasenje ove x-generacije koja gleda Matrix i u inat ne ide u crkvu neg doma meditira i kak rasta religija veli: travom do Boga. Ujedinimo religije i nacije tak da nam ostane samo čovjek. E pa mili moji pozdrav i sve vas volim!

    avatar

    20.01.2007. (02:10)    -   -   -   -  

  • Tigar33

    Ma šta se brineš za piramide za par godina mi ćemo postati dinosauri! Ugrožena vrsta (ljudi)! :)

    avatar

    20.01.2007. (02:26)    -   -   -   -  

  • chokl8crave

    moj jos jedan u tsunamiju komentara.
    vezano uz piramidiotizam - jako zanimljivo sve skupa; najaci opozicijski komentari su mi oni mudri tipa "ak su prave kak ih nisu prije nasli"...
    a nevezano - postoji li kakva rubna teorija o nesanici??

    avatar

    20.01.2007. (03:17)    -   -   -   -  

  • Oliver Dragojević

    Stvarno svaka čast što ti se da odgovarat na sva ta silna pitanja.

    avatar

    20.01.2007. (04:52)    -   -   -   -  

  • Alien

    Čemu razbijati glavu, najlakše bi bilo pitati izvanzemaljce!

    avatar

    20.01.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • Alien

    Znanstvenicima se ne da prepravljati povijest

    avatar

    20.01.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • 5@k XIII.

    ovo pročitajte
    tu su osam knjiga o masonima,vanzemaljcima,atlantidi,bosanskim piramidama....

    avatar

    20.01.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • phillipus

    ljudi se nalaze u 3.denzitetu ako se ja ne varam i to je prema nekim teorijama uzrok naseg nesvacanja kamo su nestale maje i samog svacanja gdje su izvanzemaljci......je sam li u pravu?
    a sto se tice piramida gledao sam tu epizodu i do tada sam stvarno sumljao da u bosni postoje piramide ali kad su pokazane one slike......mislim na njima su stvarno pokazani vidljivi oblici piramide...............evo da kazem onoj rokerici kako ce prizvati duh hendrixa vjerojatno jedini nacin uz pomoc teskih halucinogenih droga :D

    avatar

    20.01.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • kajjeblog

    vijest dana iz visokog
    u piramidi je nađena oporuka.
    glasi: "vikendicu u egiptu ostavljam svom nećaku keopsu! mujo".

    avatar

    20.01.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • Luka

    Emisija ti je jako zanimljiva. Prije nisam propustao ni jednu (eh slobodno vrijeme tijekom faksa :)). Sad radim pa mi je prekasno. Ima li kakve sanse da emisija dode u malo raniji termin?

    avatar

    20.01.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • Sonjecka

    http://www.piramidasunca.com/index.php?option=com_content&task=view&id=69& I temid=2
    Svaki pravi obozavatelj piramida neka poslusa ovaj hit! NEMA NECU ! :) :)

    avatar

    20.01.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Hard Boiled

    heh, znaš da je u bosanskim piramidama nađena oporuka sa slijedećim tekstom: "a svom sinu keopsu ostavljam vikendicu u egiptu!"...

    avatar

    20.01.2007. (14:47)    -   -   -   -  

  • mysteryMJvideoclip

    Nedavno sam bio u Bosni....točnije u Bihaću i Banja Luci.......i mogu reći da se tamo već masovno prodaju suveniri na temu Bosanskih piramida.....selo Visoko bi moglo postati velika atrakcija vrlo brzo!

    avatar

    20.01.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • marinshe

    Jedva čekam sljedecu epizodu o bosanskim piramidama :D Da sam bliže išla bih tamo kopati!
    ^________^

    avatar

    20.01.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • Tambourine man

    Naravno da svjetskoj arheološkoj eliti ne pada na pamet podržavati ideju o bosanskim piramidama, kad bi pala u vodu sva njihova dosadašnja istraživanja i zaključci. Taština često koči znanost.

    avatar

    20.01.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • elina

    Oprosti na promašenoj temi, ali zanima me je li ikad bila neka tvoja emisija posvećena Andriji Puharichu (prekasno mi je, pa često propustim)? Baš čitam njegovu knjigu "Sveta gljiva", jedinu prevedenu kako mi se čini, pa sam ga malo progooglala. I sad, osim te brije s gljivom muharom, koja bi možda mogla objasniti tajni staroegipatski ritual reinkarnacije (što me podsjeća na knjigu Hiramov ključ, ali ovo je Puharich napisao 50 godina ranije), ima tu kod Puharicha još i surađivanja s Uri Gellerom, pa nekakvih dozivljaja s NLO-ima, pa onda puno bavljenja telepatijom i telepercepcijom, free energy u vidu uspješnog korištenja vode kao goriva i svašta nešto... uglavnom, jako zanimljiv lik i djelo, a ja eto prvi put čula za njega prekjučer... :)

    avatar

    20.01.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • hahahaha

    kak jadan blog

    avatar

    21.01.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • sarajka

    Eh, naletila sam sasvim slucajno na ovaj komentar o piramidama, moram komentirati, mozda bas zato sto sam iz Sarajeva....prvo..." U pjesmi «Filđan viška» Zabranjenog pušenja spominje se da je u vrijeme Olimpijskih igara u Sarajevu raja prodala džamiju nekim Amerima" istina glasi, prodala je jalija gradsku VJECNICU, onu sto su nam zapalili Srbi, Sula Dzamiju spominje, cisto iz nekog fola, a covjek koji je prodao Vjecnicu imao je kasnije i "malih" problema, naime sa lovom se pokupio i odveo raju u Makarsku i po povratku je odsjedio u zatvoru, nije mu to jedini belaj koji je napravio....no postao je glavna faca u Sarajevu, a to se ne moze lako biti....:o)
    Sto se tice te piramide u Visokom....zanima me jesi li ti bio....znas li ko je Semir Osmanagic....jesi li ikada razgovarao sa njim....taj covjek nema dvije ciste u glavi, a to sto BiH izdvaja pare za njegove idiotizme, nije nista cudno, mi smo vazda sve radili i gradili na prevarama i to ce vazda tako i ostati, mi ne dajemo pare sportistima, vec prevarantima da donesu jos vise para, naravo turista nikada vise u BiH nije bilo i svi lete ka piramidama.
    Piramide u Europi postoje, imas ih u Hercegovini, doduse male su, ali ih ima, a Semir prica o 5 000 godina starim piramidama, to je nebuloza, moras priznati....ako nisi fakat PIRAMIDIOT...arheolozi iz BiH takodjer se bune na idiotluke Semira Osmanagica, sto znaci da to nisu strucnjaci koji nesto ocjenjuju iz svoji fotelja, kao sto ti kazes....I jos nesto vrlo bitno, tamo gdje on kopa je bio RIMSKI GRAD VISOKI, postoje jos uvijek ostatci rimskog doba i njihovih gradjevina, a Semir to rusi, pronadjena je i grncarija koju je on prikrio i trenutno se ne zna gdje je, nakon toga su ga mnogi volonteri napustili, te stvari ne mozes naci na njegovoj stranici, strucnjaci iz Europe koji su dolazili su se odmah ogradili od njegovih nebuloza, a Semir je i to prokomentirao onom tipicnom seljackom, oni su samo ljubomorni....eh da vrlo bitno...nemoj zaboraviti da je Semir iz Sarajeva, a i ja sam, pa sad skontaj ko je prevarant....:o) Uglavnom, kada se odlucis na ovakvo pisanje potrazi jos malo podataka....

    avatar

    21.01.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • Ygor

    Potvrđujem ovo što je Sarajka rekla, naime svaki ugledni i stručni znanstvenik koji je pogledao detaljnije iskopine i odlučio da nema govora o nekakvim piramidama, odjednom je nestao iz medija i iz zemlje - očito su odlučili da više nije dobrodošao. Ako se malo bolje prosurfa internetom, naći će se i stranica jednog uglednog britanskog sveučilišnog arheologa koji je na tom situ detaljno i argumentirano opovrgnuo većinu tvrdnji tamošnjih tunela, oblika i iskopina. Naravno, nakon velikih najava njegovog dolaska, nakon što se ovaj nije složio sa navedenim, odjednom se njegovo ime više ne spominje... Kao da nikada nije tamo niti bio...

    avatar

    21.01.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • pusti otok

    Ideja o bosanskim piramidama je sjajna. Sama pomisao da se tu blizu pokraj nas otkriva nešto tako fascinantno kod običnog puka može izvati samo pozitivne vibracije. Druga stvar što se o toj jadnoj i naoaćenoj zemlji počelo pričati iz jednog drugog kuta - daleko od rata, patnje, biznisa i nasilja. Pa, i ako se ne nakon svih istraživanja pokaže da brda oko Visokog nisu piramide otlrit će se možda tisuće novih stvari - nastat će nove priče, oživjeti neke druge legende.
    Zašto ne....

    avatar

    21.01.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Borgia

    Kak nema piramida na Antarktici? Očito nisi gledao Alien vs. Predator... :)

    avatar

    22.01.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • stultitia

    Blago nama Bosancima kad imamo takvih dušebrižnika iz susjedstva, da nam otvaraju oči. Gdje li su bili prije desetak, petnaest godina, da se brinu za našu kulturnu i arheološku baštinu? A sad izgleda svaki TV voditelj zna bolje od ijednog stručnjaka - samo ih prozove foteljašima, i stvar riješena. Ne znam kako vas nije sramota...

    http://www.oslobodjenje.ba/index.php?option=com_content&task=vie w&id=49761&Itemid=52

    avatar

    22.01.2007. (14:41)    -   -   -   -  

učitavam...