Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Nessa

    Život je onakvim kakvim ga sam napraviš. Pa šta da nemaš nikoga za izlazak navečer, evo vidi mene u 2 ure ujutro tipkam komentar na tvom blogu. I je l' mi žao što nisam nekud vani po Splitu? Pa iskreno i nije, ja nisam neka party animal. Draže su meni dnevne kavice i dobra i pametna ćakula od truckanja po plesnom podiju uz kakvu zavijalicu. Ako mi se pleše, imam i doma mjuze, a bome i zvučnika. Doduše prostor je problem, ali sve se to da sredit i uredit :-)))) No enivej šta sam ono htjela da kažem, osim don't worry be happy. E da. Kad budeš tražija novi stan, nađi nekog malo bližeg prometnije tranvajske stanice :-)))))
    E da, za naoćale olitiga cvike, ma imam ja njih (nosim ih sad), ali ih ne nosam okolo sa sobom jer mi je dioptrija na lećama (bila) skroz ok, pa nije bilo potribe da ih nosam okolo. Ali stvarno bi od sad mogla, fala na dobrom savjetu *hug*

    avatar

    20.01.2007. (02:09)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    O ne, kaj će ti se kompletna familija izredati na blogu????????? Uključujući prapraprabaku i isto toliko pra djeda :-)). Ahhhhhhhhhh, duboki uzdah, da daš oglas, mijenjam familiju koja mi čita blog da neku koja ne čita blog :-)). Zakaj su svi čitmeni, to mi djeluje tako nepravedno :-)).
    Hm, upravo sam se sjetila da će onda i pročitati ovaj komentar ... tja, zapravo me boli briga, ali će tebi raditi problema ... a sva rješenja koja mi padaju na pamet su tipa čekič, veliki čekič, bomba, atomska bomba :-)).
    Kaj se samoće tiče, nemam neki pametan savjet, osim da se za prvu ruku učlaniš u najbližu knjižnicu. A frendovi i ispunjeni vikendi će doći :-)).

    avatar

    20.01.2007. (02:42)    -   -   -   -  

  • Kinder Jaje

    Ej, mali... Nekako mi ovaj post odiše tugom... Nemoj...
    U ljudskoj je prirodi da kuka. Tako da se ne obazirem previše :). Ona "party" Đina se sve više povlači i da si sad ovdje bila bih "oliva" Đina... Evo, juče sam s mojom kujom Mijom i Kazuhirom išla na Srđ i hodali smo 3 i po ure, a naveče smo pošli na predstavu- Mali princ: eee, tako me uhvatila tuga i razmišljanje nakon predstave...još oni naši glumci...joj kako ja njih volim...
    I došla doma u 22 h... I nije mi žao... "Čovjek samo srcem dobro vidi. Suština se očima ne da sagledati".

    Zašto sam ja glupo pekmezasto žensko i mislim da negdje postoji isto takvo muško :)?

    avatar

    20.01.2007. (08:01)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Kinder Jaje: Joooooooj, Đina, zašto mi to radiš? Zar moram cmoljit čim ustanem iz kreveta? :) Eto sviđa mi se takva zabava: šetnja i kazalište. Ma savršeno. Good for you... A ova rečenica... Ubila me, doslovno dokrajčila :(((

    Nessa: o tome ti i govorim, ja sam bakica koja voli popodne s nekim prdit ludih i sve... (no offense:)))) ali mi je bed kad znam da se skoro svi zabavljaju sa starim društvom i super im je, a ja sjedim sam doma i razmišljam o mom starom društvu koje je 600 km daleko...

    Zlica: da ti pravo kažem, nek čitaju, nek rade što hoće, I don`t give a fuck anymore. Imat ću (ne tako) skoro 20 godina, neki su i mojoj dobi i familiju osnovali a ja da ne smijem PISAT blog??? Ma vidi kurca u vunenoj kapi! Neka ih, dapače, dođite i sablažnjujte se!!!!

    avatar

    20.01.2007. (08:21)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Usput, nadam se da si i od te familije udaljen 600 km pa da nađeš još jednu prednost :-)). Jedino ne znam čime ćeš ih sablažnjavati :-)).

    avatar

    20.01.2007. (09:09)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    a lega.. :)
    nije nikakav bed što voliš takve mirnije stvari... i meni dođe takvo razdoblje.. najbolji izlazak ikad (osim ovog prošlotjednog ;)) je bio prešetavanje osijeka do 5 ujutro! :) ljuljanje u parkiću s ljudima koje volim i gledanje neba..
    ja ako idem van, onda idem pošteno! (čitaj-odem u osam iz kuće, vratim se u osam sljedećeg dana.. :))
    danas ćemo, npr. otići na čajić.. mora se učiti..
    ja mogu s alkoholom i bez njega..
    nadam se da si išta skonto.. jer ja.. sad se probudih.. pa lapinjam..
    keep ur head up, kiki :)

    a zaš je problem bit vani do pol4 il pol5 kolko si već napisao?? :) vi barem imate noćne stvari.. mi tramvaj i to samo subotom svakih sat vremena.. a petkom i četvrtkom.. nema druge, nego do prvog busa: 5.25 :)

    doći će i tvoje vrijeme... :) otkočit ćeš se, do not worry.. pogledaj mene.. znam, ne moš pogledati.. al kažem ti ja bila takva zakočena.. a sad.. idem.. naveliko :)

    piis, maj blog frend :)

    avatar

    20.01.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • ivona

    ti si mene krivo prokonto!!! Rekla sam ti da mi je stari reko ako ti jos nesto napises o meni da mu recem,on neuspjeva saznat stranicu jer ja svaki put izbrisem pa nema sanse da otkrije....
    P.S. Os dolazit veceras na msn????
    Mi idemo kod bake popodne :((((((((((((((((((((((((((((((((
    nadam se da cemo brzo poc doma...
    viđu se

    avatar

    20.01.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    oću nju post!
    ovaj je već star.. jedan dan! :)

    avatar

    21.01.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • geekess draska

    bingo!:)

    avatar

    21.01.2007. (19:45)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    ja čekam. i čamim čekajući.

    jedina isprika za nepisanje bi ti mogla biti drpa s miškom. :)
    dakle??
    :)

    avatar

    21.01.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Evo, sad će, jebe me konekcija.....

    avatar

    21.01.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Uploadam masu toga, čekaj. Strpljen spašen:) I zadovolj(a)(e)n!

    avatar

    21.01.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...