Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • ljelja

    Muuu, i mljac mljac. I uzmi malo tunjevine (jednu konzervu), maslinova ulja, sitno sjeckanog češnjaka, kapara, kap dvije limuna, tvrdokuhano jaje, par zrna soli i papra. Zbučkaj u mikseru. U slast. Omjeri prema okusu i želji:)))

    avatar

    19.01.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala, imam gotovo identican na listi cekanja...sad jos razlog vise da probam. Limun iscjedim, narezem ili?

    avatar

    19.01.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Iscijediš, a ako voliš naribaj korice u smjesu :) u tom slučaj možeš smanjiti dio kapara ili bez, a dodati bosiljka = basilicum :)

    avatar

    19.01.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    ja priznajem, kriva sam, za malu koristim baby nivea proizvode iskljucivo jer obozavam taj miris, podsjeca me ne djetinjstvo i ne mogu si pomoci. (cak i za sebe kupujem iskljucivo nivea rolll-on, u hrvatskoj, jer ga ovdje nema na trzistu...)

    avatar

    19.01.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  • nightwish-love

    Super blog!!!!!

    avatar

    19.01.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • jja

    newyorcanka - obrati paznju da im sun linija ima UVA jer bas kod Nivee dio proizvoda to nema a napisu bez pol frke, totalna UV zastita na pakiranje. Nivea doduse ima dobar imidz ali nije posebno dobra kozmetika, vecina proizvoda im kaska po 30 i vise godina od trenutnih kozmetickih saznanja.

    avatar

    19.01.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    @jja - ne koristim njihovu sun liniju, imam nekakvu na recept od doktorice. ja najvise koristim njihovo baby ulje za masaze slicne opisane onima gore...

    avatar

    19.01.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • blond lady

    pročitala sam sve o kozemetiki za bebu, trebat ce mi uskoro :)
    ponekad zna i radni vikend biti o.k.

    avatar

    19.01.2007. (16:56)    -   -   -   -  

  • borut

    Moram priupitat Vesnu sta smo koristili za nase decke!

    avatar

    19.01.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • jja

    blond lady - ponekad da, samo meni je ovo vec drugi zaredom koji mi je radni, tako da ispada da cu raditi 20 dana bez ijednog dana lufta izmedju, vise se umorim psihicki nego fizicki...jer je to sve kako se ono fino kaze, umni rad. Kako si, pisi cesce sad kad imas cajta ;-)

    avatar

    19.01.2007. (17:22)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja sam koristila samo uljne maramice Nasljedniku. ništa drugo, bez krema bez ičega.. a Mala, ee ta je dobivala neku bijelu kremu drito iz eng. nešto što se smije stavljati na živu ranu... odlična stvar (nema mirisa)..

    avatar

    19.01.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    covjece bas vas poharalo gadno!!!! Eto vidis da nekad i muske treba poslusati hahaha Glavno da je proslo i da ste OK. Lijepi ovi pokloncici tvoje best buddy, bas lijepo od nje! Namazi zvuce super, narocito mi ovako na prvo citanje se svidja ova brza sarena salata!!! Utefterit cemo mi to i svakako probati! Zelim ti podnosljivu radnu subotu i relaksirajucu nedjelju za vas survivors hahaha

    avatar

    20.01.2007. (00:31)    -   -   -   -  

  • Njofra

    slučajno zalutah na tvoj blog
    sviđa mi se
    pozdrav

    avatar

    20.01.2007. (05:59)    -   -   -   -  

  • borut

    Moje pitanje je izvan tene posta.
    Molim te napisi sta mislis o "trajnoj sminki" ja ne znam kako se to pravilno naziva kod nas. Iskustva, savjeti isl. Ovdje je to vrlo popularno, razmisljam o tome jer sam prirodno dosta bezizrazna, ali prije zelim znati tvoje misljenje.
    Unaprijed hvala.

    avatar

    20.01.2007. (08:06)    -   -   -   -  

  • jja

    seoska idila - mozes li se sjetiti kako se krema zvala, sigurno nas ima jos koje zanima?
    Mentina - da ponekad prozbore i muski koju mudru he,he, hvala i tebi svakako ljepsi i ugodniji vikend nego je moj!
    Vesna - 99% sam sigurna (ostavljam mogucnost 1% da ipak nisam pisala ovdje nego negdje drugdje) da sam i to opsirnije pisala o tome ovdje, ne znam tocan datum, ali pokusaj malo procackati kozmeticke datume s lijeve strane bloga, ukoliko nisam pisala o tome, obecajem da cu uvrstiti sljedeci put.

    avatar

    20.01.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Vesna - 10.11.2006 tamo sam malo spomenula i dala jedna link, ako ima jos koje konkretno pitanje na koje znam odgovoriti, rado.

    avatar

    20.01.2007. (14:04)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Je, skinuli su hosepipe ban neki dan. A kako smo prali aute? Erm, ja nisam. Vec godinama!!

    avatar

    20.01.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • jja

    Dobro ti ;-) ali drugi? Ne bi vjerovala ali sinoc na tulumu je doslo to na temu, pa sad kao dezurna imam izbjestiti druge...recimo sluzbena vozila i to od neki fensi firmi, mora se to prati inace ode ugled firme, koliko dugo je bila ta zabrana i jel se odnosilo samo na london? Mnogi si mogu tesko zamisliti da bas taj grad ima nestasicu vode, ali nije li to zbog marodnih instalacija i lose izvedenog onog private poblic partnerstva u vodoopskrbi?

    avatar

    20.01.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    super ti je ovo o dječjoj kozmetici..ja se uvijek trudim koristiti sto manje sampona i kremica..kada su djeca u pitanju...za predio oko guze ja i zene koje znam sve koristimo kremice koje mijesaju nase ljekarne..djecje masti..ja sam jako zadovoljna...pelenskog osipa imali smo rijetko..a malo d-pantenola je pomoglo...inace za problem perutanja koze (ekcem, dermatitis) koji se javlja kod djece do 3 godine i spontano nestaje nakon te dobi..ja sam jednom tjedno odlazila po cisto more i ugrijala ga na 37°..i okupala dijete u tome a bez šampona...more pustiti na kozi ne ispirati..uglavnom nakon par puta nikad vise problema...pomoglo je i drugoj djeci...na suhu i ostecenu kozu bebe i mame (bradavice npr)..dobro je i staviti malo majcinog mlijeka..ja sam svakog sina dojila po 14 mjeseci i zdravi su nasrecu...inace super mi je MUSTELA kozmetika za bebe, trudnice i mame...(ako si vec spominjala sorry:)..krema za grudi i protiv strija me odusevila...(oko 14€ jedna krema..200ml)...pozdrav:)))

    avatar

    21.01.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    odlican post o djecjoj kozmetici. meni nije niti palo na pamet za sincica koristiti nekakve baby shampone ili kremice jer sam prije nekoliko godina od johnsonovog baby shampona dobila bolne rane po glavi. uostalom, i od palmolive i od fa...lisajeve po rukama, plikove, svega i svacega...sada se perem obicnom vodom (i ne smrdim hehe), koristim samo proizvode vichy od kojih jedino ne dobivam nekakvu alergijsku reakciju (ne znam kakva su tvoja iskustva s tim??).

    malo me prepalo ovo sto si napisala za kreme protiv sunca u najranijoj dobi. ja sam mojeg malog mazala s djecjim vichy, zastitni faktor 60 (i micala sa sunca) pa se sad brinem da mu to nije ipak skodilo...takodjer, kako mi nije uvijek bila topla voda pri ruci, isto sam mu guzu brisala sa mokrim maramicama i sjecam se da je bilo upala. tu je dosta reklamiran bepanten ali to ga je peklo pa sam koristila druge stvari, nesto slicno ovoj kremi koju si spomenula od la roche.

    avatar

    21.01.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jel' još ljubuješ s Kyrillom? Ili si ga ostavila?

    avatar

    22.01.2007. (10:01)    -   -   -   -  

  • jja

    Ostavio je on mene. Sve prave ljubavi su tuzne.

    avatar

    22.01.2007. (11:36)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    samo da te pozdravim.. zacitala se ja na veliko a nemam danas vremena.. navratiti cu napraviti salabahtere ovih dana ;-)

    avatar

    22.01.2007. (17:58)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Predlažem da kazalu kozmetičkih postova na lijevoj strani dodaš naslove u obliku jedne, dvije riječi: antiage, izbjeljivači ili sunce, zaštitni faktor ... je da ti je posao ali bi se oslobodila nepotrebnog zapitkivanja. Priznajem da sam sebična, treba mi nešto, a kako u glavi radi solidna krečana, moram ići od posta do posta i još pročitati više od polovice da ustanovim da to nije taj. :)

    avatar

    22.01.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • naposljetku

    LIJEPI CRTEŽI, KRASNI...
    Evo da nešto prkomentiram, prijateljica mi je prije par mjeseci dobila bebu pa sam malo proučavala kakve sve kozmetike i potrebštine za njegu ima na tržištu.
    Ona već zna koje koristi, koji su joj proizvodi dobri koji ne...
    Uočila je razlike naravno sama kroz korištenje....
    djeca zaista iziskuju kvalitetnu kozmetiku

    avatar

    23.01.2007. (10:16)    -   -   -   -  

učitavam...