Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Šarka

    Zbog nekorektnog medijskog odnosa prema gopspodinu Selmi Cikoticu i neistinama iznesenim u hrvatskim medijima u svezi sa ucescem u zlocinu nad hrvatima Bugojna i mogucnoscu da gosp.Cikotic nebude izabran za Ministra odbrane primorani smo da pribjegnemo istim mjerama. Naime grupa patriota iz Bugojna pokrenula je akciju dokumentovanja zlocina od strane hrvatskih casnika na teritoriju opcine Bugojno. Prvenstveno cemo izvrsit udar na casnike visoko rangirane kao na primjer brigadira Pavic Ivicu za ucesce u artiljerijskim udarima na civilne objekte. Napominjemo da je cjelokupna arhiva brigade Ante Starcevic zaplijenjena u Bugojnu. Takodjer nastavljamo sa pripadnicima HVO-a jedinica ATG, i Garavi zbog ucesca u zlocinu u bugojanskim prigradskim naseljima sto je vec dokumentovao Institut za ratne zlocine u Sarajevu.

    avatar

    20.01.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • Drin

    Ovo komentar odražava vječitu težnju Bošnjaka da se ponašaju u BiH kao Srbi u propalim Jugoslavijama, jer njihova istina je dominantna istina, a oni su naravno temeljni narod. Bosna i Hercegovina=Jugoslavija. Sve su Jugoslavije kaao i druge mnogo jače i močnije carevine na ovim prostorima su propale pa će propasti i ovo carstvo Bošnjaka. Sloboda Hrvatima! Kazna zločincima kakav je Selmo Cikotić!

    avatar

    20.01.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • domobran

    šarka nevaljaj glupsti prije svega on ti nije nikakav gospodin nego obicno govno sanđaklijisko koje je se znalo samo izivljavat na zarobljenicima,a taj svoj institut koji se nalazi u sarajevu objesi mačku o rep jer u tom institutu se razglaba samo o zloćinima nad muslimanima kao da drugi nisu pretrpjeli zloćine zato nemoj da sereš nego iš odakle si i došo što bi rekli tvoji sikter

    avatar

    20.01.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • Čaušlije

    "Napominjemo da je cjelokupna arhiva brigade Ante Starcevic zaplijenjena u Bugojnu." Šarka i ti i tvoja grupa patriota iz Bugojna ste najobičnije budale. Ako ste patrioti zašto ne istražite tko je dozvolio da se glavna ulica u Bugojnu nazove po okupatoru i porobljivaču BiH.

    avatar

    20.01.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Pavle

    Svako zlo za neko dobro. Svojom kandidaturom Cikotić je skrenuo pozornost na sebe, a kad je to tako ne mogu se izbjeći zlodjela za koja je odgovoran! Dobro je da se javno govori o tome. Vjerojatno će i tužiteljstvo i SIPA nešto uraditi glede njegova pritvaranja. Pravda je spora ali dostižna. Neće joj uteći ni bugojanski krvnici!

    avatar

    20.01.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • jozip

    Podržavam domobrana i negov komentar, ovaj Šarka e svarno ekstrem.
    Domorane imaš od mene ručak kad poželi.

    avatar

    21.01.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • orišak

    imam osjećaj da on to radi po nekoj dužnosti, tko ga finansira?

    avatar

    21.01.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • domobran II

    moze jozipe napravi krompira pa se to malo uprži

    avatar

    21.01.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • jozip

    Ovih domobrana sto se javljaju ma ko Kineza, nemam ja toliko kompira, podbacila godina, puno gnjilih bilo, adije da vam nakrižam suva mesa pa negdi u birtiju ali piče svak sebi nek plaća jer nisam pri param.

    avatar

    22.01.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • Jozip

    Ovaj Šarka kaže da se vrši edijski linč, a šta e za vas onda ratni zločin.
    Događaji u Bugojnu su genocid.
    Domobrane nemam ja krompira i nisam ti ja neki kuhar, radije ču ti platiti piće.

    avatar

    23.01.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • Šarka

    Nema sumnje da je pogubljenje hrvatskih bojovnika zlocin koji treba biti kaznjen, ali ako bogda za taj zlocin treba biti kaznjen stvarni krivac koji je vjerovatno rodjen u Bugojnu ili Gornjem Vakufu , ako bi gospodin Cikotic bio kaznjen za zlocin onda bi se izvukao stvarni krivac, Gospodin Cikotic se u to vrijeme nalazio na teritoriju opcine Novi Travnik , ponovo napominjem da se zlocin desio nad hrvatskim bojovnicima i da odgovorni trebaju biti kaznjeni. Imate dostupan dokument o formiranju logora na stadionu Jaklic koji je potpisan od strane Predsjednika ratnog predsjednistva opcine Bugojno gospodina Mlive Zejra i to vam je polazna osnova pa nastavite dalje i vjerujte mi da je gospodin Cikotic najmoralnija osoba na prostoru Bugojna u ratno vrijeme. Zlocin se desio i radite bar kako treba............

    avatar

    27.01.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  • Simon Wisenthal

    Nema sumnje da su zločine u Bugojnu počinili vojnici kojima je zapovjedao Selmo Cikotić i nema sumnje da upravo Selmo Cikotić za te zločine treba odgovarati, odnosno on treba kako bi predsjednik Mesić rekao na sudu dokazati svoju nevinost. Hoće li pri tome on uprijeti prstom na Mlivu, Mlaću, Jeleča ili Granića do njega je!

    avatar

    27.01.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  • p.liga

    Šta je sa Bošnjacima koji su stradali u Vrbanji-civili....to je sramota...gdje je sada Klica i Garavi, da odgovaraju za zločin...mislim da je u Zagrebu, kriminalac...doći će i on po svoje...Znamo i mi za silovanja u kafani na Trnovači, logor u Akvarijumu, granatiranje sa Garačkih podova i laganja da to rade Srbi...

    avatar

    28.02.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  • Exterminator!

    Kad ste tako korektni i pošteni,što nekažete koje likvidirao ljude u Vrbanji,tukao i zlostavljao ljude na motelu i titovoj vili,koje granatirao civilne i religijske objekte u Bugojnu,ko je snajperom iz kalina ubijao civile.Šta ste tražili to ste i dobili.Da se mi nismo odbranili,vi bi nas sviju pokokali i imali bi sad deset puta više optuženih za ratne zločine,ne bi muslimansko ho ostalo kako reče jedan vaš ustaša tik dva dana prija sukoba.Naši su optuženi za ratne zločine u Bugojnu,nemaju dvojna državljanstva ,nekriju se iza domovnica kao vaši ratni zločinci u HR.Morat čete i vi odgovarati,jebo sam im mamu ako mirno spavaju.Samo mi je žao što vas nismo sviju potamanili,od 300 fali 23,a da je obratno nas bi preživilo samo 23.
    Za slobodno Bugojno.;Smrt fašizmu i ustaškom i četničkom sloboda narodu!
    Muslimansko Bugojno zauvijek!
    Exterminator!

    avatar

    23.03.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  • Šarka

    Za Exterminatora, navodis da od 300 zarobljenih bojovnika fali 23 . Neznam što si tako umanjio cifre jer po navodima hrvatske strane kroz logore je proslo 2000 bojovnika HVO-a , a kao nestali vode se 21 bojovnik, dok je 12 000 bugojanskih civila napustilo Bugojno. Ovih 12 000 civila su prošli bez ogrebotine zahvaljujući Jupiju koji nije dozvoljavao da se otvara vatra na njih.

    avatar

    14.04.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • Bugojanka

    Šarka svaka čast.U Bugojnu sam bila za vrijeme rata .Tvoji navodi su zaista tačni.Zločin je zločin,razlika je samo u tome kako se on izvrši,a izvršioce treba kazniti,ali sa obje strane.Mislim u stvari znam da su nad muslimanima u Bugojnu izvršeni strašni zločini,ali oni kao da se guraju pod tepih pred ovim drugim zločinima.Znam i to da svi bošnjaci Bugojanci trebaju zahvaliti Bogu i svojoj hrabrosti što HVO nije osvojio Bugojno.Bio bi to tada masovni genocid,sve je bilo spremno za to.Iz Bugojna sam i živjela sam ispod (u ratu tz.Prve bojne)gledala svaki dan "bojovnike"dobro naoružane i okićene fašističkim obilježljima.Srećom bili su to obični šminkeri kukavice za borbu licem u lice.A većina hrvata je se vratila u Bugojno,ako ne cjelokupna familija onda barem stari.UBugojnu danas hrvati imaju svoju školu,prodavnice,kafiće.I Bože uvjek su ugroženi.Pa dokle....

    avatar

    18.04.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • skolski"drug"

    ne bih mogao znati sta je Cikotic radio u ratu ali posto mije bio skolski u Vojnoj gimnaziji u Beogradu i koliko me secanje sluzi za njega smo svi mislili dace gaziti po mrtvima zbog karijere.Zbog toga mi nije cudno da je dospeo da bude optuzen za ratni zlocin i ne sumnjam da nije zlocinac

    avatar

    13.08.2007. (04:27)    -   -   -   -  

  • jatubi

    sarka lazes o jupiju

    avatar

    10.12.2009. (02:44)    -   -   -   -  

  • Bugojanac

    nemaju ustase sta da traze niti sta imaju u nasem gradu, niti ce se vratiti necemo dozvoliti fasistima u nas grad

    avatar

    02.01.2010. (00:44)    -   -   -   -  

  • garavi,opatija

    doc ce dan kada ce se GARAVI opet dignut,kad ce GARAVI opet uzet puske u ruke pa ce u bugojnu opet bit hrvati svoji na svome a balije ce vrbas odnijet!pozdrav svim bivsim GARAVIM!ZA DOM SPREMNI!

    avatar

    26.07.2012. (15:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...