Komentari

erobet.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nedimko.blog.hr

    Vozdra majstore,
    Našao sam vremena pa da ti odgovorim.
    Pogledao sam sistem klađenja na singlove koji koristi RayQick i mislim da znam o čemu se radi ili mogu samo da pretpostavim. Razlog je što je odigrano samo 5 parova i zbog odnosa 2 od 3 ne može se baš sa sigurnošću pretpostaviti koji sistem čovjek koristi.

    Pretpostavka: ( D'Alambertov betting system)
    Radi se o popularnom matematičkom sistemu gdje se ostvaruje balans između uspjeha i promašaja. Takođe se radi o "piramida sistemu", gdje se krećemo po stepenicama iste u zavisnosti od dobitka i promašaja. Kod "D'Alambert-a" kada imamo dobitak ulog za slijedeći singl se smanjuje za 1 unit i idemo stepenicu niže, a kada gubimo ulog se povećava za 1 unit tj. idemo stepenicu više.
    Pretpostavimo da je određena banka koja mu je na raspolaganju, a početni, osnovni ulog je 1 unit = 21,00.
    Igrač sam određuje kvotu po singlu (on je uzeo kvote veće od 2,00) koliko mu "piramida ima stepenica" tj. do kojeg uloga će igrati, a onda provjeriti banku i na osnovu nje formirati novi početni ulog.

    RayQuick je odigrao samo tri tipa i nema nizova pogodaka ili gubitaka tako da je nemoguće utvrditi koji sistem koristi.

    Kod martingale sistema svaki put kada gubimo duplamo ulog za naredni singl, a kada gubimo vraćamo se na početni ulog. Odlična kvota je upravo kvota koju i koristi tj. oko 2,00. Ipak ovaj sistem može da bude poguban.

    Sve u svemu ipak je još rano da zaključim o kojem je sistemu klađenja riječ. Ono što je sigurno je da je njegov početni ulog 21,00 i da ga dupla za slijedeći ulog nakon izgubljenog singla.

    Pretpostavka 2: (Parley betting system)
    Ovaj sistem je idealan za početnike i one koji ne vole da riskiraju s mnogo novca.

    avatar

    19.01.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • Ray Quick

    Nije da ne želim objasniti sistem koji igram, ali ga je naprosto jako teško objasniti. Mislim da će vam biti jasnije kad prođe nekih 15 dana. I ne bih baš išao sad objašnjavati nešto za što nisam siguran da je dobro. Nisam taj sistem testirao do kraja... Sad je u toj fazi.
    Ne znam kakav je to Parley betting system, ali sam siguran da ovaj D'Alambertov betting system nije to. Ja nemam banku...
    Možda će na kraju ispasti neki modificirani način već postojećih betting systema, ali mislim da je ovaj nepoznat većini ljudi. Ima tu i elemenata Martingale sistema i D'Alambertovog sistema... i mnogih drugih sistema a meni se sviđa to što u određenom razdoblju ( npr. 30 dana ) ako imam postotak pogođenih 36% u plusu sam. Malo, al' je plus. Ako mi je postotak pogođenih 50% onda mi dobitak na kraju mjeseca iznosi 10 puta više od početnog uloga.
    Eto.. I nije mi nužno stavljati tečaj veći od 2.00. Dovoljno je 1.90 ( minimalni )... Al ja volim ruknuti radije na 2.65 nego na 1.90. I nije nužno igrati singl... može se igrati sa dva događaja s tečajevima 1.40 i 1.45 ( minimum ).
    Polako... Biti će sve jasno ako budete pratili jedan period... Stvarno je kompliciran za objašnjavati.
    To sam neki dan počeo sa još dva prijatelja. Svaki tjera svoj niz. Kako nam ide možete vidjeti na forumu koji se nalazi na adresi http://tntgroup.forumcircle.com/viewforum.php?f=5

    avatar

    19.01.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • erobet

    Hvala Vam zbilja majstori na ovim komentarima!
    Čast mi je što ste svoje komentare ostavili upravo ovdje, jer vas dvojica baš se znate stučno pozabaviti sistemima, pa često i tiho navratim na Vaše blogove. Inače sam volim birati parove, ne volim prepisivati od drugih, ali što se tiče sistema, tu sam još u potrazi. Igrao sam sistem 3 od 4, i u 11.mjesecu sam zaradio i 4000kn (1000KM), pišem obje cifre jer se ponekad kladim u Hrvatskoj, a nekad u BiH jer živim u pograničnom dijelu BiH, a volim otići u Super Sport u Hrvatsku jer imaju puno jače koeficijente nego ovi naši ovdje.
    Spomenuh sistem 3 od 4 ... u 11.mjesecu sam bio uspješan, a u 12. mjesecu sam završio mrvicu u plusu, i mogu reći da mi se sistem svidio, ali pošto ja kao i Vi igram svaki dan, tada mi je ponekad teško naći 4 para, pa bi rađe kao danas igrao nekad ovako dva para.
    Kako sam od Vas naučio da je disciplina najvažnija, tada sam nekada i silom stgavljao parove, samo da se odigra, pa bi moj savjet bio nekim neiskusnijim igračima, neka jednostavno preskoče dan, ako ne nađu ono što žele.
    Još jednom HVALA!

    avatar

    20.01.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...