Komentari

novigradsko2005.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • SKISE - HTV

    Zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji. Do nekog drugog viđenja i slušanja nekog drugog proljeća, ako već ne u Novigradu, onda negdje drugdje. Velika je Hrvatska :) Di Džej od Radijske radionice (u gašenju?)

    avatar

    23.01.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • Vanja

    Imam samo jedno pitanje... Nije li radijska radionica bila jedna od najboljih radionica na NP-u? Po mom, ali i mišljenju mnogih drugih, je.... ali zašto je onda ukinuta? Pozdrav Di Džeju i svim radijašima, i nadam se da ćemo svi skupa ponovno uživati na valovima Radio Rivarele....

    avatar

    23.01.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • Vanja

    Zašto je ukinuta radijska radionica? Nije li bila jedna od najboljih? Po meni, a i mnogim drugima, sigurno jest! Nadam se da ćemo uskoro ponovno svi uživati na valovima Radija Rivarele! Veliki pozz svim radijašima i Di Džeju...

    avatar

    23.01.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • ...:::pl@vuš@:::...

    ej Vanja, je, bili smo jedni od najboljih! =)
    Nadam se da cemo se vidjeti, i bar jednom svi opet okupiti! pozZz i pusa.... by :Mija

    avatar

    23.01.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • framaestvolat

    Barba bloger, uvijek ste bili veoma otvoreni i spremni za komunikaciju. Puno Vam hvala u ime svih bloger. Ali nikako ne mogu pojmiti zašto se u NP gasi radijska radionica posebice u današnje vrijeme kada smo svi svjesni da je radio najobjektivniji i najmanje senzacionalistički nastrojen medij. Usporedite ga samo s drugim dvjema sestrica-televizijom i novinama. Uostalom, Novigrad i postoji samo zbog djece, nije li tako. A ako me pamćenje služi -prošle godine smo bili jedni od najbrojnijih. U predmet razmatranja uzmite i činjenicu da jedino radio i to HR 1. program najviše potiče radijsko stvaralaštvo djece s emisijom Stigla je pošta. Ne znam jeste li svjesni propusta Dječjeg i obrazovnog programa HTV-a.
    Možda je i bilo određenih aljkavosti u radio radionici (samo Vama poznatih), ali ljudski je griješiti-zar ne?
    U najmanju ruku dužni smo dobiti pismeno očitovanje jer vi ne gasite samo jednu radionicu u Novigradu, već mnogo više- entuzijazam i želju za radijskim stvaralaštvom svih mladih koji su priželjkivali doći u Novigrad, naučiti nešto novo i dobiti poticaj za dalje jer nije lako biti bezveznjak koji nešto snima, a nema gdje dobiti dugo priželjkivanu satisfakciju.
    Jesu li igre odraslih važniji od osmijeha mladih?
    Vjerujem u Vašu lojalnost i u iščekivanju odgovora-srdačan pozdrav

    avatar

    24.01.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • SKISE - HTV

    ................ali kako sve nije propalo, ove ce godine radijska radionica u egzilu vrtjeti REPRIZNI PROGRAM, he he. Otidjite stoga na http://radiorivarela.blog.hr gdje cete naci vise-manje sve sto se dogadjalo 2005. na i oko Radija Rivarele. Na ovom blogu nisam bio vec mjesecima, mozda cak i godinu dana i jako sam se razveselio kad sam vidio da je jos uvijek online. Ajmooooo, reprizeeeee!!!!!

    avatar

    25.01.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • grrrrrrrrr

    Ma to su oni va jedanaest ur zvečer kod Franića va konobe dogovorili.Radio off i basta.

    avatar

    25.01.2007. (17:10)    -   -   -   -  

  • ich

    zanima me jel prijavnicu šaljem u Novigrad ili u ured županije? nadam se da ćete mi odgovoriti... hvala, pozdrav

    avatar

    27.01.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • Psiho

    Svima: Moram priznati da su radijaši najaktivniji na ovom blogu. Nema i nekih drugih radionica ali bez reakcija. Nikad nema dovoljno dobrog razloga za privremenog prestanka rada neke radionice i nikad se ne traže dovoljni razlozi za nove radionice. Kapaciteti i oprema su odgovorni za nemogućnost stalnog proširenja Novigradskog proljeća. PRIJAVNICE za učenice i učenike šalju se iz nekih županija direktno Osnovnoj školi Rivarela, a u županijama i gradu Zagrebu koji odabiru i financiraju sudionike Novigradskog proljeća prijavnicu treba dostaviti županijskom uredu koji će onda odabrane prijavnice proslijediti Osnovnoj školi Rivarela.

    avatar

    29.01.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • Di Džej

    Moram demantirati ovo o opremi, barem što se tiče radijske radionice. Nikada nikome u Zagrebu od danas vrlo brojne ekipe što odraslih a što klinaca, nije bilo teško razmontirati pomoćnu režiju Radija 5+, utovariti je u auto, prevesti u Novigrad, montirati je u talijanskoj školi i prozvati Radio Rivarela, a sedam dana kasnije učiniti isto ali obrnutim redom. Nije ni danas nikome teško. Ostaju dakle sporni samo kapaciteti. Je li nas prošle godine bilo 24-vero previše ili je ove godine Talijanska škola otkazala gostoprimstvo?

    avatar

    29.01.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • ...:::pl@vuš@:::...

    Radio Rivarela, i mi, radijaši, bili smo pozitivan duh na Novigradskom!
    Oprema ne može biti razlog ukidanja naše radionice, jer, kako je rekao Di Džej, pomoćna oprema s Radija 5+ može se bez problema dovesti u Novigrad! Zar smo zbilja višak, mi, koji smo se iskazali!?

    avatar

    29.01.2007. (20:00)    -   -   -   -  

  • V.

    Slažem se s našim dobrim "starim" Di Đejom... A odgovor na pitanje je vjerojatno taj da su nas se sve ostale radionice uplašile (bili smo prejaki) pa je jedini način zaustavljanja naše invazije bio ukidanje radionice... :)

    avatar

    29.01.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • bezimeni

    ukinuta je još filmska i zamijenjena video dramskom-hm?

    avatar

    29.01.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • Radijašica

    Pošle godine nas nekoliko iz Zagreba bilo je na "Novigradskom proljeću" u radijskoj i ne slažemo se s ukidanjem .Zanima nas zašto je ukinuta jer mnogima se ona činila najradionicom novigradskoga.HOĆEMO RADIJSKUUUUU!!!!!
    Pozdrav Miji iz Poreča.

    avatar

    29.01.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...